КГБ = Клуб на Готините Баби - 209

• 50 885
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро снежно утро, момичета. Снегът не е много, но като за първи сняг - става. Лоша поледица има, канех се да излизам, но ще изчакам да се отпусне и тогава. Слънчо вече наднича.
За мечтите какво да ви кажа. Доста са, все тривиални и обикновени, свързани основно с децата. Една няма как да се сбъдне, но все пак си мечтая - да прекарам само още един ден със съпруга ми, само един. Иначе си мечтая за една малка къщичка на село с малко дворче, кът за децата и много цветя. И за кемпер също си мечтая Simple Smile
ПИПИ, страхотно красива елха имате. Сигурно децата много се радват.
Днес съм свободна и ще мързелувам. Малката е с температура и си я оставиха вкъщи. Таткото също. Кой от кого е прихванал - не се знае. Да минава бързо. Предложих помощ, но ми отказаха - да не ме заразят и мен, пазят ме.

Докато писателствам и Слънчо се показа, кани ме на разходка и ще ви оставям. После пак.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 14:19 от мамси

# 646
  • Кубрат/ Пишурка
Клечице, веднага се явявам!
И при нас има сняг и е много студено. Вчера се канех да отида до магазина, но ме домързя и реших за днес. Ще чакам по обед да станат поне положителни температурите, че сега е - 3.
Анжела има да учи още 3 дена и излизат във ваканция.
Тони ще остане в Германия до април. Щяла да се върне с щъркелите Joy Аз май ще карам празниците сама, така че няма да се престаравам.
Мамси и моята невъзможна мечта е подобна, но да е с дъщеря ми. Дори не се сбогувах. Като бях последно при нея се сбогувах с другото момиче в стаята, че щяха да си ходят, а на Мима казах : С теб ще се видим след седмица!! Да, ама не! Утре стават 10 години! Кога минаха?!
За следващия живот оставям пътувания - през този не успях много.
Гъбче, прочете ли си съобщението?

# 647
При нас няма сняг.Снощи валя дъжд.Днес и слънчо се показа.
Приятно хладничко.
Моето време 😀😃

ММ има работници.Готвих,сервирах,отсервирах.
Пране,метене на листа.
Прецедих заложения ябълков оцет,т.е.махнах му ябълките.
Сега вече ке го чакаме да се избистря.
Имаме от преди две години.В момента е бистър като купен оцет.
И независимо,че аз го правя не го консумирам.🤐🤔
Ползвам купен.
Луда работа .

Клечице,така и не се научих на кафе в леглото.
Сигурно,защото още като отворя очи и ставам .
Пак луда работа😀😃
А като твоите лимонови сладки аз правя какаови .По Коледа.
Мисля тази година да ги прескоча.
Купих си формички за линцерови сладки.Ще заместя с тях.

Ако ви кажа аз за какво си мечтая ...
Ами за мотор.Един Харлей накипрен и да си обикаляме с него.😉😀
Е,това е от неосъществимите мечти.
Да сме здрави,и да продължаваме да мечтаем .
Ей тъй ,както си мечтая за мАтор мисля ,че ще се наложи нов хладилник да купуваме.От вчера го наблюдавам и ми се струва,че не работи ,както трябва.
Точно навреме да се развали .
Той е с фризер с четири чекмеджета,а в четвъртък имаме да вземем поръчани от една ферма пилета.
Иваме и други фризери,но ще е трудно да ги съберем из тях.
Та такива работи из нашата къща.

# 648
Двама приятели, габровлии, си говорят:
- Кире, решихте ли вече къде ще празнувате Нова година?
- Да. - Отговаря Киро. - Решихме да се събрем с приятели във Фейсбук.

Вуте се събуди щастлив, и си помисли. Такъв хубав купон си спретнахме в петък вечер. Хапнахме, пийнахме, пяхме, танцувахме, и на всичко отгоре главата не ме боли, а остават и още два почивни дни. Горкият. Той още не знаеше че днес е сряда.

Две блондинки си говорят:
- Единственото което запомних от геометрията в училище е формулата Н2О.
- Колко си проста. Това е алгебра ма. - отговаря другата.

Син води приятелката си в къщи да я запознае с майка си. Майката викнала сина си в кухнята и му казала:
- Иди сега лекичко в коридора, и погледни в чантичката на приятелката си. Ако там всичко е наред значи от нея ще излезе добра съпруга и домакиня. Жени се смело.
Отива момчето в коридора. Връща се след малко и с ужас в очите казва:
- Ама мамо, цялата и чантичка изцапана с червило, вътре пудра разсипана, някакви смачкани бележчици, хартийки от бонбони. Има дори чифт скъсани чорапи.
Майката погледнала и ядосано казала:
- Ама ти си голям идиот бе. Това е моята чантичка.

Пътувам в маршрутката към центъра. Изведнъж едно бабе от първата седалка започва на глас да декламира " Опълченците на Шипка." Края на рецитацията и потъва в бурните ръкопляскания на цялата маршрутка. Бабата се усмихва, благодари и казва:
- Това го помня, а защо съм в тази маршрутка, Господ да ме убие, не знам.

Съседката се оплаква. Водила детето си на психолог. Имало някаква детска невроза. Изписали му един куп хапчета. А по мое време детските неврози се лекуваха изключително с билки. Например моята баба ме лекуваше с няколко стръка коприва по голия задник.

# 649
  • Вила Великула
Да де обадя. Получих подаръка си. Мерси Мамси. И аз изпратих към Драгоман, но забравих да напиша картичка. Нали съм блондинка- простено ми е.
Относно мечтите- аз постоянно мечтая и правя и невъзможното да ги сбъдвам.
Много обичам да пътувам, като планирам всичко предварително.  Т.е. виртуално зная къде ще бъда. Затова и за рожденият ми ден ММ ма подари това пътуване до Хамбург. Преди време си имахме ритуали- два пъти в годината за по 5 дни някъде в Европа и два пъти на море в Гърция . След строежа на к щата по обясними причини остана само Гърция, а след ножа, който ми заби бившата съдружничка това лято даже не ходихме до Гърция, бяхме на Св. Влас.
Сега лека полека се съвземат и вярвам, а не мечтая, че всичко ще е по старо му.
За срещата на 19, понеже на 18 имам РД, съгласни ли сте да донеса торта и вино.

# 650
  • София
Хмммммммммммм
Писах, изброявах и в средата на устрема ми лапчо се рестартира.
С 2 думи - Пипи, иска ли питане. Торта и вино не отказваме, поне аз.
Габката - и без ХД може да си пътешестваш. Но си трябва организация кой да поддържа двора и стоката. Ще го измислите.
Тану, всеки път се хиля на вицовете.
Кафе в леглото и аз не пия - ще се олея или улия - как се пише?
Крака още е зле. Но ще се оправи - дали в този или в следващия живот....

# 651
  • Вила Великула
Айша, щом има поне един съгласен е решено. Тортата и виното са от мен. Виното ще е нашето домашно от последната реколта. Мерло  - чисто и без всякакви захари и спирт. Чист ферментирал гроздов сок. Имате ли предпочитания за тортата?

# 652
  • София
Привет, красавици!
И днес времето мина сякаш е яхнало Харлей. Не знам при вас как е, но на мен времето ми препуска в галоп. Докато се обърна и денят свършил. Днес освен всичко ежедневно изпратих подарък и получих подарък.
Мила ДАЯ, много ме зарадва. Не за пръв път получавам коледен подарък от теб. Blush Преди няколко години също ме зарадва. Благодаря за хубавите пожелания! Да те стигнат и теб. Heart
АЙША, мажи го с Тендивал. Лекаря, който ми го предписа каза, че това е върха на сладоледа. Пробвай, не оставяй за другия живот. Stuck Out Tongue Winking Eye
ПИПИЛОТА, ще си тананикаме песента - тралала, тралала, на рожден ден ела, ще ядем, ще ядем вкусна торта със крем! Приема се! CakeChampagne
ТАНУ, разсмяхме се с гаджето на твоите вицове. Тенкю, баба!
ГЪБКЕ, сядай бързо и пиши писма до Дядо Коледа и до Дядо Мраз. Дано все някой дядо да ти донесе хладилник. Мисля, че много си слушала и ще получиш подаръка!
МАМСИ, гушкам те. Hug От все сърце...Cry Де да можех да сбъдвам мечти...Дано на Малечка бързо й мине! И на зетко да му мине. Той не ни е роднина, но все пак. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯНЕ, прегръщам те. Hug Колко е тъжно, че не всички мечти могат да се сбъдват...
КЛЕЧИЦЕ, аз пък съм имала възможности дори безплатно да пътувам, но не съм ги използвала. Бих се отказала в твоя полза. Луда работа, както казва ГЪБКАТА. Казваш да си танцувам и с наличните килограми. Колко му е. Важното е сърце да не трае, щом свирне свирка и удари тъпана Grinning
ДИДИМИТИ, нали вече си добре? Празнуваш ли имен ден? Мечтата ти за мир и спокойствие споделям и аз. Искам децата и внучетата ни да остареят и да побелеят, техните деца и внуци също.
ГРЕТИ, не забравяй, че от хубав човек трябва да има по много! Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, поговорих си с всички, които са наминали през дядовата ръкавичка. Гледам мача, по-скоро го слушам. Моя отбор, Хърватска пада. Все един ще отпадне.
Хайде, лека нощ. До утре, с нови сили и нови преживявания.

# 653
И аз си получих подаръка от другарче!

Благодаря ти Яне!
Благодаря за пожеланията!♥️♥️🍀🍀

Айша, мазали сме със Сераза.

Тану,разсмя ме 😄

# 654

Добро утро! Да Ви е сладко кафето от морето!

# 655
Добро утро!
Идвам да си ,,поговоря'' с вас.
Снощи сте заформили седянка,  браво, браво....  Още по-браво, че празникът ни 19 ще бъде още по тържествен, ще си честваме рожденичка...

Софиянки, я покажете малко сняг на картинка, да усетим, че е зима!
У наше село сняг няма, даже и днес Слънчо напира да проблесне, но е студенко.
Но пък в къщи парното бачка и аз се размотавам по боси крака и голи ръце. Планът ми за днешния ден е да позабърша , като лисицата с опашката - скоро чистих основно, и да се занимавам със собствената си особа Simple Smile .

Янче, мисля те и искам да те прегърна...1
Спомням си този ден преди 10 години...
Да е светло на твоето момиче, там горе, знам, че болката ти няма да престане,  но така е било писано....
Анджи расте и в нея ще преоткриваш майка и,  спомените ще те топлят и натъжават...
Бог да ви пази и двете!

Хубав ден, дами!
Да ви е топло и спокойно!
Още 10 дни до Коледа....!

# 656
Добър ден!
Току що се върнах от центъра, където ходих да изпратя подарък за другарче. И изненада! Даже двойна изненада.  Току що получих и аз пратка!   Благодаря, Фло за прекрасния топъл подарък! Топъл и в пряко, и в преносно значение! Ще го ползвам с удоволствие! Бъди здрава и все така дейна!

За сега толкова.Отивам да  взема внучката от училище.  До скоро!

# 657
  • София
Здравейте, красавици!
ГРЕТИ, честити да са ти подаръците! Странно. Бях заявила пратката да ти я доставят у дома. Същото се получи и с моя подарък. ДАЯ е дала адреса ми, за доставка у дома, а на мен ми се обадиха да отида до офис. Здраве да е! Нека има подаръци и добро настроение! На мен тази инициатива много ми допада. Благодаря на главния координатор МАМСИ, която с вълшебната си ръчица ни "свързва". Супер си, МАМСИ!!!
Сега бързам. Ще отивам до Люлин. Повече приказки после. Kissing Heart

# 658
  • Кубрат/ Пишурка
Клечице, благодаря за топлите думи! Наистина дано Бог ни пази и най вече Анжела!
Днес нещо не ми се пише - до утре.

# 659
Янче, прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт