🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 753
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
  • Вестерос
Според мен Мирела не се мазни, просто не е конфликтна и не иска да се меси, има такива хора.

# 406
Отвратително беше това с наказанието. Като наказваш някого, му обясняваш точно и ясно за какво го наказваш и как го наказваш. Скришно да ходиш да ѝ взимаш нещата и после да я чакаш да си открие сама наказанието и да пита е супер страхливо. Аксения определено си заслужава да бъде наказана под някаква форма за цялостното си поведение, но така не става. Да вземеш завивката на някого при този студ е наистина бездушно и нечовешко, каквото и да е направила през седмицата.
Колкото и да не ми харесва факта, че така и не разбра, че правилата трябва да се спазват, много малко хора от отбора се отнесоха човешки с нея. И аз да бях сигурно щях да правя напук и да ги дразня допълнително.
В крайна сметка за мен Иван и Камелия я издигнаха в очите на зрителя. От досадната кифла, която не знае къде е попаднала, я поставиха в позиция на жертва. Тя цяла седмица се опитваше да се представи за такава сама, но те просто ѝ довършиха задачата и сега вече много хора ще я видят като такава и ще ѝ симпатизират. Както се казва изписаха ѝ вежди.

Не съм гледала на Дидо сезона, но досега много ми харесва, доста е адекватен и не ми изглежда изкуствен.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 09:06 от Jenaiassez

# 407
Мирела в снощния епизод се опита да говори с Аксения, да я бутне да помисли,както и днес Мажена ама то това същество не поема от нищо. Уж казва как иска да се разбира с отбора, да помога на отбора и накрая на 100 килограмови мъже блъскали цял ден тежка работа им сервира таратор за вечеря.
И според мен другите не разбраха,че са й взели одеалото. Най-малкото Влад щеше да се намеси както го направи когато Иван й каза ,че е малоумна

# 408
Отнемането на багажа на Аксения и главно одеялото в тези температури беше жестоко. Не я харесвам, но това премина всякакви граници.

Иван наистина има черти на насилник, доставя му голямо удоволствие да тормози Аксения. От визитката даваше вид на интересен участник, но след цялата  му фермерска седмица си пролича, че всъщност е кръгла нула.
Аз изпитах огромен яд не толкова към Иван, а към Камелия - адски гнусно ми е такова нещо да си причиняват жени една на друга. Дано не се задържи много въпросната девойка, ужасно недостойно поведение.
Дидо не ме учуди никак, винаги съм го харесвала още от времето на Star Academy, когато изгря.

# 409
Да се запиша и аз в термичната за сефте.
Новите надежди, с изключение на Влади и Мирела всички друго е утайка!

Аксения е дразнител, то е видно, но също се видя, че с блага дума може да се намери път към нея.

Симона фурнаджийска лопата,която видя, че до Аксения трупа негативи и реши да се присъедини към стадото.

Иван и Камелия удариха дъното с това наказание. Грозно много и долно. Допреди няколко часа си говорил за човечност !!! Не е човешко да вземеш одеялото на човек, спящ в тези условия! И това тъпчене на всичките ѝ вещи в куфарите, а Камелия пригласяше : "вземи ѝ маратонките!". Еми грозна работа, жалка!

Радо, здрав, прав млад мъж, а пък сърчицето като на мишок. Още от първият ден ми е противно това момче, а изглежда много добре. Отблъсква с гадна енергия и тънки сметчици, пренавит за стоте бона, готов е на всичко.  Все се оглежда за камерите, седи мъдри схеми. Яко е във филма! Усещам как накрая ще се наиграе сам.

От старите кучета ми харесва Альона, Митко и май съм до тук. Двамата мъдреци не ме дразнят, Яни не ме кефи особено.
Лилито стига да не пее "облаче ле бяло", мога да я понеса. Лудото Ванче станало все по-лудо, с още по-плашещ поглед.
Нина - с нея и без нея.
Тази трениращата, не я познавам, не съм гледала нейният сезон.
Веселка си е Веселка.

След миналата година се бях зарекла да не гледам повече фермата, но пусто любопитство. Значително по-добре е от 6 и 7 сезон... За сега😂

# 410
  • София
Ох, някак плашещо започва да прилича на миналогодишния сезон. На Аксения че й има нещо - има й, но да й вземат одеялото, това беше тотално дъно. Много неприятен епизод! Иван ми направи много лошо впечатление още при избора на първи дуелист - така типично по цигански тертип изяви претенция, че старите трябвало да съблюдават да не би новите да са пропуснали нещо да направят и да ги подсещат, да им обясняват и показват, за да могат те да печелят съревнованието и да злорадстват как са по-добри от старите.
В моите очи Дидо си беше точно същия и в своя сезон, не виждам разлика в поведението му тогава и сега.
А Радо.... няма такъв срам!

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 10:49 от Reinа

# 411
  • Sunshine state
Абсолютно отвратително отношение към Аксения от фермерите. На нейна страна съм в случая. Сори, ама Иван изри дъното и ако наистина ми заповядва и държи подобен тон, и аз няма да правя нищо. Наказания могат да налагат само Иван и Андрей. А на Симона, която до вчера беше на мушка, много й порасна работата. Права е Аксения отношението наистина е отвратително. Аз ако бях, щях да му изхвърля възглавницата и одеялото в язовира директно. И в край на сметка, ако нещата ескалират, да му напукам една цепеница в главата и да ме изкарват. 🤣

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 03:20 от Pupitka

# 412
  • София
Пуснах новата анкета

Няма как да не започна с Аксения. Абсолютната звезда на Фермата през тези 3 седмици. Ако не беше тя, не знам какво щяхме да коментираме, хаха... Така, сериозно сега.
Значи, след този епизод, аз вече съм на нейна страна и изобщо не ме интересуват дежурните извинения, които ще последват, ''Ама не е показано всичко'' ''Тя не се търпи'' и т.н. Ами добро утро, влязъл си в риалити формат и си подписал договор. Ще покажат каквото поискат продуцентите, та в този ред на мисли, никой не те е карал да се държиш като изпаднал чобанин! Абе такова хубаво момиче си имат, а и силно в игрите, борбено. Отиди и му кажи с блага дума какво се иска, какво да направи, бъди до нея, не непрекъснато разбира се, но от време на време, да усети твоята подкрепа. Че има гръб. То се вижда че за нея всичко е стрес и съвсем ново нещо и наистина според мен не е очаквала всичко това което и се стовари.
Убеден съм, че Аксения не е лош човек. Лошотия и злоба виждам в други жени - Камелия и Симона. Ангеле, бягай далеч, друже! Добре, че си излезе рано, да не хлътнеш повече по тази змия. Изключително грозно и долно е мъж да тормози жена, но жена да тормози жена е като извращение на природата...

Наказанието не е наказание ако наказания не е разбрал защо му е наложено наказанието и какво означава то (леле колко пъти написах думата наказание).
И Иване, точно ти преди няколко часа говореше на Старите, ''Да запазим човешкото в себе си''
А това което направи човешко ли беше? Да, по правилата е, не си го нарушил, но питам, човешко ли беше???
Да оставиш жена без одеяло в този кучешки студ??? Имай късмет, че това се дава чак сега, защото Аксения има доста здрав мъж, ако те набара не те виждам. Абе аман от такива индивиди всеки сезон бе!!! 😡
И Иван как подигравателно и се извиняваше докато си сърбаше рибената чорба (която тя все пак приготви) беше гнусно и долно.

Браво на Дидо за одеялото, голяма червена точка. Истински джентълмен. И като цяло Дидо ярко се откроява от Старите с присъствието си във Фермата.
Толкоз от мен по тази неприятна тема.

За седмичните задачи. Втора поредна седмица Старите се дънят на млечните храни. Чак се чудя дали не го правят нарочно, за да има някаква интрига в оценките... Не мога да повярвам на тези грешки, сериозно.
Така или иначе за втора седмица спечелиха и браво на Чочо и отбора му (точно за това писах и аз преди няколко дена), че поговориха и със съгласието на Веселка решиха да рискуват (макар че в случая за мен риск няма) и да ударят здраво тактически по ''врага''
Дано Веселка избере Симона и изпрати кифлата у дома, че ми писна от злобата и. Това което прави с Аксения е отвратително. И го прави нарочно, за да се хареса на мъжете от Новите и да не е следващата ратайка.

Новите за пореден път не ми харесаха. Пак огън и жупел по Старите. Прав беше Дидо, ако искате съвет, ами отидете и попитайте. А те само шпионират и преписват. Не знам какво толкова им е направил Явни, но искам да видя дуел Яни - Радо или Яни - Иван дуела и да им покаже къде зимуват раците.
Никакво уважение няма от Новите към Старите и това е още от самото начало. Това е абсурдно за мен и говори, че те са, първо: глупави ; второ невъзпитани ; и трето: с голямо самочувствие, но дали ще е с покритие ще разберем съвсем скоро...

# 413
Аз да питам, защо всичи си правят кирията с Аксения.
Жената не е нобелов лауреат, ама се мъчи там..крава да дои, таратор да прави...те се гаврят с нея. Ратай, ратай, ама чак пък такива издевателства, твърде много ми идва.

# 414
# 415
  • София
Според мен Мирела не се мазни, просто не е конфликтна и не иска да се меси, има такива хора.

А такива най не ги харесвам. Неконфликтни, та чак мекотели. Неконфликтни, но са от мълчаливите съучастници, които си мислят, че като нищо не правят, все едно не участват.

# 416
От неадекватен участник, Аксения  се превърна в жертва, Иван я трансформира. Това е благодатна роля, да видим.
Бях предубедена към Дидо, но в този епизод много ми хареса.

# 417
  • Sunshine state
Ами ей това са хората в голямата си част - виждат мърша и нападат. Всички се включват в общия хор и даже се кефят, че има нова "жертва" и те не са най-мразените и в центъра на събитията. Колко удобно. И аз не обичам "неутрални" хора, които само седят и наблюдават, не го разбирам това да седиш отстрани и да наблюдаваш как издевателстват върху някого, но да не кажеш нищо, защото си неконфликтен. Мекотелесто ми е и на мен. Всеки има позиция, останалото е булшит. Аз не мога така.
От тия новите няма един зА света. Даже ми се иска Аксения да се позаседи, та да им натрие носовете и отрови престоя с присъствието си възможно най-много, защото те това заслужават.
Дидо с други очи го гледам в това издание, в неговия сезон хич не му се кефих.

# 418
  • София
Има много яки неизлъчвани кадри и в двете видеа на Мирон, препоръчвам. 😊
В епизод 9 на Животът зад Фермата, дори има кадри от каста на Аксения, много любопитно.

Мдам, Иван и останалите глупаци изписаха веждите на Аксения. Нагласите във Фейсбук се обърнаха като цяло, не напълно, но почти. Още малко усилия от тяхна страна и те ще станат аутсайдерите, а Аксения любимката. Много глупави хора, ама много. И май лъжат, че са гледали предни сезони. Ако бяха гледали последния 7 сезон, нямаше да се държат така.

# 419
  • София
И в момента дадоха на Аксения най-благодатната роля. Все един и същ сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт