🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 365
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
Аз лично в моето обкръжение никога съм нямала и нямам такива момичета/жени с такъв идеал

# 226
  • Велико Търново
И при мен процентът е 0.

Иначе това е подходящо за въпрос, който да обсъждат - Какъв е процентът от младите жени (примерно до 25-годишна възраст), чиято мечта е да се "сдобият" със силикон и татуировки? Satisfied

# 227
  • Буркина Фасо
Аз лично в моето обкръжение никога съм нямала ...
т.е.  винаги си имала ?

# 228
  • София
Поне не е прекалила със силикона, с мярка е сложила и е хармонично на тялото ѝ.

А няма как всички да искат силикон, защото нейният размер го имат доста жени натурално. Е, да увисва в един момент, но то и силиконът след време ще трябва да го подмени. 😁

# 229
Аз лично в моето обкръжение никога съм нямала и нямам такива момичета/жени с такъв идеал

И аз нямам, но и инстинктивно бягам като дявол от тамян от подобни персони. Подобни "идеали" са ми много показателни за човека отсреща.
Но е и факт, че като се огледам, е пълно с такива. Млади, хубави момичета, които само и само за да са "в тренда", са се окепазили. Да не говорим за тези, които вече са поувехнали и изглеждат просто гротескно. Огледайте се утре като излезнете, без значение къде- в градския транспорт, в магазина, по улиците. Пълно е с клонинги- мутанти.

# 230
Аксения е звездата на сезона
Звезда, но падаща Grinning и то доста стремително
В моите очи е разочарованието на сезона досега. Невъзможно е да си толкова неадекватен!

# 231
Не харесвам Чавдар по принцип, още от предния сезон, но ми харесаха думите му по повод избора на Аксения за фермер- нещо от типа, че когато решаваш нещо на база на негативни чувства, резултатът никога не е добър.
Той обича да говори с доста клишета, но това беше използвано на място в случая.

# 232
Национален проблем ни е неспазването на правилата и "к'ъв си ти, бе, та ше ми казваш какво да правя, ти знаеш ли кой съм аз!?"...

Само епизода от понеделник доглеждам, ще избутам някак си и този от вчера, за да се включа в дискусията, обаче... Аксиния си е права за себе си. Цяла седмица ходиха разни мъженца по къси гащички из градината да молят жените да гласуват за другата (не ѝ помня името), а накрая гласуваха за Аксиния, без дори да ѝ кажат преди това (на другата готвача ѝ подшушна, да си е на ясно).
На кастингите нали има психоаналитици - те са се погрижили за каста, това е трябвало да се види от нея - поставяне на себе си на първо място и единствен носител (по своя преценка) на истината.

Дали е правилно - не е. Ама то, много неща не са правилни, като цяло, по принцип.

# 233
  • при късмета
А тя не може ли да се чукне по главата, че като гласуват всички с/у нея, има причина? При това се включи предната седмица, като гласуваха всички с/у Георги, ама тогава нали не се отнасяше за нея и не беше несправедливо. Да, каза после, че съжалява, но според мен беше за пред камерите, не искрено. Беше единствената, която не си беше приготвила мешката, сигурна, че няма да е ратай или, че Иван ще я спаси. Неадекватни преценки, неадекватни действия, никаква логика, изобщо не е права. Да, за себе си сигурно, но нейното мнение е абсолютно егоистично и необективно, така че не важи

# 234
Ей, това Ванче взема много да си вярва. Боже.

# 235
Напълно неподходящи играчи избраха според мен старите герои.

Това чудо Аксения едва го издържам вече!

# 236
Аксения се има за голямата работа, самочувствието ѝ - огромно. Чудя се, на какво отгоре? Има хубаво тяло, факт, но то е за компенсация на главата. Която освен, че в най-добрия случай с нищо не хваща окото, да не кажа по-силна дума, дрънчи на кухо та се чува чак в Поморие. Не бих я нарекла звезда. Панаирджийка по-скоро.

Чавдар сякаш живее сто години назад във времето. Не го харесвах в миналия сезон, не го харесвам и сега.

Хареса ми, че новите спечелиха играта. Нека има интрига между двата отбора и напрежение и при старите да видим и при тях какви драми ще се развъртят.

Изненада ме Иван с търпението към пишман ратайката.
Камелия не е много по-различна от Аксения. При нея самочувствието обаче не идва от фигурата, а от това, че отишла в ‘Мериката и се омъжила за американец. Сякаш е добила някакъв неземен опит, който другите никога няма да имат. И забравя, че в момента се чуди как да се отърве от него.

# 237
Не може да се гледа онлайн  днес Фермата, зацикля още в началото. Ще чакам Мари да качи епизода.

# 238
  • Велико Търново
Хепи Ванче: "Как искам да си мълчааа и да не съм на всяка манджа мерудия..."
Ами мълчи си Joy

# 239
  • на село
Не се гледа лесно голямо животно, добре, че я вдигнаха на крака, но аз знам, че ако е преяла, трябва да се разхожда, да ходи. А те я оставиха пак в обора, добре, че има ветеринарни.

Общи условия

Активация на акаунт