Финала наближава!Октомврийче се показва❤Тема 4

• 39 184
  • 418
  •   1
Отговори
# 270
Аз също знам, че не трябва да се буди. Щом си спи, оставяш бебето.
Моето в на 11 дни и се събужда на 3 часа да яде.

# 271
Везна мисля, че може да се вземе и под наем, не е нужно да се купува.

# 272
По колко време държите на гърда и успявате ли и на двете защото аз докато стигна до другата гърда той спи дълбоко

# 273
Не засичам вече аз, казаха ми по 5 ,10 минути ( нямам кърма още, само коластра) но аз го държа повече и сменям. Често заспива на втората, но на следващи кърмене започвам с нея. Не знам кога ще слиза това мляко, но го чакам с нетърпение☺
По колко време държите на гърда и успявате ли и на двете защото аз докато стигна до другата гърда той спи дълбоко

# 274
Аз държа по 10 мин на гърда и сменям. Така съм правила и голямото дете.
Обаче сега това бебе Simple Smile много заспива. Налага се понякога да сменям памперсс само и само да се събуди, вместо да го сменя след хранене.

# 275
Здравейте отново ! Отново имам въпрос понеже започнах да имам болки,като преди менструация дали са подготвителни както казаха или са си контракции на различни интервали от времето са и траят по 1 минута.Не съм ходила на доктор все още,защото мисля че отново ще ме върнат вкъщи. Някоя от вас имала ли е такива болки,ако може да каже ? Тапата продължава да ми пада и все още имам бледо розови парченца когато отида по малка нужда.Найстина се притеснявам да не се случи нещо лошо. Благодаря предварително !!

# 276
Аз съм същото положение.. ходих до спешен и ми казаха нищо ти няма.. раждащите жени не са толкова усмихнати . ?!
Здравейте отново ! Отново имам въпрос понеже започнах да имам болки,като преди менструация дали са подготвителни както казаха или са си контракции на различни интервали от времето са и траят по 1 минута.Не съм ходила на доктор все още,защото мисля че отново ще ме върнат вкъщи. Някоя от вас имала ли е такива болки,ако може да каже ? Благодаря предварително !!

# 277
Във Петък ходих 2 пъти на мен ми казаха,че не изглеждам на жена която ще ражда и да се върна когато имам по силни болки… Въпреки че имам още 9 дни до термина на раждане..
Аз съм същото положение.. ходих до спешен и ми казаха нищо ти няма.. раждащите жени не са толкова усмихнати . ?!
Здравейте отново ! Отново имам въпрос понеже започнах да имам болки,като преди менструация дали са подготвителни както казаха или са си контракции на различни интервали от времето са и траят по 1 минута.Не съм ходила на доктор все още,защото мисля че отново ще ме върнат вкъщи. Някоя от вас имала ли е такива болки,ако може да каже ? Благодаря предварително !!

# 278
Яж фурми пий малинови листа изкачвай стърлби и си готова.... аз имам още доста въпреки че всяка вечер си имам контракции ...
Във Петък ходих 2 пъти на мен ми казаха,че не изглеждам на жена която ще ражда и да се върна когато имам по силни болки… Въпреки че имам още 9 дни до термина на раждане..

# 279
И все пак,не мога да разбера дали са подготвителни контракции или са си истински.В болницата никой нищо не каза… Всичко ми било окей въпреки,че казах че ме боли кръста + имам болки 🤷🏽♀🤷🏽♀🤷🏽♀

# 280
Вероятно са ви погледнали на ехограф или са ви направили преглед за разкритие. Ако не са видели признаци за скорошно раждане нормално  да не ви приемат. По -добре даже, според мен да сте си вкъщи вместо часове наред в болницата без нищо да се случва.
Мен ме приеха с леки контракции на 6-7 мин. С 2-3 см разкритие само защото бях с изтичащи  води.  Наложи се индукция и тн.

# 281
Да, радвайте се, че не са ви вкарали в болница, защото най-често всичко завършва с индуциране и когато не е успешно завършва със секцио. Не мисля, че ще ви хареса. В болницата, където родих повечето момичета ей така бяха влезли по-рано и накрая секцио.
И аз бях цял един ден със силни болки и после просто изчезнаха. Това беше на 11.09, а родих на 29.09. Е, веднага разбрах, че раждам. Макар че вече имам едно дете, тогава болките бяха различни. Тогава нямах абсолютно никакви болки в кръста, а сега бяха кошмарни. Но веднага разбираш, че започва раждането. И първия и втория път разбрах, когато наистина започна.
То е ясно че скоро ще ви започне раждането, но нека да бъде спонтанно, когато си му дойде времето Simple Smile Така ще е най-леко за вас.

# 282
При мен подготвителните контракциими стягат и болят отдолу, а истинските бутат отгоре на корема и са мн по-болезнени, поне това е от моя опит. Наистина са различни.

# 283
2 пъти ме прегледаха на видеозон,казаха че бебка не била слязла толкова на долу и че не изглеждам на жена която ражда,но тогава нямах такива болки отидох понеже започна да ми тече бледо розово воднисто някак си и се уплаших да не би да са ми водите. Е оказа се,че не са провериха,но сега изпитвам болка при контракциите+ усещам много долу ниско когато мърда или се намества не знам точно как да го кажа.. всякаш едно като боцкане иии мнооого ритничета
Вероятно са ви погледнали на ехограф или са ви направили преглед за разкритие. Ако не са видели признаци за скорошно раждане нормално  да не ви приемат. По -добре даже, според мен да сте си вкъщи вместо часове наред в болницата без нищо да се случва.
Мен ме приеха с леки контракции на 6-7 мин. С 2-3 см разкритие само защото бях с изтичащи  води.  Наложи се индукция и тн.

# 284
Момичета, тествахте ли се за алергия към упойки? Ако да, може ли да споделите къде и колко струва това тестване и какво включва? Мен ме насочиха към Александровска, но ще мога да звънна чак утре да проверя какво тестват. Ако имате информация и за тест за алергия към антибиотици, също ще е от полза да споделите. Много благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт