ФЛО, МАЙЧЕ, благодаря за организацията. На готово е най-лесно
Този месец се оказа доста наситен с всякакви мероприятия. Хубаво е!ФЛО, китарата ти е дошла на крака - не я изпускай, щом си я запланувала за този живот. Кой знае в следващия какви ще сме - ами ако сме някакви добичета
Съвсем няма да ставаме за китара. Плетенето е лесно. Щом аз се научих, за тебе няма да е никакъв проблем. АИША, тези събрания верно са си цял цирк. Само нерви да има човек.
БОРЯНЧЕ, и аз не мога да си те представя да мързелуваш. Дошло е време да си починеш. Събирай сили за внучетата. Сигурно ще дойдат да видят какво им е донесъл твоят Дядо Коледа.
Вашите внучета кога спряха да вярват в Дядо Коледа? Алекс хем се съмнява, хем му се иска да е истински. Написа писмо до стареца и включи и Емили, защото "тя е малка и още не може да пише. А без писмо може да си остане без подарък." Дечица

Кат никога да стана рано, наспала се или незаспивала, все същот.
Сварих го набързо и кафето ,специално за нас, ранобудните, другите - студено ще го пият ,ама пък бръчки няма да имат.
Борянка не спи,а аз съм като Баба Меца спя си зимен сън.Май мога да заспя и права и то по всяко време! Пия и студеното кафе ,но се чудя от къде са ми бръчките?! Уж кафето студено е добро за кожата!