Финала наближава!Октомврийче се показва❤Тема 4

• 41 302
  • 418
  •   1
Отговори
# 225
Мамии, днес на бял свят се появи Леа-3.300кг.
Приеха ме с 5 см разкритие и изгладена шийка.
Контракций на 2-3 мин започнаха след няколко часа. В 00:40 ми изтекога водите и в 01:38 се появи нашето чудо.
Родих без упойка, не са ми пускали окситоцин.
Щастлива съм, че мина всичко и сме добре.

Успех на всички! С вас съм! ❤

# 226
HriMi, честито Heart Eyes !
Радвам се, че е минало толкова добре!

# 227
Честито бебче!!! Бъдете здрави 🐣❤🤍
Мамии, днес на бял свят се появи Леа-3.300кг.
Приеха ме с 5 см разкритие и изгладена шийка.
Контракций на 2-3 мин започнаха след няколко часа. В 00:40 ми изтекога водите и в 01:38 се появи нашето чудо.
Родих без упойка, не са ми пускали окситоцин.
Щастлива съм, че мина всичко и сме добре.

Успех на всички! С вас съм! ❤

# 228
Честито, HriMi! Бъдете здрави, щастливи и спокойни с Леа! Прекрасно звучи раждането ти! Скоро ще се гушкате и вкъщи на спокойствие.

# 229
Честита бебешона, HriMi !
Любопитна съм, в коя болница роди?

# 230
Честита бебешона, HriMi !
Любопитна съм, в коя болница роди?

Благодаря много!

В Токуда Simple Smile

# 231
Заваляха новини за нови бебчета все по-често! Толкова е хубаво!

Аз изкретах някак бременността, но последният месец беше топ: бронхит 3 седмици, 2 различни антибиотика и 2 обрива по цялото тяло, предизвикани от 2та антибиотика…😅 толкова свикнах вече с всякакви неразположения и промени в тялото ми, че нямам търпение да минава вече.

Желая сила и спокойствие на всички мами🌺

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 08:58 от discipline

# 232
На мен днес ми е терминът, но засега нищо не се случва. Бях с приятелка на дълъг обяд, после два часа разходка по центъра и сега се прибирам. Дано се раздвижат нещата, макар че с цикъл на 35 дни, този термин не е верен. Може и 10 дена да не излезе още! Сили на всички!

# 233
По темата с козметиката. Сега има намаления на биодерма и в Софармаси и в субра. С първото първо ползвах хип, като по-бюджетна, но то имаше за кратко атопичен дерматит и преминах на биодерма и оттогава сме си все с нея.

# 234
За мен най-изгодно е от аптека Гален, от тях купих линимента на Мустела, пробиотик, консумативи разни- всичко на промоции. Купувам от там и лекарствата за семейството. Правят хубави промоции.
Иначе с първото ползвах Здраве бебе, Микса и Бочко, но не сме имали проблеми с кожата.

# 235
Мами, на Бебемания (21-23.10) ми казват, че били най- големите намаления , та която може да изчака или може да отиде да знае Simple Smile аз тогава ще съм с бебечето , надявам се даже да успеем да отидем заедно с него 🤷🏼♀💙🧸

# 236
Заваляха хубавите новони все по-често! Толкова е хубаво!

Аз изкретах някак бременността, но последния месец беше топ: бронхит 3 седмици, 2 различни амтибиотика и 2 обрива по цялото тяло, предизвикани от 2та антибиотика…😅 толкова свикнах вече с всякакви неразположения и промени в тялото ми, че нямам търпение да минава вече.

Желая сила и спокойствие на всички мами🌺
И аз от 1 седмица съм с бронхит ,но не са ми изписали антибиоти, а само едни хапчета на билкови основа ,но нямат голям ефект и Биозин мама. Бихте ли ми споделила вие какво сте пила и как е отминала тази гадна кашлица.  Желая здраве на вас и бебо!

# 237
Прасковка, сега вземам Биозин мама, лукчета, АЦЦ и сироп Гринтус… още имам остатъчна кашлица, но е доста по-добре. Даже тези дни си мислех да упражня дишането по време на раждане, че изобщо не знам как ще се оправя по време на раждане в това състояние :/ Дано се справим.

# 238
Мамитаа,здравейте!
Терминът ми е на 10.10,след днешния преглед се установи,че разкритие няма!
Главата на бебка е много ниско разположена,обаче индикации за раждане НИКАКВИ.
Много е неприятно да чакаш и не знаеш какво ще се случи и тъй като няма да раждам при лекаря си (той не изражда),безпокойството е още по голямо.
В крайна сметка се старая да гледам на всичко това с усмивка,а бебка е чакана с огромно нетърпение и любов ❤️

# 239
Здравейте! Включвам се с добра новина!!! Днес преди обед, след 6 дни преносване се роди синът ни Иван - 3,600 Blue Heart
Преди 2 дни ми вляха система с окситоцин, и от тогава започнаха постепенни контракции, които снощи и тази сутрин ескалираха до непоносимост.  Самото раждане обаче беше много бързо- буквално 15-20 минути.  Слава Богу,  всичко мина успешно,  лошото веднага се забрави, и сега очаквам да ми донесат малкия Иванчо Blush
Пожелавам на всички нови и бъдещи майки леко раждане, бързо възстановяване и много здрави, хубави и кротки бебенца!

Общи условия

Активация на акаунт