Финала наближава!Октомврийче се показва❤Тема 4

• 41 298
  • 418
  •   1
Отговори
# 240
Прасковка, сега вземам Биозин мама, лукчета, АЦЦ и сироп Гринтус… още имам остатъчна кашлица, но е доста по-добре. Даже тези дни си мислех да упражня дишането по време на раждане, че изобщо не знам как ще се оправя по време на раждане в това състояние :/ Дано се справим.       
                                                                                         Ще се справим няма как. Аз по принцип съм пила и Проспан отново заради кашлица,но без ефект. Общо взето имам чувството ,че тези лекарства допълнително разкашлят. А каква ви е кашлицата с трудно или лесно отделяне на секрет. Аз днес бях на лекар ,но каза че нямам храмове, но продължавам да си кашлям.

# 241
Момичета, от 15 часа съм с контракции, разкритието е 2-3 см. Очаквам като се стъмни да се засилят нещата. Стискайте ми палци тази нощ да е, че вече се измъчих. Дано скоро ви се похваля! Кураж на чакащите!

# 242
Стискаме палци! Повече разходки в коридора и дано се получат нещата! Чакаме щастливи новини 🤗

# 243
Nikol_Triova, стискаме палци!
И аз от 2 седмици имам контракции и над 3см и нищо Confused , но моите са нерегулярни. Аха си мисля ето това е и те спират Joy мисля, че няма да разбера вече след толкова фалшиви тревоги истинската. Единствения напредък е, че поетапно ми пада тапата, ама то това кой знае колко ще продължи. Предния път падна наведнъж едно желе Relaxed

# 244
Момичета, от 15 часа съм с контракции, разкритието е 2-3 см. Очаквам като се стъмни да се засилят нещата. Стискайте ми палци тази нощ да е, че вече се измъчих. Дано скоро ви се похваля! Кураж на чакащите!

Бързо и леко да мине и чакаме да се похвалиш с бебче ☺️

# 245
Честито, Нана! Здраво и щастливо да е бебе Иван, а на теб бързо възстановяване!

Успех, Никол! Стискам палци за бързо и леко раждане! Flowers Four Leaf Clover

# 246

Стискаме палци!
Бъди силна,всичко ще мине!

# 247
Успех, Никол! Пожелавам ти всичко да се случи бързо и успешно!

# 248
  • София
Извинявам се момичета че не можах да поздравя всяка от вас за бебчетата ви ,но съм в болница с коронавирус отделно родих ии нещата са много сложни❤Пожелавам ви леко възтановяване и много здраве на бебчетата ❤Скоро ще запиша в описанието всяко едно бебче с име и килограми🍼

# 249
Честито бебче и на теб, Alexxi! Пожелавам ти бързо възстановяване от вируса и скоро да си се гушкате вкъщи! Heart

# 250
06.10 ,на термин, нормално раждане се появи и нашето момченце! В 00:10ч ми падна тапата, в 04:30ч почнаха да изтичат водите, към 06:30ч ме приеха в болница без разкритие, към 21ч ми биха папаверин и за 1час и нещо направих 7см (нямаше време за клизма 🥳🥳🥳 ) и за 1час напъни се появи💙 няма да си кривя душата много ми бяха болезнени контракциите 😅

# 251
Честито и на теб, tytiie! Бързо възстановяване ти желая, а малчо да бъде здрав и спокоен Hug

# 252
Честито на всички мами! Да са ви живи и здрави малките съкровища! ❤

# 253
Аз добре съм написала за раждането , ама име и такива неща сега виждам, че съм пропуснала 🤣 Младежа се казва Даниел и е 3,400кг , 52см ☺️

# 254
И аз съм в редиците вече . Сутринта в Надежда се роди страхотното ни гръмогласно бебе- Максим , 3030 и 50 см ❤🥰❤
Аз добре съм написала за раждането , ама име и такива неща сега виждам, че съм пропуснала 🤣 Младежа се казва Даниел и е 3,400кг , 52см ☺

Общи условия

Активация на акаунт