КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 50 892
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София

Честит Никулден!
Весел празник на имениците и техните семейства.

# 586
Добро утро.
Честито на имениците, нека здравето и късмета да е ежедневно с тях!

На първо мислене се сещам за Пипилотка, за съпруга и внука на Фло, за съпруга на Дидимити...., има и други сигурно, да са честити всички!

Пипи, радвам ти се, че си изкарваш интересно в Чужбинско!
Честит имен ден  и много приятни емоции днес!

Тану, и аз като адашката питам,  няма ли да ни изненадаш на 19 на Коледното ни парти, отдавна не сме се виждали?

Дидимити, приятно да ви е...

Адашке, много ще е вкусно у вас, живи и здрави да са ти имениците...

В нашата къща не знам дали ще има риба днес - нито обичам да чистя и готвя, нито обичам да ям... Рядко се прежалвам в заведение да си поръчам, ами не ми е любимо и туй-то.
Най-ми са на сърце кулинарните традици за Бъдни вечер и Коледа, Приятно и вкусно ми е.

Спокоен и приятен празничен ден!

# 587

Добро утро! От рано да започнем с почерпка за имения ден на ММ. Бяхме планували с децата да празнуваме, но според самолетните билети малко по рано си направихме срещата. Всичките дни бяха от хубави по хубави. Играхме на воля с внучката.Последния ден бяхме на детска площадка и на сладкарница. Харесва ни там.Само да са здрави и с късмет напред!
Посетихме български ресторант.Толкова вкусно бе всичко.Българите можем всичко и навсякъде.
И на италиански ресторант бяхме, но нашия ни спечели.
Малко дни бяхме, но изпълнени с много положителни емоции.На изпроводяк уж каза чао внучката и тръгвайки с майка си заплака. Баба я последва.
И така срещи и раздели!
Синът ни заведе с колата до терминала с колата. Много голямо е летището, но бързо се справихме.Първо полякиня ни упъти и след това българка-служителка там. Добихме кураж ако следващ път.
Приятен празничен ден!
На ММ първи братовчед днес ще му е погребението - и той е Никола и на имения ден ще го изпращаме. Невероятно добър човек и душа на компанията, но до тук било. Това са нещата от живота за жалост.

# 588
  • тук, на мястото си
Честит Никулден!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!
Свети Никола да ви пази и закриля!

# 589
Честит имен ден на всички,които празнуват днес в къщичката ни!
Свети Николай да ви закриля!
Здрави и щастливи да сте!

# 590
  • София
Честит празник на всички, носещи името на св. Никола! Само здраве, пък всичко друго ще се нареди. Дидимити, виж как хубавите преживявания вървят с тъжните! Това е живота - бог да прости приятеля ви!                                           Аз замесих погачата и май това ще е. Само ще направя една картофена салата и може би една салата Кармен - Светълчо ми я каза. Иначе всичко друго готово. Младите вече се научиха много, много да не готвят. Скумрия на скара от Фантастико, тортичка от Берьозка и готова туршийка от пазара - като са ти го сготвили защо да се мъчиш. Ще се научиме и ние на стари години на лесното. Едно време, като млада булка правих  пълнен шаран - с орехи,лук - всички салтанати. Е, ровиха, ровиха и накрая всичко замина - не е нашето ядене. Та момичета, не си давайте много зор за едното ядене. Щом може по-лесно, направете го!                                                                                                        
  Хубави и весели празници!

# 591
Честити да са всички именици и семействата им - здраве,късмет и много щастливи години!

Още се помотвам с кафето! Като гледам мръчкавото време на вън хич не ми се става от дивана.
                  Клечице,аз пък обичам риба и то много.Само,че никога не съм чистила или приготвяла такава.ММ се занимава,а аз участвам в яденето и.И най-често в съветите как трябва да се приготви.Така,че чакам да ме поканят на обяд. Yum
                 Весел празник и спокоен ден!

# 592
  • София
Честит Никулден! Честито на всички,които празнуват! Да са здрави,благословени и да им носи късмет името!

При мен няма нищо ново.От както минах на една канадка,редовно я забравям и движа без нея,после я търся по стаите.Времето е мрачно и не ми се излиза за сега.

# 593
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит Никулден на всички празнуващи. Да са здрави и благословени. Наздраве Cocktail
Тази седмица съм баба на цял работен ден - пуснах мама да си почине малко, а тати няма да е хоум офис. Чудя се какви игри да измислям, че да не скучае. Бяхме и навън, но само за около час. Сега ще обядваме и после по леглата. Добре, че все още не отказва следобедния сън.
Аз в неделя украсявах вкъщи. Пълно е с джуджета и Снежковци. Както казва дъщерята: Коледното ни село е готово. Имах една миниатюрна елхичка, но не я открих и засега сме без. Сигурно тези дни ще купя, да се радват децата.
Мама има на 9 декември рожден ден и спонтанно решихме да я изненадаме със сестра ми. Поне на РД да не е самичка. Казвам й да дойде поне за зимата при мен - не и не - вкъщи й е най-хубаво и спокойно. След Нова година ще идем с Еми за една-две седмици. Малко да сменим и ние обстановката.
МАЙЧЕ, каква е тази салата Кармен? Може ли рецептата?
Ние днес ще сме на сом. Може би пържен. Още не съм го измислила. Риба обичаме във всякакви варианти.

# 594
Честит имен ден на  нашите  именици!Да са ни живи и здрави,да  успяват в това, което правят!
На всички в  групата честит празник с пълни трапези!

# 595
  • Кубрат/ Пишурка
Честит имен ден на всички именици! Да са здрави и късметлии! Св. Никола да ги закриля!

# 596
  • София
Привет, красавици!
От сутринта та до обяд поработих, да ме прощават Св. Никола и Св. Николай Чудотворец. Нали трябва да помагаме?
Сега започвам подготовката за довечера. Всички са се включили - и гаджето, и щерката.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПИПИЛОТА, НА МОМЧЕТО НА ДИДИМИТИ, НА МОИТЕ МОМЧЕТА. НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ДА СА БЛАГОСЛОВЕНИ ОТ БОГА. СВЕТИЯТА ДА ГИ ЗАКРИЛЯ, ДА ИМ ПРОПРАВЯ ЛЕК ПЪТ НАПРЕД, А ТЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО С ГОРДОСТ! НАЗДРАВЕ!!!

ДИДИМИТИ, добре сте си изкарали. Ей го къде са децата ви, на един разкрач място. Пак ще отидете да ги видите, а сигурно и те ще си идват.
МАМСИ, като отидете при мама обезателно да я поздравиш от мен! Пожеланията на рождения ден!
ЯЖКЕ, щом захвърляш канадката, значи си можеш и без нея. Това ме радва!
ДИДИА, намерила си си момче, дето да чисти рибата и да я приготвя. И у нас е така. Ние обичаме риба.
МАЙЧЕ, добри съвети ни даваш! Като може да е по-лесно, защо трябва да е трудно и изморително?
ГЪБКЕ, добре си сервирала тези рибоци. В къщичката ни замириса на рибка. Simple Smile
КЛЕЧИЦЕ, ти боядиса ли се за концерта? И аз харесвам Бъднивечерните и Коледни ястия, но така също и Новогодишните. Как ще се съобразявам с моя режим не знам. Дано да не се предам. После ще ви кажа.
ШПУНЦИ, хубава честитка си сложила за имениците. Да добавя, че нека платната им винаги да са издути и да ги
съпътства попътен вятър...
АЛФЕЯ, ЯНЧЕ и ГРЕТИ, за вас чувал с прегръдки! HugHugHug
На всички ви благодаря за поздравите към ММ и внука ни!
Хубав ден!

# 597
  • София
Честит Никулден!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Да бъде Благословено името Ви! Бъдете здрави и щастливи! Да има Мир и Любов в сърцата и домовете Ви!

# 598
# 599
Фло, Дидимити, Пипи, честит празник!

За срещата нищо не мога да кажа за сега. И....уж чета всичко, но май съм пропуснала подробностите - къде
ще бъде срещата?

Ето ви един фейсбукски виц:

Пишеш у фейса „Навън е прекрасен зимен ден!“
И следват коментари:
1. Това зима ли е!? Какви зими имаше едно време е ееей!
2. Едно време имаше сичко. Сега ядем боклуци.
3. Как нема да ядем боклуци кат ни ръсят с кемтрейлс.
4. Ръсат на баба ти хурката с кемтрейлс. Ненормалник.
5. Добре, че Бойко бе премиер. Иначе щеще да е ужасен.
6. Идиот. Такъв е защото Радев е президент.
7. А бе, двамата по-горе. Що си не пиете хапчетата. Всичко дължим на Путин.
8. Твоят Путин е кретен. Дължим го на ЕС, НАТО и САЩ.
9. А бе, що си не пиете хапчетата?
10. Хората нямат пари за хляб, ти хапчета ги караш да пият.
11. Помните ли при бай Тошо какъв хляб имаше.
12. Кретен. То друга немаше.
13. А бе, вие нормални ли сте. Коментирайте поста, а не пишете дивотии.
14. Какво да коментираме. Тоя се кефи на деня, а българите гладуват.
15. Гладуват, щот са мързеливи.
16. Мързеливи са майка ти и баща ти, що не са те доправили.
17. Що се не завреш на майка си у онаа работа бе, джендър!
18. Аз съм против закона за детето и Истанбулската конвенция.
19. Браво! Искат да ни направят джендъри.
20. Браво! А какво ще кажете по въпроса за норвежците.
21. Манете норвежците, там има истински зими.
22. Има. Ама що ядат децата ни.
23. Черепа е изнасилвач.
24. Изнасилвач е баща ти. Изнасилил е майка ти ан*лно, и си се пръкнал ти.
25. Кат говорим за майки, знаете ли коя е майка Тереза?
26. Вярно е прекрасен зимен ден!
27. Ама, идиотко, ние за кво говорим, ти кво пишеш. Оди пикай и легай…
28. Кирил Петков каза, че зимата ще е тежка, ама токът евтин.
29. Кирил е велик. Ще ни оправи.
30. Ще оправи макя ти в храстите.
31. Кирил е създал нашата азбука.
32. Създали са я македонците. Путин каза.
33. Кат каза Путин, що се не завреш на майка ти в...
34. Истинска зима е.
35. Чел съм я. Зимата на нащо недоволство.
36. Българите винаги сме недоволни.
37. Недоволна е жена ти. Почнеш я и не довършваш.
38. И аз не съм доволен от кмета.
39. Аз съм доволна от кмета.
40. Аз съм доволен от кметицата.
41. А аз и от кметицата и от майката на кмета.
42. Зима е. В Родопите няма ток.
43. Таа па ток нема. Гората нали е до теб. Мен Фандъкова ми спре парното.
44. Леле, вие нормални ли сте!? Навън е прекрасен зимен ден!!!
45. Къф ден бе!? На мен ми чернее пред очите.
46. Чернее ти. Снощи пак си се напляскал.
47. Зима е. Всички дни през зимата са зимни. През лятото са летни.
48. Ти па на мноо умна се праиш.
49. Pi6ete pravilno. Imame prekrasen ezik.
50. Навън вали сняг. Прекрасен ден!
51. Я па таа. Ние за кво говорим, тя кво коментира.

Общи условия

Активация на акаунт