💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 196
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 480
  • London
Мирела пък на какво основание я виждаш да продължи? Какво е показала в играта, че да даде такава заявка? Чакай забравих.....много хора следят кой какво се изпуснал в Инстаграм и са наясно кой колко ще кара и после се облича в

" според мен"😅

# 481
  • София
В Сървайвър (оригиналът), май теглят кой на кое трасе да играе. При индивидуалните битки със сигурност. Тук са предварително зададени.

Но не съм съгласна, че вчерашният пъзел е бил манипулиран. Ако бях "сменени" няколко парчета, трябваше да могат поне да наредят останалото. Просто Касим не се справя, и то на пореден пъзел. А трасето беше доста удобно за сините - и въжетата, и кошовете, бяха по калъп за Виктория и Цецо. Видя се, че дори огромни забавяния на други компоненти там се наваксват бързо.

# 482
Касим се справи добре с първия пъзел, който беше без цветове, прави математически фигури. С цветните, с неправилна форма, се закопа. Дали не е далтонист?

# 483
  • Буркина Фасо
като доказателство, че всичко е наред с пъзелите може би трябва да ги слагат на една купчинка 3 бр.  и кой
която торбичка си вземе. след това да ги оставят да ги наредят докрай с целия отбор.

Абсолютно си остава съмнението след като не сме го видяли накрая нареден. Естествено по-вероятно е Касим и толкова да си може, но..... Предпоставки все човек да има едно наум са ни дали много. Факт....🤪
никакъв проблем е накрая да покажат наредения пъзел и продукцията да ги попита "готови ли сте ?".
следва съответен отговор.  5 сек. са нужни за всичко това.

Касим се справи добре с първия пъзел, който беше без цветове, прави математически фигури. С цветните, с неправилна форма, се закопа. Дали не е далтонист?
първият пъзел имаше помощник, който и той редеше и заслугата мисля че беше и на двамата с превес за Касим.
снощният пъзел, дори и далтонист да е, се реди с малко разум. външните части се виждат кои са, имаше и части с надпис. това е лесна работа и за далтонист.

# 484
Мирела пък на какво основание я виждаш да продължи? Какво е показала в играта, че да даде такава заявка? Чакай забравих.....много хора следят кой какво се изпуснал в Инстаграм и са наясно кой колко ще кара и после се облича в

" според мен"😅
На базата на това, че Лефтеров й е близък, мъжете (той и Фифо) коментираха как тя е манипулирана от Жени, а самият Лефтеров спомена, че с мъжете тя би била по добре, Жени също така очевидно си я държи под крилото и ще си я пази. Тя има нужда от бройки в коалицията си и аз виждам, че Мирела стои по-близко до нея от Ралица например. Не си ли съгласна?
Вижда се от динамиката в племето, че тя е симпатична и харесвана от всички, а и е възможно да не искат да я пращат на битка рано, защото тя е по-крехка и има риск да я загубят.

Не е нужно да се гледа Инстаграм за да се усети, че тя е в добра позиция в племето си Wink поне социално

# 485
  • София

За далтонизма и аз си го помислих. Възможно е, и е кофти, но това дефакто го вади от играта с пъзелите. Освен ако не мине в друг отбор с друг цвят, който може да му е по-удобен.

# 486
Какъв далтонизъм, какъв сгрешен пъзел Simple Smile
Касим даже не започна да го реди по правилен начин пъзела, какъв пъзелист Simple Smile
За човек редил много пъзели нямаше никаква логика в реденето му .. нито направи рамката,нито надписа.

# 487
Или е по-добре подготвен за този тип пъзели:

# 488
  • София
Не съм запозната с кариерата на Касим, но според мен проблемът му е нереалната самооценка. Нито е бог пъзелист, нито физически има шанс, напред ще е мъка и за него, и за останалите.

# 489
  • София

" според мен"😅
На базата на това, че Лефтеров й е близък, мъжете (той и Фифо) коментираха как тя е манипулирана от Жени, а самият Лефтеров спомена, че с мъжете тя би била по добре, Жени също така очевидно си я държи под крилото и ще си я пази. Тя има нужда от бройки в коалицията си и аз виждам, че Мирела стои по-близко до нея от Ралица например. Не си ли съгласна?
Вижда се от динамиката в племето, че тя е симпатична и харесвана от всички, а и е възможно да не искат да я пращат на битка рано, защото тя е по-крехка и има риск да я загубят.

Не е нужно да се гледа Инстаграм за да се усети, че тя е в добра позиция в племето си Wink поне социално

Това ме подсети, Лефтеров ме отврати вчера. Обвинява другите, че я манипулират, а неговите думи бяха явна и груба манипулация. Подбива я тотално като човек и личност, за да я накара да прави това, което е угодно на него. Добре е направила, че се е разделила с него.

Иначе ме съмнява и двете страни да я държат дълго, освен ако не стигне до момента, в когото им е изгодно да оставят по-слабите. Не че тя е толкова лош играч, пъргава е и като танцьорка има добър баланс. Но съм убедена, че мъжката коалиция няма да отсрани мъж вместо нея. А Лефтеров се видя, че не я уважава, та не виждам на какво основания ще я държи, щом спре да му е нужна бройка. Но като нищо ще си измие ръцете с другите мъже, а няма директно да гласува срещу нея.

# 490
Сега гледам на запис. Това, което не ми харесва в тази игра и Сървайвър е, че се разчита на надиграване и коалиции, а не на силови, умствени качества и умения на арената. Искам да гледам Играчи на арената, не мишки зад кулисите. Не мисля, че достоен играч трябва да го е страх да отиде на 10-12 самостоятелни битки, за да се докаже като комплексен играч. Надявам се Гого и някои други да не се подадат на коалиции, просто е грозно, а за мъже някакси още повече. Затова за мен най-антипичен беше победителят в Сървайвър, не помня името му, с една миша физиономия, освен да шушу-муши и една нацелена игра, друго не впечатлява.

# 491
Не вярвам Лефтеров и Мирела да се елиминират един друг, колкото и да е игра те са имали реални взаимоотношения отвън и каквото и да е станало със сигурност таят голяма симпатия един към друг.

И честно казано не смятам, че Лефтеров я манипулираше, по-скоро беше ядосан и разочарован, че тя не е избрала него и на базата на тези емоции каза тези неща, които чухме.

За Касим - това да е за урок на всички участници какво казват преди началото, защото много често се налага да си изядеш високопарните изказвания. Когато влизаш с такива огромни претенции е нормално хората да са ултра критични при такъв масивен провал от своя страна.
Затова е хубаво по промота и синхрони леко по-скромно да го караш

# 492
Не съм запозната с кариерата на Касим, но според мен проблемът му е нереалната самооценка. Нито е бог пъзелист, нито физически има шанс, напред ще е мъка и за него, и за останалите.

ми то тик-ток не е животът, кво да ти кажа.....
и аз гледам на запис. колко е нагла жени, не е истина просто. и плоска, и елементарна. не знам кой видя в нея велик стратег и манипулатор. но за тези кухи лейки може и да е такава.

# 493
  • София
Сега гледам на запис. Това, което не ми харесва в тази игра и Сървайвър е, че се разчита на надиграване и коалиции, а не на силови, умствени качества и умения на арената. Искам да гледам Играчи на арената, не мишки зад кулисите. Не мисля, че достоен играч трябва да го е страх да отиде на 10-12 самостоятелни битки, за да се докаже като комплексен играч. Надявам се Гого и някои други да не се подадат на коалиции, просто е грозно, а за мъже някакси още повече. Затова за мен най-антипичен беше победителят в Сървайвър, не помня името му, с една миша физиономия, освен да шушу-муши и една нацелена игра, друго не впечатлява.

Сървайвар е основно социална игра, точно коалициите и надиграванет са й смисълът. Не може в игра, в която се гонят с номинации и победителят се избира с вот от играчите, битките да са решаващи. Който иска спортни игри, трябва да търси формат, където всичко се решава на терена. Сървайвър определено не е такъв, там битките са повече за парлама. Игри на волята малко повече го играе биткаджийски, но реално и там прекалено много се решава с вот.

# 494
Съгасна съм с Reina, че Касим няма никакво пъзел виждане. Пролича на Рибата, а сега напълно. Попипва частите, трябвала му буквата П, ама тука едно розовко...Има шанс както цветово, така и по форма да реди, а той прехвърля и върти да напасне части... Дори Елица от високо се вижда как трескаво реди и поставя правилно частите. Женя е по спокойна, но явно пак с опит. И ето, че Новият Пъзелист е е влязъл за последователи и популярност. Wink
Не всеки който крещи и "надъхва" е мотиватор, Велислава е просто шумна, досадна и злобничка виеща сирена.

Аз пък си давам сметка, че харесвам като играчи, игра и стратегии всички жълти. Никак не искам да напуска някой от тях. Харесва ми надлъгването, динамиката на отношенията им.

Преполагам, че Веселина ще е голямата изненада на сезона и червеното ще ѝ отива Smiley
Алекса и аз мисля, че може би ще поеме пътя към Сърбия.

Общи условия

Активация на акаунт