🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 344
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
Май ще се окаже, че кастът не е толкова лош ? Имаме си от всичко.
  Възхищавам се на търпението хората,  които търпят това недоразумение Аксения в отбора си..Тя няма никаква реална преценка и самооценка за действия, последствия и събития. Самовлюбена и егоист. Чак психически отклонения и умствен дефицит не бих казала, но има нещо сбъркан в начинът, по който разбира нещата.Предполагам,че в живота навън  почти няма приятели. Съпругът или я сложил на пиедестал, или просто я пуска по тъча и не й обръща много внимание като си грачи.   
   Ако на старите целта е да си запазят ратая в отбора, със сигурност на новите  е да го изгонят.
 В този смисъл, браво на Веселка.Не я видяхме да мрънка, да се тюхка. Работи момичето и това е.
   Прави ми впечатление, че все  от старите доста повече се навъртат при животните , показват повече ангажираност. Дидо ми харесва.
   Ние тук се дразним на Лили, някой от нас, а вътре никой не роптае срещу нея.А напротив, Альона мрънка срещу Ванчето и Нина.Явно и те са доста напрягащи. И моето впечатление е такова - все недоволни,все нещо не изнася.Аз     очаквах повече панаири от Альона, но не е късно да избухне и тя.

# 286
И от двата отбора има неприятни и чепати хора, но ми е странно - отиваш в предаване, защо първото нещо, което показваш там, са особеностите на характера ти. Някои направо с рогата напред почнаха. Други пък шушумушат. Трети театралничат. Само няколко се държат адекватно и естествено.

# 287
Защо сте изненадани?
Последните два сезона какво правеха участниците във “Фермата“? Да, да, именно - почиваха си.
Печаха се на слънце, въртяха любов, сплитаха интриги, пращаха си бележчици, и храна на корем.
Какво е виновна Сенка, че двамата продуценти са я подвели?

Кой? Кога? 😂

Не е имало особено много почивка честно да ти кажа, да не кажа изобщо, само че в миналият сезон всички работиха и искаха да градят, никой не си е позволявал да бяга от задължения, или да се покрива, с изключение на 2ма , 3ма, но пък за сметка на това точно те спадат към вашите (не конкретно към теб, защото те цитирам, а генерално) любими участници.

Аксения има покъртително поведение към животните, никога не бих могла да живея с подобен човек спокойно под един покрив. Но е крайно да я наричаме с епитети като “психично болна”, “с умствен дефицит”.

Като всеки човек и тя ще си покаже някакви положителни качества. В крайна сметка това е игра, шоу, от което ние като зрители трябва да видим това, което искат да ни бъде показано и винаги ми е било странно как тук се раздават брутални епитети, големи съдници сме хората, рядко се фокусираме върху положителното.

# 288
Защо сте изненадани?
Последните два сезона какво правеха участниците във “Фермата“? Да, да, именно - почиваха си.
Печаха се на слънце, въртяха любов, сплитаха интриги, пращаха си бележчици, и храна на корем.

Кой? Кога? 😂

Не е имало особено много почивка честно да ти кажа, да не кажа изобщо, само че в миналият сезон всички работиха и искаха да градят, никой не си е позволявал да бяга от задължения, или да се покрива, с изключение на 2ма , 3ма, но пък за сметка на това точно те спадат към вашите (не конкретно към теб, защото те цитирам, а генерално) любими участници.

Аксения има покъртително поведение към животните, никога не бих могла да живея с подобен човек спокойно под един покрив. Но е крайно да я наричаме с епитети като “психично болна”, “с умствен дефицит”.

Като всеки човек и тя ще си покаже някакви положителни качества. В крайна сметка това е игра, шоу, от което ние като зрители трябва да видим това, което искат да ни бъде показано и винаги ми е било странно как тук се раздават брутални епитети, големи съдници сме хората, рядко се фокусираме върху положителното.

Съгласна съм с теб за категоризирането Simple Smile

Би ли споделила дали Чавдар ти изглежда по-различен като поведение спрямо това, което показва във вашия сезон? Как ти се струва засега като фермер на седмицата?

# 289
Не знам какво обхваща вашата представа за понятието "умствен дефицит", но то е доста обширно. Да ползваш думи като ги произнасяш грешно, а се хващам на бас, че 100 пъти е поправяна от някого, също говори за дефицит с грамотността, която се обуславя от ума. Та от там умствен дефицит. Грамотния човек няма такъв дефицит по този показател.

# 290
Малко се заяждам сега, но и ти имаш правописни грешки в твоето мнение. Сега по твоята логика... Но се случва човек да сбърка нещо или да не го знае. Никой не е перфектен. Simple Smile

# 291
  • Вестерос
Защо сте изненадани?

Кой? Кога? 😂

Е сега не е като да не бяхте обгрижвани с повече храна и разни други екстри 😁

# 292
Защо сте изненадани?

Кой? Кога? 😂

Съгласна съм с теб за категоризирането Simple Smile

Би ли споделила дали Чавдар ти изглежда по-различен като поведение спрямо това, което показва във вашия сезон? Как ти се струва засега като фермер на седмицата?

Аз винаги много съм харесвала Чавдар, макар и да не сме близки. Има какво да се научи от него, има какво да си вземеш и можеш и да дадеш, той е готов да изслушва, стига да е поднесена правилно информацията. В неговата седмица в нашият сезон, вече бяха настъпили брутални катаклизми в отношенията и то на ниско ниво - битово. Ответната му реакция смятам, че тогава не беше правилна и беше породена от негативната емоция. В момента показва именно тези черти, които харесвам в него - спокойствие, опит, рационалност. Чавдар е много добър оратор между другото и определено знае как да ръководи хора.

# 293
Ами заяждаш се, ама карай! 😃 Имам пунктуационни, не правописни грешки. Ама тук нали знаеш как се пише, аз не се оправдавам, но често се връщам и си поправям грешките, след като публикувам, но признавам си, не всеки път, щото се връщам по 10 пъти...
Също да си мислиш, че Фермата е курорт, при все че си гледала поне един сезон преди това... Ми не го разбира ли това, което гледа или какво?

# 294
Ами заяждаш се, ама карай! 😃 Имам пунктуационни, не правописни грешки. Ама тук нали знаеш как се пише, аз не се оправдавам, но често се връщам и си поправям грешките, след като публикувам, но признавам си, не всеки път, щото се връщам по 10 пъти...
Също да си мислиш, че Фермата е курорт, при все че си гледала поне един сезон преди това... Ми не го разбира ли това, което гледа или какво?
Да, така е, признах си! 😁  (Относно грешките визирах най-вече последното изречение. Трябва да е "грамотният" Simple Smile ) По принцип съм съгласна с повечето ти мнения. Особено миналия сезон. Wink

# 295
  • Асеновград
Аксения , не е малоумна или психично болна , просто е объркала предаването. Смятала е , че идва на почивка , да си почине от децата , да се пофръцка по бански.....хахо хихи и те така.
Ноооо  действителността е побърка , работа ,грижа по животни и отделно тя очакваше всички да се съобразяват с нея.
Радо ме дразни дори , повече от Аксения , този счупи тъпомера. Голям стратег , голяма работа.... 

# 296
Защо сте изненадани?

Кой? Кога? 😂

Е сега не е като да не бяхте обгрижвани с повече храна и разни други екстри 😁

Определено не ни е липсвала храна, то ни пролича на повечето хахахаха, а и е основен фактор, смея да твърдя, че в това отношение бяхме тотално продукциопомазани, но работа си имаше и то доста, като страничен наблюдател и аз видях, че не изглеждаше точно така.

Иначе този сезон буквално са на нула, изключително интересно е да се наблюдава как различните характери се справят с основни липси. На мен това ми липсваше в нашия сезон. Смятам, че именно това е идеята, а и това, че върнаха Бети и Ники като наставници определено е страхотен ход, виждаме много повече фермерски живот и много по-малко битовозми, нищо, че и тук не липсват. 🤦♀🙈

# 297
  • Вестерос
За работата не отричам. Имахте доста. Но от наблюденията ми на всички сезони до сега най- големите интриги и скандали са за храна 😁 И вие имахте един стафида гейт хахаах

# 298
Кой  участник се крие зад ника?
   Аз лично не вярвам да ги оставят съвсем без храна, все някакъв минимум имат. Но покрай битовизмите лъсват не толкова възвишените характери.
   А разбрахме ли кой изяде стафидите?

# 299
Tsvete[Lina Lo]zanova Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт