🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 312
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
  • У Диспансера ...♥♥♥
И мен ми е непоносима тази Аксеня, но да ѝ вземеш одеялото  в този студ е много долно и малоумно. И беше предложено от Камелия.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 09:49 от Нарцисчева

# 391
Според мен Мажена и другите жени не знаеха, че Иван ще скрие одеялото и възглавницата...мислиха за гримовете и парцалките и това наказание е по-удачно. Не мисля, че те биха искали да мръзне тя, Иван каза ли на тях за завивката?

Дидо ми хареса с постъпката си. Аз, ако бях фермер, щях да обясня с подробности на Аксения какво искам от нея и какво точно да сготви, тя не е инициативна и това е нужно.

# 392
Иван е с всички данни на насилник.
С всички не знам, но има данни.
Аксения пък има поведение на малко кученце, което откакто се е родило целият свят иска да му причини болка и всеки го е подритвал. Няма доверие на никого и без да има причина, джафка от страх, за да се предпази. Погалиш ли го по главичката и дадеш ли му парченце нещичко, се сгушва с благодарност до теб.
За Мажена от любопитство прочетох из интернет, защото не разбирам, защо е в това предаване. Не знам дали е по собствено желание или е поканена. Това, което прочетох, не ми хареса.

# 393
  • Буркина Фасо
Дидо ми хареса с постъпката си. Аз, ако бях фермер, щях да обясня с подробности на Аксения какво искам от нея и какво точно да сготви, тя не е инициативна и това е нужно.
за да се стигне до подобна постъпка на всички им е довило от действията на Аксения. ние виждаме малка част от ежедневието им , но там само участниците знаят какво е. 

# 394
Нури беше обект на обожание от една не малка група в темата. И сакън да не пееш в хора за възхвала, веднага се намесваше някоя фенка. След Нури беше Росица, друга любимка. Дидо не е имал кофти поведение. Просто през целия сезон на разните битки беше зле, пък накрая изведнъж надобрЯ. Имаше там нещо...

# 395
  • София
Те постъпиха по почина на продукцията - наказване чрез лишаване от базови нужди - лични вещи, храна, подслон. Вземаха им багажа, държаха ги гладни, спаха на открито. От самото начало форматът е такъв, че тотално нарушава личните граници и притежания.

# 396
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 17 (22.09.2022)

# 397
  • Велико Търново
По време на финала на сезон 7, в онлайн излъчването от 360-градусовата камера по време на рекламните паузи имаше разговори с някои от гостите в студиото. В една от тези паузи, не помня точно кой от водещите, май Андрей беше, разговаря с Коцето. Явно е станало въпрос нещо, но си спомням, че тогава Коцето каза, че той е изял стафидите.

Бе тоя толстолоб дали не се беше развалил за толкова време наистина? Да не ги дадат утре натръшкани всичките.

Аксения постоянно гледа недоумяващо, когато стане въпрос за правила. Направо оставя чувството, че даже и не е разбрала, че съществува такова нещо, камо ли пък, че трябва и да спазва. То вярно, че с блага дума може да се подхожда към нея и тогава и тя е блага, но като че ли повече се представя за жертва. Без да си дава сметка, че нейното поведение противоречи на всякаква нормалност.

Правилата дават право на фермера да накаже провинил се участник. Иван каза какви са вариантите - отнемане на лични вещи и лишаване от храна. Групата реши да бъде отнемане на лични вещи. Друг е въпросът, че можеше (както вече многократно е написано) поне одеялото да ѝ оставят и някоя друга дреха. Отделно пък, че Аксения наистина не осъзнава, че е сгрешила, за да намери някакъв смисъл в наказанието. За нея си е лично отношение и отмъщение.

# 398
  • София
То Е отмъщение. Не беше наказание.целта им беше отмъщение и реакцията на Иван го доказва. Той се извинява за нещо по-малко, но обижда и поддържа по- голямото.

# 399
Аксения е мега дразнеща.  Но Иван, той се показа като злобно, подло  човече.

# 400
Аксения няма да я коментирм там всичко е казано,но въпреки всичко ми стана мъчно.Преди всичко трябва да бъде човеци !Другото което е ,че чак сега разбирам защо все нещо е не ми достигаше да харесам Иван.Опитвах се ,но нещо ме отблъскваше.Имало е защо За докторката също не съм очарована .Много студена жена ми е .Браво на Дидо това се казва мъж на място останалите да взимат пример .Радо какво да кажа освен ,че е срам за мъжкото съсловие!!!

# 401
Нямам думи Иванко пълна утайка , няма нищо мъжко в него както и в Радко , само това в гащите ги прави “мъже”. Колкото и да е дразнеща тая това не е начина , никого не заслужава това отношение. На Иванко му се надигнаха въшките,че направили сирене победили старите по задачите , голям взе да го играе “аз съм фермера аз решавам” льольо. “Мъжете” в тоя отбор да пълна трагедия, Камелия и Симона  много противни женички, въртят сучат гледат все да хвърлят масло в огъня.

# 402
  • Велико Търново
Дидо много обича жена си. И много уважава тъща си. Поведението му във Фермата показва, че пренася това отношение към жените като цяло. Разбира се, няма как тук да се говори за любови. За чисто човешка емпатия и уважение става въпрос. Колкото и някои от тук пишещите да не го харесват.
И както вече бях писала - грижовен и внимателен е и към животните (само сега да не започне да се прави паралел жени-животни, естествено, че съвсем не това имам предвид). Определено е добър човек. И то не само, за да се показва пред камерите.

# 403
Не знам, хора, Аксения ми надува главата, един от най нехаресваните от мен образи е, но това, което направиха Иван и Камелия си е направо изродско. Иван още в предния епизод каза "ако ми беше жена да я хвана за ушите и да я наритам", сега съвсем спокойно й казва, че  бил великодушен да й остави спалния чувал. Тук говорим за умишлено измъчване на друг човек. От новите само Камелия и Мирела ми харесваха, но вече и те се сринаха в очите ми, Мирела е безгласна буква, мазни се на всички, Камелия е зла.

# 404
  • София
Аз също мисля, че другите не разбраха, че са ѝ взели одеялото и възглавницата. Те бяха съгласни за гримовете, даже помогнаха, тъкмо да не се гримира сутринта напук и да ги накажат пак всички. Не мисля, че щяха да са съгласни да остане без завивка. Аксения отиде и се оплака на новите само.

Иначе Аксения не е права, тя е първата, която размахваше средни пръсти и мина границите.  Така че да се сърди на себе си, че е отнесла едно "малоумна". Хората са гладни и изнервени, нормално да се скарат.
От скарване до взимане на одеяло обаче разликата е огромна. Иван и Камелия се изложиха много, егати злобарите и мишкарите как се криеха. Липсва им човещина.

Браво на Дидо!

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 00:54 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт