Финала наближава!Октомврийче се показва❤Тема 4

• 39 144
  • 418
  •   1
Отговори
# 90
Момичета мина ми прегледа днес. Всичко е наред, бебето е ниско, на стартова позиция, но водите са ми на долна граница, а плацентата 2-3 степен. Доктора не го отрази като проблем, каза, че е очаквано в тази късна седмица, но малко ме притесни това с водите. В 38+ 4 съм, имам 10 дни до термин. Ще го мисля сега това ...

# 91
Според мен е в реда на нещата за тази седмица. При баткото също беше така. Щом има достатъчно води и плацентата не е 4-та степен, всичко е наред и може да си постои още.

# 92
И аз така, вкъщи пишках и дадох за съерилна, а там ме накараха да пишкам пак за обикновената🤷🏼♀ Благодаря ви! Ще повторя за всеки случай Simple Smile
Има ли някоя мама , която ще ражда в Св.София на Мазнейкова ?
Повтори ги отново ! Аз така един път, понеже винаги пишкам вкъщи в стерилна чашка и давам за обикновенна урина, на място веднъж пишках в тяхна обикновенна чаша и резултатите ми бяха много зле ...
Мами, кофти резултат от обикновенна урина, но чист от стерилна ок ли е или не съвсем ?

@Pandapanda90 Аз ще раждам там✌🏼 Ако не родя в някое задръстване 🤣

# 93
Момичета как сте? Не останаа. Аз имам още 10 дни до термин и вече нямам търпение! Днес докато се прибрахме от разходка много ме заболя коремът от ляво. Трябваше да поседна 10-15 Мин, за да мине. Все повече започва да тежи, но ще изтърпя всичко, само скоро да си гушна детето! ❤️

# 94
Аз лично съм добре Simple Smile

Чакам си бебето с 4 см разкритие да реши да излезе. Контракции имам, но не са регулярни. Болки също не липсват тук и там Simple Smile. Днес започвам 40 г.с. Терминът ми е 02.10 и нямам търпение.

# 95
Аз съм с термин 3ти октомври. И аз чакам, бебето е ниско и се подготвя по думите на доктора. Въобще не мислех, че ще стигна до термин /без причина, просто си мислех, че ще родя средата на септември/, или въобще до октомври ама май май ще стигна. Не усещам контракции, но на прегледа доктора каза, че имам подготвителни.
Вие последната седмица ще ходите ли по-често на тонове? Аз не, което  ме учуди малко. След термин обаче всеки ден трябвало.

# 96
Бях гледала някаква статистика и огромен процент мисля, че беше над 90% от бебетата си се раждат около термина. Около мен всички бременни си мислеха, че по-рано ще родят, е всички преносиха Grinning в крайна сметка.

# 97
И аз чакам с нетърпение вече бебка.. не остана . 15 дни имам до термин, но стоя на тръни вече. Все си мисля, че ще родя по-рано. Утре съм на преглед и ще видим ( само като си помисля за прегледа и ми се свива корема от ужас- от онези неприятните ще е) . Преди 2 вечери се събудих с много болезнени контакции и си викам “ започва се”, но не продължиха много и се успокоих. Иначе станах в 03:30 и пусках лекцията за дишането 😄.
И така- багажа, документи, всичко е готово и чакаме.
Живот и здраве ще пиша като мине всичко.
Поздрави и скоро да започнат прекрасните новини в групата! ❤

# 98
Леле, не ви е останало на някои момичета. Пожелавам леко и безпроблемно раждане на всички!
Аз си имам доста време все още, така че някак не съм на вълна раждане. Повече се притеснявам за баткото- да е здрав покрай градината и настъпващата есен.
Иначе съм на лекар в сряда. Още не сме обсъдили как ще раждам, но да видим как е младежът, последно беше седалищно.
Аз имам още седмица до 9-ти месец, реално не знак колко пъти ще се обърне докато стане време за раждане.

# 99
И на мен вече ми е леко тежичко, корема ми е голям вече, а и натиска ме бебока въпреки че си е с дупето надолу в 37 ма седмица и явно искам не искам ще раждам секцио... какво нещо е живота, толкова да го чакам това раждане с едни големи планове за вода, гушкане и тн и накрая - планово секцио! Но това ще е , не смея да рискувам 😏 та скоро ще си измислим датата и ще си чакаме деня ❤ Нямам търпение да чуя за първите бебоци в темата 🐣

# 100
Аз на моменти си казвам, че е по-добре да си стои колкото може повече, в други дни нямам търпение да минава… А след 37ма седмица се усещам, че вече ще съм супер нетърпелива да си видя бебенцето, а и да си върна контрола над тялото, защото доста се потиснах от обездвижването. Активен човек съм и никак не се чувствам себе си. Това колко е вълшебна бременността го чувствам само в някои дни, в последните не ми е толкова романтично, откровено казано.

# 101
Ние бяхме с термин 05.10 но нашия юнак реши че вече иска да се покаже на всички!
И така на на 20.09 се роди Никола 3800кг и 51 см!
Пожелавам на всички мами скоро да си гушнете рожбичките, нещо незабравимо в живота на една жена! 💙

# 102
И аз вече нямам търпение. До преди да вляза в деветия месец ми се струваше ,че много бързо минава времето , няма да смогнем с всичко докато малкото мъжле се появи... Сега вече в 38+3 имам чувството,че го нося цяла вечност и всеки ден е безкрайно дълъг , а няма и индикации ,че ще се появява скоро. Понякога ме заболи я кръст , я корем , от типа менструални болки,но нищо повече.
Отделно на 1ви октомври ще имам два изпита ,които някак си не ми се иска да пропускам ,че не ми се ходи на поправки и не знам да ми не сбърка графика човека .. ако не както се бъзикаше една приятелка -пряко включване от болницата🤣🤣🤣🤣

# 103
Честито, ani_1987! Да бъде много здрав и щастлив големият юнак Никола! Бързо възстановяване ти желая! Как се чувстваш?

# 104
И аз съм така , хем бях доста активна , много ходене, спрях фитнеса от седмица ,две ... но пак като се видя и ми се приисква да дойде момента и да сме вече с бебенцето ни, беше хубава бременност, но искам да свършва 😃 малко ни остана де ❤👶
Честито бебче ani_1987, вие май сте първото "октомврийско бебе" не знам други мами да са родили, гушкайте се и се гледайте ❤

Аз на моменти си казвам, че е по-добре да си стои колкото може повече, в други дни нямам търпение да минава… А след 37ма седмица се усещам, че вече ще съм супер нетърпелива да си видя бебенцето, а и да си върна контрола над тялото, защото доста се потиснах от обездвижването. Активен човек съм и никак не се чувствам себе си. Това колко е вълшебна бременността го чувствам само в някои дни, в последните не ми е толкова романтично, откровено казано.

Общи условия

Активация на акаунт