Борянке, най-хубавата торта си спретнала та чак ме засрами! Ще трябва да се пробвам ,но едва ли ще успея да сътворя такава красота.Отдавна не съм ползвала захарно тесто та може да опитам за цветята.
Борянка, тя учи "Кино и телевизия" и явно попадна на мястото си.Работи с леля си в Турция и днес се радва,че и шефовете,и участниците, и екипът са и се обадили да я поздравят.Неда казва,че е нейният любим режисьор,фотограф,монтажист,сценарист и каквото се сетите още в тази област.Оказа се,че има усет и талант.Със заплатите си накупи още техника - нова камера и куп неща дето хич не знам за какво се ползват.
Пипи, в един отбор сме и моят казва,че съм бързачка и "дай аз""!
Яжке, явно си попаднала между много тънки стени в апартамента.
У нас не се чува абсолютно нищо.Преди време едни от съседите правеха люти скандали ,а ние с ММ ни чули,ни разбрали.Или по-точно разбрахме от апела на един съсед във вайбър групата на кооперацията да идем да проверим дали не са се избили.Фро, и ние сме на боб,но ММ си знае ,че аз такова нещо без наденички не ям та е извадил да сложа да се опекат в уредчето,ама за вечеря.Ние си печем само бели хлебчета и купуваме брашно от една мелница.Лили направи връзката и идват и ни го докарват у дома.Имат всякакво,но аз купувам само бяло.Съседката вероятно получава бонус за това,че осигурява още клиенти и за това си мълчи за телефона.Поне така предполагам.
Ставам,че двете госпожици дойдоха и искат ММ да ги закара до МОЛ Парадайс.Той го раздава такси и конкурира успешно Фло или по-точно тя го конкурира,защото той в тази роля е почти от двайсетина години,че и на ДГ той возеше децата .
Питаш за малката внучка. И днес си остана у дома. Няма Т, но кашля.

.