КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 50 890
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да са живи и здрави всички малки и големи Никита!
Честит празник на имениците, на моряците,  на банкерите, на пътешествениците!
Имате ли си люспа от рибка за да ви е пълно портмонето?
Аз едвам изчоплих 2 -3, че шарана ни беше почистен.
Но пък съм супер домакиня - още сутринта го сготвих с доматен сос. Стана много вкусен, цял ден го обикалям и дегустирам.
За Пл. има купена печена скумрия от Фантастико. Той сега прави и картофена салата. Та да не ни мислите, ако се сещате за нас изобщо.
Тану,  така е във фейсбука. Всеки си пише каквото е решил.
Нали сега всеки глупендер  има телефон с неограничен нет ....

# 601
Добро утрооо!
Наспана съм, маскирана на косата, ей сегинка просвам една пералня пране и си маскирам и лицето и ...,,брях. че красУта'' Довечера сме на културна програма, ще гледаме Ку-Ку бенд в НДК. Не че са ми първа любов, но някои изпуснахме, после няма да сме тук,, а ми се иска някакво изживяване Предколедно...
Най-Коледно ще ми е срещата на 19, но до тогава има време...

Ставам да простирам.
Пък вие ако сте се наспали елате и споделете как прекатахте вечерта.

# 602
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Приготвям се за поредното пътешествие.
Айша, смело купувам всичко на ММ, включително обувки и дънки. Той е с много стандартна номерация. Никога не е имало проблем с размера, който купя. Дори сега със сина са един и същи номер, та ми е лесно, когато купувам и на Марти.
Останаха ми подаръците на малката. Никъде не видях детски магазин, освен стандартните, които си имаме и в БГ.
Сега тръгвам по една от главните търговски улици, пък дано да намеря.
Вчера ми се нагледаха очите на скъпите марки и лъскавите магазини. Първата улица в центъра по която тръгнах беше само с такива магазини. Знам аз къде да мина, но само напълних очите.

# 603
  • София
Привет, красавици!
Писах, писах и всичко изчезна. Започвам пак от начало, но малко по-кратко. Simple Smile
ПИПИЛОТА, как изкарахте Никулден?
КЛЕЧИЦЕ, ще се заредиш с настроение.
АЙША, слагай люспите в портмонето и нека все да имаш парички.
ТАНУ, започнах с усмивка деня, след фейсбукския виц. Срещата е от 14.00, та да има време да си поприказваме, да се посмеем, да си попеем. Да се заредим с добри мисли за предстоящите празници. Не веднъж сме се събирали у дома, но сега поради това, че е пренаселено и само кухнята е свободна, ще се съберем в кабинета. И там сме се събирали един път на виенски вкуснотии. Бяхме дузина красавици. Колко му е? Ще си носим доброто настроение, чаровните усмивки и това е. Сърце да е широко. Нека всички, които надничат в 15 годишната ни дядова ръкавичка, да се чувстват поканени! Вярвам, че ще изкараме добре! Звънете, ако имате въпроси.
Сега един виц и от мен:
-Докторе, зле съм!
-Какво ти е?
-Какво ли не ми е?
-Какво те боли?
-Какво ли не ме боли!
-Ето ти хапчета!
-За какво са?
-За какво ли не!

Благодаря на всички, които поздравиха моите момчета. Приятно им беше, като им предадох поздравите.
Хайде хубав ден, да ви спори работата, но не забравяйте и да си почивате, и да надничате в дядовата ръкавичка.

# 604
Привет и от мен!

Фло,и аз писах ,писах,телефонът звънна,говорих и като не записах написаното вече беше изчезнало.
Сега пак наново .

Клечице разхубавена,приятна да ти е разходката.

Пипи, по повод лъскавите магазини имам една позната която казва:вкусът ми не отговаря на възможностите 😃😉

На ММ не мога да купя нищо без него.Пробване,оглеждане и т.н.
По принцип не е претенциозен,но за обувки и дрехи е .
И много трудно избира.
Сигурно навремето аз съм го избрала 😀🤐😉

Айша ще ме разбере.ММ и Пл.много си приличат по покупки.

Купих си нови коледни покривки и възглавнички.То моето си е май малко мания 🤐🤔
Друго си е като сложиш новичко!
Искам и нова елха,по-голяма.
Ще видим.

Снощи си понаписах списък за пазаруване празничен.
Дано не го забравям и пак да се наложи по памет.

Приятен и спокоен,че и слънчев да е денят ни!

# 605
Ей ме пак.
Отметнах половината днескашна работа,  започнах да стягам дисагите, все разнасям по един сак и по една раница багаж( поне!) насам-натам и все нещо понякога, когато ми потрябва липсва, останало е в другата къща ...

Пипи, радвам ти се, че си изкарваш добре.
Още колко дни ви остават?
Аз съм, като, че ли по боязлива душичка - не знам, от притеснение ли е от лек мързел ли е,  малко в по - малък периметър бих се движила, опознавам района като котка Simple Smile _ така казваше бившия ми мъж, плахо, първо по наблизо, после малко по-далечи т.н., но времето ви е ограничено...

Гъбчик, много нежна и романтична душичка си ти Simple Smile.
Щом ти носи удоволствие, купувай, радвай се, това ни остава...
Имам спомен, че някога и любими стихове си ни публикувала, или греша ...
Борянка и Маринка отдавна не са публикували, поне ти пишеш по-често - сложи нещо за душата, което те е зарадвало последно време...

Адашке, много точен виц, на такива болки, такова лекарство Simple Smile....

Питах преди време, но никой не коментира -  Искате ли да си изберем дрескод за срещата на 19 ?
Код БЯЛО?  Код ЧЕРВЕНО ? Или пък леко маскирани,  или  как?  Нека е по-различно и запомнящо се....
И друго  - да съберем парички и да поръчаме  почерпка или всеки да вземе любими неща ?
И пак пиша - предложението за преспиваме  1-2-3  дни при мен остава.
Ше правим ли списък на присъстващите на 19 или ще е изненада ?
.

Тези дни може малко да намаля влизането тук, затова ако има нещо важно - свиркайте, по всички възможни начини Simple Smile.
Хайде, да ви е вкусен обяда и спокоен следобяда Simple Smile  Wink.

# 606
Провокира ме току що една Мариана, та коментирах стиха и в стих, да ви го представя
Моя отговор ,нейният стих нямам разрешение да покажа.Размислих, все пак не може да ме набие, виртуално само може.

Скрит текст:
Душата носи бремето си тежко,
прегърбена под своите вини.
Брои наум безсмислените грешки,
прикрита зад невидими стени.

Поръсва сол в отворените рани,
а болката до костите гори.
Кога да се бичува ще престане?!
Останал ли е път неоспорим,

по който да направи крачки дребни,
далече от товарите безчет,
към късче обич, толкова потребно,
към капка нежност, мъничка наглед…

Душата носи чантата си стара,
замъкнала най-тежкия товар.
Дали ще си намери малко вяра,
да лумне в нея истински пожар

и да обхване мостовете черни,
повели я към личния ѝ ад…
Брои на пръсти тези, що са верни.
До тях поне не ще умре от глад.

06.12.2022
Мариана Бусарова

Душата ми от глад не ще умре,
а със солта ще пие шот за здраве.
То - бремето си е едно море
то капки от сълзи си е направо.
И може би живот - експеримент
не всекиму се пада и със право.
Не всеки знае точния момент
да падне или пък да се изправи.
Да ,има нещо вярно във това,
тъй както има вярно в други думи.
Но моята елмазена глава
разбива и клишета тя , и глуми.
Не знам люйбов или пък обич бях,
то казва ли ти някой пък какво си.
Вървях по пътя си и все горях
със чуждите и своите въпроси.
Все още нямам отговор, уви.
Но пък защо са отговори нужни
на твърдите ни нашенски глави.
Те за темел на мостове са чудни.

# 607
О, Борянка отличен отговор даваш! Продължавай-ти го можеш! Много пъти и аз се пробвам. Не се получава.
Пипи нали и аз бях по немско-ако харесвах нещо-то бе много скъпо и понеже сме с ръчен багаж нищо не си купих, освен за хапване. Излъгах-на ММ много готина самобръсначка.
Предния път като бяхме ни накараха да плащаме и да не се главобола скромно.И тука имаме хубави стоки.
Не помня вчера дали писах в темата(нали не ми се смеете?) изпратих в голям плик две коледни роклички на принцеската ни. Нека се радват.Там гледах и не харесах. Никъде по моловете и другите магазини нямаше традиционното бяло и червено.
Такива неща с мойта младост.
Приятна вечер и дай Боже само добри неща да ни се случват!

# 608
  • в сърцата на любимите ми хора
БОРЯНКА, нямаш равна Hands Clap

# 609
  • Кубрат/ Пишурка
Най - после и аз мога спокойно да пиша. Вчера ходих в Йетел и едно момче си игра доста с таблета ми. Накрая ми каза, че " парцалчето" излиза от самото устройство, което е с малко памет. И единственият начин е да закупя карта памет. Е, олекнах с 18 лв, но съм доволна. Пък и момчето я сложи, инсталира, каквото трябва и ми даде таблета готов.Сега мога да пиша спокойно.
Борянке, на хубаво стихотворение хубав отговор си дала! И двете ми харесват.
Пипи, познавам Хамбург от приятели, които живеят там. Много е красиво. А едната ми приятелка прави закуски в една турска закусвалня. Съответно работи през нощта и съответно ми праща нощни клипове. Много е красив градът и през нощта!

# 610
  • София
Привет, красавици. Радвам се на хубавия есенен ден. Дано има още такива. При мен нищо интересно, всичко си върви полека лека. Днес не ходих до Люлин, защото щерката ме отмени. Поработих на тръстиката. Сега у дома следва втора смяна. Ще пържа кюфтета, ще има салатка и картофки. След обяд отново ще съм по пътищата.
Еее, БОРЯНЧИЦЕ, явно Музата е размислила и е решила да те навести. Чудесно се е получило. Който си го може, си го може. Поздравявам те. Още чакам кога ще узрееш, да издадеш стиховете си. Много си тегава. GrinningХайде, кажи ДА!
Днес ще се отчета с един виц:
На един пустиняк ( от северозападна България) му оставАли няколко месеца живот. Докторът го попитал: -Щеш ли да си дариш органите? - Щем! Рекъл ония. -Чернио дроб го давам на баджанака, да мое да млати повече ракия. Сърцето на тъщата, оти онаа нема сърце. А онаа работа давам на балдъзата, та да Умре от яд, кога види кво е изпущила, като ми не даде...

# 611
  • София
Добър вечер и честит студентски празник!
Сегашните студенти в семействата ви да си вземат лесно изпитите.
А ние, бившите, никога не е късно да подновим обучението.
Имаме и жив пример тук.
Янке, ами то всяко устройство в което има място за карта памет трябва да му се купи и наръга джаджата. Даже доста пъти като сме вземали уредче картата си върви към него - прИмоция.
Но добре сте оправили таблета. Цената на картата е добра също.
Аз уж съм комп. грамотна, но имам смешен случай. Като взехме последния тел. на Пламен от Виваком той вървеше с карта. Говорим си с Ани, обясявам как съм прехвърлила нещата от стария. Тя ме пита - колко е картата/има предвид ГБ/. А аз без да помисля отговарям - а, малка е, колкото нокътя ми.
Клечи, каква маска слагаш на косата? И кога - преди или след миене?

# 612
  • Вила Великула
Писах, писах и се изтри. В къщи съм. Искам да ви покажа снимки, но ще го направя утре, че днес съм гроги , от сутринта съм по европейските летища.

# 613
  • София
Пипи, добре завърнала се!
Почивай сега, има време за снимките.

# 614

Добро утро мили момичета и честит празник на всички Анита.Нека са здрави и щастливи!
Добре завърнала се Пипи! Колко бързо минават броените дни.

Общи условия

Активация на акаунт