Пл. беше на работа днес, та кафето го изпих рано за да е топло. После мързел в нета и ментов чай. Излязох да се раздвижа, но бавно и в къщи, бавно и навън. Май десния крак няма да се оправи, така чувствам.
Клечката, а ти защо се чувстваш самотна? Нали имаш нет, може да обиколиш света с него. Важното е, че окото е добре, все така да е. Препоръчаха ли някакви добавки за пиене?
Габката, у нас щори има само 4 бр. в стаята на Ани. Докато не е тук са събрани и вдигнати високо и се правя, че не са прашни. Като наближи да си идва съм викала съсед да ги свали и след като ги измия пак го викам да ги сложи. Взема 10 лв. на операция - приемливо ми е. Като купих апартамента 2002 г. и в другите 2 стаи имаше щори - свалих ги за миене и после реших, че слънцето ми е по-важно. Измити ги оставих до кофите и от тогава прозорците са без нищо, което да ми спира слънчевите лъчи. Но пък съм на високо и най-близките съседни блокове са на около 1 км. Не, че ще се притесня ако от Студ. град се вторачват в кухньохола.

[/img]
! Това време до сега е, че все едно чакаме Великден, а не Коледа, но нищо, така ми харесва, без студ и лед...
, как ще скучая в такава приятна компания