💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 443
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 75
  • Euskal Herria
Дано от продукцията да са помислили и да са въвели някакви ограничения, за да няма възможност двойките да саботират отборите си в полза на любимите.

# 76
  • London
Въпроса е коя е майка мy и откъде тези азиатски черти?
Много,много ми е симпатичен,най-хубавият от всички мъже в този сезон. И ми изглежда скромен и тих.

Неделчо,ти хубаво ни четеш,а можеш да кажеш и едно Здрасти.
Страхотно ви се получават надкастите - като нережисиран и спонтанен разговор между приятели на обща тема.
Не е задължително да е отнякъде. Аз съм жив пример затова....

Каква е тая простотия? 👀

# 77
Дано от продукцията да са помислили и да са въвели някакви ограничения, за да няма възможност двойките да саботират отборите си в полза на любимите.

Че то тук са все двойки, тройки и ...
Всички яли, пили и се веселили на едно място, после- не ги познавам и съм за малко тук Simple Smile
Най- скъпо платеният /предполагам/ и гледан сериал, а ние се дращим като пенсионери Heart

# 78
Убедена съм че Алекса ще влезе при червените. И сега идва интересното. Дали ще е първият номиниран/все пак е нов/ или ще има ред сълзи, ред сополи и племето ще се смили.

# 79
  • Euskal Herria
Откакто гледах Фермата - зад кулисите (не твърдя, че беше така заглавието, но това беше идеята), все си мисля колко ли дубъла правят на игрите и различните диалози и тук. Някак не съм убедена, че всичко е сега, на момента. Пък ние нека нищим стратегии. Simple Smile

П. П. Не ми харесва грима на Жени.

# 80
  • София
Кучето на Генчо колкото него. 😁
Така де, голям мъж - голямо куче

Жорката верно е като торпедо във водата, вижте какво прави с Пухчо 😮😃😂

# 81
  • София
Игри на волята както е обичайно е на 1 място в рейтингите за седмицата от 05.09 до 11.09.

Прави впечатление обаче, че цифричките са по-малко в сравнение със сезон 3. Има лек спад. А пък на Фермата имаме плюс и то не малък.
Единствения ден в който Фермата бие Игри на волята е 09.09 петък. Денят в който във Фермата влезе Христо Стоичков. Мдам, логично донякъде...

# 82
  • София
Скрит текст:
Каква е тая простотия? 👀
Не виждам нищо шокиращо и още по-малко просташко в това, че някой владее умението да глади (предполагам на всеки му се е налагало някога), макар и в първи сезон на "Игри на волята" да му беше даден напълно различен контекст.

# 83
А, Неделчо спря ли със забавните клипчета? Много бих искала да видя нещо от него с главни герои Куков и Генчо. Joy
Честно, пред Алекса и Елица бих предпочела Генчо и Куков, ще ми липсва тяхната динамика Joy

# 84
  • London
Ама нека гладят, но не разбирам идеята да се снимат докато го правят. 😅

# 85
  • София
А, Неделчо спря ли със забавните клипчета? Много бих искала да видя нещо от него с главни герои Куков и Генчо. Joy
Честно, пред Алекса и Елица бих предпочела Генчо и Куков, ще ми липсва тяхната динамика Joy
Мисля, че все още не е пускал клипчета от този сезон на "Игри на волята", но по принцип не е спрял, защото прави такива за "Сървайвър" и "Ергенът".

Проверих и преди месец е започнал нов комикс: "Cryptoons Ugly Friends", може би нямада прави епизоди по "Игри на волята 4" или поне не сега.

# 86
Женито иска нещо да ни каже, че мъжът й глади нейните дрехи...

# 87

Тя доста неща се опитва да каже, ама често не й се получава особено.

# 88
  • Другата България
А това какво общо има с темата?

# 89
Приятно гледане.

Скрит текст:
Тя доста неща се опитва да каже, ама често не й се получава особено.
Семейството се шегува с Панчев.

Общи условия

Активация на акаунт