КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 50 888
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • тук, на мястото си
Добро утро!
Честит Анин ден!

# 616
  • София
Добро утро, красавици! Привет, АЛФЕЯ, ДИДИМИТИ, ПИПИЛОТА и АЙША!
ПИПИЛОТА, добре си си дошла. Flowers Hibiscus Почини си, а после снимки и разкази.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНИЧКИТЕ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ. ДА ПРАЗНУВАТ С НАСТРОЕНИЕ И МНОГО НАЗДРАВИЦИ!
КЛЕЧИЦЕ, АЙША, имат ли имен ден вашите момичета? Все се опитвам да запомня и после се почесвам по главата.
Мисля, че за срещата ще имаме изненада. Пак да напомня: На 19.12. понеделник от 14.00 Мястото го знаете. Grinning Ако не знаете, питайте!
КЛЕЧИЦЕ, добра ти е идеята за дрескод, но не мисля,че можем да го изпълним. Важното е да сме в настроение, усмихнати и с положителен заряд, за да изкараме няколко часа хубаво. Как беше снощи на концерта?
Хайде чао, че КПП-то ме чака.

# 617
Добро утро!

Дидимити, пия от твоето кафе 🌺

Да са здрави,щастливи и успешни днешните именички!
Света Ана да бди над тях и ги закриля!

И ние си имаме именичка - голямата щерка.
Да е здрава ,влюбена и щастлива!♥️♥️🍀🍀

Днес си тръгваме от Велинград.
Почивката си е хубаво нещо.
Чак ми омръзна😀
Времето беше чудесно,хотелът с минералните басейни също.
ММ е доволен😃
Към обяд потегляме към дома.

Лек и спокоен да е денят ни!

# 618
  • София
Честит имен ден на Анитата! Да са здрави, другото се купува.
Фло, моето Ани няма имен ден днес, а на Ивановден.
Но поздрави и пожелания не връщаме - да има.
За срещата на 19.12 - казвай кой какво да купи и донесе.
Пиша за купуване, защото не ме бива с домашните сладки или соленки.

# 619
  • София
Сядам с второто кафе при вас.
ГЪБКЕ, да ви е щастлива голямата щерчица! Св. Ана да я закриля. Сега като се върнеш отпочинала, да не се втурнеш да шеташ? Поне днес си дай време за преход от лежачка към търчане. Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, няма да казвам какво да носите. Всяка по свой вкус, но гледайте да не се улеете. Щом не връщате пожелания, казвам и на твоето момиче - да е здрава и щастлива!
Изчезвам.

# 620
  • в сърцата на любимите ми хора
Честити да са всички Анита! Да са здрави, късметлии и благословени.
И при мен днес е празник - мама има рожден ден. Да ми е жива и здрава още дълги години, да доживее до пра-пра внуци. Да почерпя, макар и виртуално.

След малко тръгваме към нея и дано да я изненадаме приятно.

# 621
  • Вила Великула
Честити да са всички Анета. Здраве, здраве и благоденсктвие за всички.
Опитвам се да прикача видео, но нещо не ми се получава.
Ако някой знае как да каже. Пробвах през иконката за видео, но не ми дава да го прикача.

# 622
  • София
МАМСИиии, звънях ти, но ти явно си в хубава,шумна компания и не ме чуваш. Честит рожден ден на майчето ти. Да е здрава, да има още много такива празници, да са спокойни бъднините й. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Всички пожелания да се сбъднат! И всички вие деца, внуци и правнуци да сте покрай нея!

# 623
  • София
Пипи, аз знам за видео или снимка - през иконата.
Ако не го приема - сигурно файла е голям, може да има ограничения.
Но щом не става - може да го пуснеш в КГБ групата във ФБ.
Мамси, да е жива и здрава мама ти!
Да я радвате - деца, внуци и правнуци.

# 624
  • Кубрат/ Пишурка
Да честитя празника на всички именици!
И аз днес получих доста поздрави. Не знам защо свързват двете имена! Даже Тони ми се обади да ме пита колко имени дни имам Joy То ако бях черпила наистина за всеки щях да се разоря! Днес май е четвъртият! JoyJoyJoy
Тъъй, Магнум продължава! Лека вечер на всички!

# 625
  • Вила Великула
Момичета, публикувах клипа от Хамбург в ФБ в групата КГБ.
 https://www.facebook.com/groups/1650375191881936

# 626

Добро съботно утро!

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 21:35 от дидимити

# 627
Добро утро, дами!
Абе селският живот хич не е за мързеливи хора Simple Smile, работа има от тъмно до тъмно, та даже и по тъмно Simple Smile Wink , и хич не и се види края... Трети ден сме тук, а аз още жилищната част не съм си ошетала -  в гостната част сме нахвърляли още от лятото разни неща, двора се е заринал с листа, а трябва да се яде, да се пере - к;во да ви разправям, но когато-тогава, първо кафето...

Вече забравих, какво сте ме питали, а уж чета от време на време.. Моля за изяинение, ако на някого не отговоря на питането, толкова съм запомнила...
Та такааа....

На 7 .12. бях на концерт на Ку-Ку бенд, беше носталгично очарователно. Могат си го хората, а и младите попълнения са добри...

Айша, ти ме писа за маските за коса ....
От четене във форума се образовам... Косата ми от много третиране - боядисване и сушоар, е суха, трябва и овлажняване и от време на време подхранване . Повечето ми продукти са от разни сайтове, от ДМ и от Лили, но от време на време купувам и от Златна рибка и Арлен по-висок клас козметика за коса  и да кажа, че разликата в цената се усеща на косата ...

Дъщеря ми е Ангелина, но нито аз, нито тя харесваме това име и само в документи се пише така, иначе за всички е Ани, русата Ани...Порасна моето момиче, след 5 дни навършва 40-сет.

Прочетох ви пак, в час съм с форумния живот Simple Smile, макар и да нямам възможност да реагирам на всяка публикация... После ще изгледам и клипа на Пипи да се потопя в чуждоземната Коледна магия и ще я захващам, че днес трябва да приключа вътре, да посготвя и да видим останалото....

Хубав ден ви желая.
При нас се очертава да е слънчев и топъл, чета очаквания до 18 градуса и съм на косъм да зарежем всичко и да хванем гората отсреща, но ще видим кое ще надделее - работатата или удоволствието Simple Smile.

# 628
  • София
Добро утро, красавици!
Днес съм ранобудница. Станах в 6.30. От снощи имах заявка за бухтички топчета. Изпълних поръчката, внучетата са доволни. Голямата замина на олимпиада по математика, малката играе на компа с братовчедката си. Аз замесих една погача, че днес на обяд с още 3 военни семейства сме на гости в Елин Пелин. Знам, че ще изкараме чудесно. Разпределихме си работата, за да не падне всичко в/у ръцете на домакинята. на вън е мрачно, но сравнително топло. На мен ми е хубаво, предкопунджийско.
Нямам време за коментари, ще си пазя погачата, че половината майсторлък е в печенето.

# 629
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Пия кафето, днес малко поуспала се и ви чета.
След малко започвам със слугинажа и най-важното, днес ще е деня за украсяване на елхата.
От 10 дни имам мултикукър с двоен капак - става и еър фрайер. Не съм имала време за него и още стои в кашона, та мисля да го извадя и да готвя там. За обяд ММ си е поръчал шкембе чорба, а за вечеря ще идва съседката да се видим и ще правя еленско със сини сливи. За първи път ще готвя дивеч, четох рецепти и от снощи стои в марината в хладилника.
Ще използвам топлия южен вятър за да ми изсуши прането, които също се е понатрупало.
Хайде ще пиша по-късно и ще ви снимам елхата.

Общи условия

Активация на акаунт