The Lord of the Rings: The Rings of Power - Пръстените на Бг Мама

• 19 208
  • 395
  •   1
Отговори
# 375
Олорин, тия двамата мунчовци, дето създават сериала, казаха, че не е Саруман този черния магьосник в Рун. По-вероятно е да е един от двамата сини, за които самия Толкин не е писал много. Има теории, че ще стане по-късно един от носителите на 9те пръстена.
Доколкото разбрах са сменили целия екип сценаристи за 3 сезон.

# 376
  • София
Happy 32nd Birthday to the man with many names, Lord of gifts, Annatar, Lord Sauron, Halbrand and Charlie Vickers

# 377
Вечерница, и аз четох за препратката към сините магьосници... но има и такъв текст: "Rhûn's Dark Wizard Is The Rings Of Power's Version Of Saruman He Wants To Join Sauron & Has A Similar Dynamic With The Stranger", но при такъв Гандалф какво им пречи на двмцата сценаристи да направят и такъв Саруман... Абе, нищо общо с историята на Толкин Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 00:19 от Олорин

# 378
  • София
Christopher Lee returns as Saruman in ‘LORD OF THE RINGS: WAR OF THE ROHIRRIM’

The film uses archival recordings of Christopher Lee doing line readings from ‘THE HOBBIT’ films.

# 379
  • София
Viggo Mortensen has been asked to return as Aragorn for ‘THE HUNT FOR GOLLUM’ movie.

In theaters in 2026.

(rock)(rock)(rock)

# 380
Снощи беше официалната премиера на Войната на Рохирим и се бяха събрали всички главни актьори от Властелинът и Хобит. Разбрах, че Били Бойд и Доминик Монагън са участвали в дублажа на двама от оркските войни.

# 381
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз от трейлъра съм много позитивно настроена. Нямам търпение да тръгне по кината, че на празниците да успеем да го гледаме.

# 382
  • София
There are ideas being considered for a new “epic” film trilogy in the ‘LORD OF THE RINGS’ franchise.

Надявам се това да се случи. Всичко ще гледам на големия екран Simple Smile От трилогията успях само Задругата на пръстена Sad

# 383
  • София
A rough weekend for moviegoers as far as new releases are concerned, as anime film TheLordOfTheRings: TheWarOfTheRohirrim hasn’t been well received also, with a B Cinemascore, one of the lowest for anime films ever polled

Хм, не дават добри отзиви за анимацията

# 384
  • София
Властелинът на пръстените: Войната на Рохиримите (The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim)
https://www.imdb.com/title/tt14824600/

Гледах го на кино.
Красива анимация, увлекателна история, но това не е Властелинът на пръстените...
Хера е очарователна, екшъна на ниво, Крал Хелм величествен и нямаше смисъл от подобно заглавие. Препратките и връзките бяха абсурдни и сложени самоцелно без никаква връзка с историята.
Не е лош, напротив, но спокойно може да го пропуснете и да го чакате по торентите и сайтовете за онлайн гледане.
-
7.0 / 6.5

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 15:34 от Diavolo

# 385
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дяволче, мерси за препоръката. Аз толкова му се точех и мислех на 26-ти да го гледам,
но сега като те прочетох ще изчакам. Излиза, че нито един читав филм няма за празниците
по кината, такава суша и безпомощност не помня да е имало.

# 386
  • София
Не че не беше очаквано, но сезон 3 е официално потвърден.
В момента са в пре-продукция (подготвят декори и т.н.)

Продукцията има нов дом, студо 'Shepperton' близо до Лондон.

Очаква се снимките да започнат към края на пролетта.

# 387
  • София
При заявени 5 сезона няма как да не очакваме нов Simple Smile Мисля, че ще засилят още историята.

# 388
Доколкото знам планират скок във времето (щото за нищо го нямат) и ще видим вече готовата мордорска армия, готов пръстен и тръгваме посока Нуменор. Така поне коментираха по групите.
Имаше спор дали ще сменят актьора, който играе Тео, щото все пак си е тийн още.

# 389
Доколкото знам планират скок във времето (щото за нищо го нямат) и ще видим вече готовата мордорска армия, готов пръстен и тръгваме посока Нуменор. Така поне коментираха по групите.
Имаше спор дали ще сменят актьора, който играе Тео, щото все пак си е тийн още.
Да сменят Галадриел.

Общи условия

Активация на акаунт