🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 314
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Имам чувството, че сме свидетели на Дежавю - Аксения е новата Ваня. Тези добре ли са ? Да, Аксения не е безгрешна и е ясно, че е сбъркала предаването, но Иван и Камелия за какви се помислиха ? Този Иван тотално се е самозабравил и говори за човешко отношение, а прави съвсем обратното. Все още не е достигнал "висотите" на Кирил от миналия сезон, но имам чувството, че е изключително злобен и лош човек - ако не стане неговата, става страшно. Ужас! Категорично съм за отбора на старите! Едва ли до края ще променя симпатиите си.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 22:46 от Nikolv99

# 376
  • гр.София
Не харесвам Дидо, но с жеста с одеалото много ми се издигна в очите.
Хубаво е да не губим човешкото в себе си.

# 377
  • Асеновград
Голям резил , и това били Хора , мъже...Дожаля ми , все пак отвън има близки хора които гледат , ужас.

# 378
  • София
Жените и те са същата стока. Имаше ли някоя, която се възпротиви

# 379
Аксения се подиграва ежедневно/ежеминутно с фермерите. Такова нещо не бях виждала. 😒 Отврат.
По отношение на вещите й, хората явно не издържаха на простотии и нелепици. Разбирам ги, че се чувстват безсилни срещу наглото поведение и се решиха на някакво наказание. Не ги осъждам, тъй като не съм в тяхната ситуация. Ама то, това, не се води - само крещи, вика, а понякога се самосъжалява. 😆

# 380
Мажена уж ги обединяваше, но обединението не е само за гласуване, така отпор не се прави.

# 381
Няма извинение за постъпката на Иван. Камелия, винаги е готова да помогне в "ритането" на Аксения, но иначе от първата седмица им говорела за женска коалиция. Това не е никакъв отбор и не виждам кой може да ги сплоти.

# 382
За Мажена си имам вече едно на ум. И тя тъче на два стана.
Това, което направиха на Аксения, е наистина ужасно.

# 383
Как пък никой от новите не се обади да възрази? Два пъти гласуват единодушно за ратай, за пореден път се съгласяват с фермера без дума да кажат. Тотална липса на индивидуалност. Не мога да ги харесам като отбор.
Камелия досега не ме дразнеше, но ми дойде в повече днес - вземи и това, вземи и онова. С Иван не се поколебаха и за секунда. Съмнявам се Веселка да дръпне Аксения, но ако все пак се случи, то с какви очи ще я подкрепят Иван и сие.  Ще е някакъв фарс.

# 384
  • при късмета
Аксения е или малоумна или слабоумна, как пък не разбра какви са й задължинията. Заслужи си и наказанието, не е прецедент фермер да наказва по свое усмотрение. Но  одеялото не трябваше да взима.
Дидо в сезона си наистина му се изплъзва имунитетите, но пък ходи на най-много дуели. Беше си същия спокоен и уравновесен, като сега  . Това не значи, че не е изразявал мнение. На мен и тук ми харесва начина му на изразяване на мнение и изобщо изказвания. Според мен няма разлика преди и сега. Нури ми беше най-противния участник от 4. Не съм била тогава в темата и за мен е огромна изненада, че е бил любимец.

# 385
  • Вестерос
Любимец не, не помня да е имало такъв, но беше харесван доста.

Одеяло при ниски температури да се вземе е много психопатско, какъвто и да е човекът.

# 386
Каквато и да е Аксения, да я оставят без завивка при такива температури е чиста проба жестокост.
Хареса ми коментара на Иван на края на епизода. Аксения че е ужасна - ужасна е, но тя наистина не вижда грешка в себе си и не разбира защо е такова отношението към нея. Ако ще и долните гащи да и вземе фермерът, от наказанието няма да има файда, защото тя самата не осъзнава с какво е сгрешила.
Към нея подходът трябва да е друг, да и погалят егото. Вижда се, че раздаването на заповеди я изнервя и води към "ще правя каквото си поискам".
Старите и казаха една-две благи приказки и тя веднага се присламчи към тях.

И пак късмет има Аксения, че не е попаднала в миналия сезон. Онези двамата щяха да я размажат психически.

Нури не беше чак толкова харесван, но беше много подготвен физически и изключително находчив. Обра всички имунитети освен един.
На фона на Гого от Пазарджик Дидо беше чудесен избор за победител.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:06 от Дидичка

# 387
  • Буркина Фасо
Иван е същият като Аксения - направо са си лика прилика фермер и ратай - търкулнало се гърнето, намерило си похлупак.
Надявам се от продукцията да се намесят, защото такива самосиндикално решение наказания с взимане на завивки, не знам колко са позволени.
трябваше да има намеса още когато кравата беше преяла. на следващият ден пак имаше проблем с кравата и пак фермера липсваше. и ако животното се беше гътнало всички щяхме да скочим на Аксения, но нали се е разминало ... карай.

# 388
  • София
Иван е с всички данни на насилник.

# 389
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мажена на мен не ми хареса още като я видях във визитката, лека полека
образа и започва яко да се пропуква. Лично аз искам да и видя гърба.
За отбора на тъй наречените нови, идея си нямам какъв човек си да седиш тихичко като торбест плъх
и да си ок с такива неща. Големия отбор, всички като хиени срещу една жена, нищо ново и неочаквано
и все пак жалко и недостойно, и гнусно за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт