Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 236
  • 908
  •   1
Отговори
# 360
Ми не е Гого, не е Елица, не е Алекса, не е Джаферович. До тук.
Да се надяваме поне че е Фифо

Аз ли съм пропуснала за Алекса?За Гого,Жени и Елица се каза
Не знам. Мисля че прочетох някъде

# 361
За Алекса (уви!) не е писано, че не е победител.

# 362
За Алекса (уви!) не е писано, че не е победител.
УжасТ.

# 363
Ясно ето кой ще е победителя.😁За огромно съжаление без да имам спойлери сигурно ще е той.Тъпарев от ден едно го подготвя.

# 364
Ясно ето кой ще е победителя.😁За огромно съжаление без да имам спойлери сигурно ще е той.Тъпарев от ден едно го подготвя.
Кой бе, Пандьо ли

# 365
  • София
Направо ме съсипахте с финалистите на Фермата. Frowning
И аз съм горе-долу така. Особено след безславното напускане на Ачо.

# 366
Кой бе, Пандьо ли

Същия.Всичко се връзва за съжаление.

# 367
Не съм ксенофоб, но не искам да печели Алекса. Миналия сезон казахстанец, сега сърбин 😀

# 368
На мен пък не ми се вярва да е Алекса. Изобщо даже. Обаче още не може да ми се избистри кой може да е. Поне започвам и аз твърдо да клоня, че ще е мъж.

# 369
На 16ти авг, Елица е написала: "Мечтите, създадени от двама, се сбъдват двойно по-бързо! Мечтайте смело!" ако не е тя, дали не е Алекса... Или е просто някакво послание ей така..

# 370
На 16ти авг, Елица е написала: "Мечтите, създадени от двама, се сбъдват двойно по-бързо! Мечтайте смело!" ако не е тя, дали не е Алекса... Или е просто някакво послание ей така..
🧍🏻‍♀️🚑 припадВам

# 371
Миналата година Андрей от Казахстан си беше много добър и комплексен играч - можеше си всичко. За мен той си спечели заслужено.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 19:48 от Tahiti

# 372
  • Sofia
Аз пък искам да спечели Фифо. Комплексен, знаещ, можещ и немрънкащ - поне засега. От снощния анонс го чух да казва, че настъпят ли го и той настъпва двойно. Така се прави, аман от криворазбрано самарянство (подай и другата буза). А и изпуснаха момента за жена победител, Ваня от миналия сезон беше идеална за целта. Сега вече е късно.

# 373
Ама Андрей като цяло си беше силен играч и един от най-добрите в сезона. Не го харесвах особено, но и не беше нелогично да спечели.
Докато сега - от малкото видяно разбрах, че Алекса е нахален и арогантен и има въздух между ушите. Не е и особено силен и комплексен играч. А и ще е жалко да дадат победата баш на сърбин...сякаш се свършиха силните български момчета.
Щом Гого няма да е победител, то поне да е Филип. Евентуално може да е Георги, знам ли.

# 374
🧍🏻‍♀️🚑 припадВам
И аз ще се просна до тебе.

Общи условия

Активация на акаунт