The Lord of the Rings: The Rings of Power - Пръстените на Бг Мама

• 19 983
  • 398
  •   1
Отговори
# 240
един добър "каст"
https://www.youtube.com/watch?v=Qa6tK8ukNiw
90's LORD OF THE RINGS - Retro AI Concept
и
https://www.youtube.com/watch?v=kQHKGiSpDUs
THE LORD OF THE RINGS - Modern AI Concept

# 241
Аз повече се вълнувам от това

# 242
  • Дивата природа
° Войната на Рохирим(ите) – 13 декември н@ кино:

1-ви кадри от филма, показващи традиционна 2Д анимация поне за персонажи, като за фон/екшън може и да се ползва комп.обработка /по-стари рисунки бяха концептуални по -живописни/.
БГ.уикипедия-анимето
=> Let's TOlki'n* about… темата нека бъде екранизации за Средната земя?! Даже първите сериозни адаптации са анимации, когато визуалните ефекти не са били достатъчно развити: Хобит (1977), Власт. на пръст. (1978) и 3авръщ. на краля (1980); като само 2-рият е правен широкоекранен за кино плюс дори използвани «живи» сцени чрез ротоскоп, а другите са спец. за ретро-тв 4:3! Също тепърва обявени 2 игрални проекта: „Ловът на Амгъл“ +
ENcyclop:Mid-Earth.adapt

# 243
  • Дивата природа
: Rings of power - trailer San Diego Comic Con

# 244
  • Дивата природа
+ основен трейлър:

# 245
  • София
The Lord of the Rings: The Rings of Power с финален трейлър за сезон 2 - епична битка ще опита да отмие срама
Антон Биров в Уебкафето:
На 29 август ще се завърнем в Средната земя и не знам за вас, но моят корем се свива - не от вълнение, а от притеснение за това как още ще бъде поругано творчеството на любимия писател Дж. Р. Р. Толкин.
https://webcafe.bg/seriali/the-rings-of-power-s-finalen-treylar- … -otmie-srama.html

# 246
# 247
Излезе саундтрака за 2 сезон в спотифай. За мен една много приятна изненада е мелодията за Рун, в записа на която участва Мистерията на българските гласове
https://open.spotify.com/track/02gFLsV5ZDAFFZmTc2335a?si=7QyOLxx … YDU9YQhun0YrXL9eV

# 248
Изгледах 1 епизод. Този път имаме истинско развитие по Толкин. Имам чувството, че са сменили част от сценаристите.
Тъй като са излезли 3 епизода, ще си ги пускам бавно през ден докато дойде ред за 4 епизод другата седмица.
Доволна съм, че не засират повече и се връщат към източника.

# 249
В този сериал определено лошите са ми любимците. Smile
И тия грозни офъкани елфи - вадят ми очите и туй то. На всичкото отгоре не блестят и с интелект.
Добре че *Халбранд е красив и пръска чар, та донякъде компенсира.Smiling Imp
И освен че в Средната земя има 50 броя хомосапиенс, хобитите пък са около 30 броя. И всичката драма за това кой ще властва над 80 броя хора/хобити. Дано Саурон ги научи да се къпят и сресват във втори сезон.
Мисля да започна с проверката дали Саурон е научил 80 хомосапиенси и хобити да се къпят. Smiley

# 250
  • Sofia
Бях категорично решила, че няма да гледам 2ри сезон на това недоразумение. Ама пусто любопитство, пуснах го.
Не знам защо са решили да изберат такива ръбати актьори за елфите. Загледах се в сцените и със статистите елфи. Ми всичките са такива едни.. Квадратни. Няма нищо нежно, леко, плавно, каквито трябва да са. Не само, защото и Потър Джаксън беше ги пресъздал така.

# 251
  • София
Защото в момента това не е на мода.
Трябва да има пълно равенство така да се каже, дори болшинството да са по-пухкави хора или просто нормално изглеждащи. Не се гледа с добро око на съвършенните тела и пропорции на топ моделите, нито на релефните мъжки тела, защото е обидно за останалите, един вид, че те са по-малко хора...

# 252
Снощи изгледах първи епизод, не е като да не съм го спирала, но е по-добре засега от първи сезон. При елфите няма нищо ново - все така неестетични и скучни. Саурон ми става все по-голям любимец - май е единственият многопластов характер. И актьорът се справя отлично.

# 253
Имам усещането, че сериалът е за Саурон и Галадриел и невидимата връзка между тях. Намирам изборът на Чарли Викърс за Саурон прекрасен, но Морбид Кларк е пълен провал. Все още не мога да я харесам като Галадриел. Не знам дали е кофти написана или тя толкова си може, но не мога да усетя елфата в нея.
Имате ли предположения за ролята на Киъран Хиндс кой се крие там? Четох, че може да е Кралят от Ангмар.

# 254
Галадриел в близък план е потрес. Признавам, не мога да преценя какви емоции иска актрисата да внуши. Онзи бивш елф с обезобразеното лице при килограмите грим, които има, е толкова пластичен при предаването на емоции, обаче бялото чисто лице на Галадриелчето е като на статуя.

Общи условия

Активация на акаунт