Противогрипна ваксина сезон 2022/2023/2024/2025

• 94 040
  • 1 582
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Мисля, че винаги аспирира. Той е завършил рехабилитация преди мноооого години, преди ИТ-то. Знае какво прави Simple Smile.

# 1 186
Здравейте, сега се включвам в темата, но изчетох тазгодишните мнения. Да разбирам ли, че все още никъде няма от назалната ваксина? Записана съм в лист с чакащи + редовно питам в кварталните, но пак ми е напрегнато, че няма да успея да се добера, а твърдо съм решила, че искам да поставя нея на детето.

# 1 187
  • София
След 25.10 уж ще са по складовете, което означава още няколко дни до дистрибуция по аптеките.

# 1 188
Отчитам се с поставена доза на мен,  но лекарката каза да изчакам за назалните и от тях да сложа на детето…
Сега не знам какво да правя….

# 1 189
Ходих при ЛЛ за болничен.
Отложихме ваксината с една седмица. На 31 ще ми я сложи. Имах час за 24, но според него не е подходящо.

# 1 190
Здравейте. Купих си ваксигрип от Ремедиум, държах я 3 дни в хладилника, вчера личният лекар ми я сложи в 11.00 часа. От тогава не спира да ме боли ръката, а вечерта имах леко замайване и стягане в главата.
Досега не ми се е случвало.
Нормална реакция ли е това?

# 1 191
Аз вчера се ваксинирах едновременно срещу грип и Ковид -19 в РЗИ София. Таксата е 2 лв. за противогрипната ваксина. Имам болки в ръцете - на мястото на поставянето на ваксините, а снощи имах леко втрисане и болки в костите, но днес съм добре.

# 1 192
Здравейте. Купих си ваксигрип от Ремедиум, държах я 3 дни в хладилника, вчера личният лекар ми я сложи в 11.00 часа. От тогава не спира да ме боли ръката, а вечерта имах леко замайване и стягане в главата.
Досега не ми се е случвало.
Нормална реакция ли е това?
Мисля, че няма нищо притеснително.
И мен ме болеше ръката, отпаднала бях, още в 21ч бях готова за сън Joy

# 1 193
Благодаря ви.
Днес още ме боли ръката, до обяд си бях отпаднала.

# 1 194
Някой да се е сдобил с назална ваксина?

Моите познати в аптечната мрежа твърдят, че все още я няма в складовете - кога ще стигне до обектите въобще не се знае, а в какви количества още по-малко е ясно.

# 1 195
Здравейте,
Малко тъпо питане, но ..
Ако се доредим ще поставим назална ваксина на детето 2г.6м, но тъй като досега не е ваксинирана ще са нужни 2 дози. Та питането ми е как се процедира - купувам две сега (когато са налични) и едната отлежава в хладилника 4 седмици или купувам една сега и след месец отново търся?

# 1 196
Купувате две сега и едната стои в хладилника.

Поставяте първата доза тези дни (като вземете ваксината). Втората - след поне 28 дни.

# 1 197
  • София
Назалната е по складовете вече, до няколко дни ще е в аптечната мрежа, писаха в групата сутринта

# 1 198
Безумно е това с назалните. С две деца ми трябват 4 дози, близка аптекарка ми се изсмя и думите ѝ бяха "Едва ли ще се доредя за толкова общо да ми донесат от склада."

# 1 199
Тази година уж са с 5000 повече. Следя и аз и се надявам да се добера. Понеже миналата година им сложихме за първи път, съответно две дози, тази година ни трябват само по една за всяко дете. Имам и два Инфлувака, пазя ги все още, но се надявам да не се налага да ги слагаме тях, защото е страшно с инжекциите. Преди две седмици им сложихме вторите дози Варивакс и едвам удържахме голямото дете. Предстои и друга ваксина по календар и не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт