Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 239
  • 908
  •   1
Отговори
# 345
Моля ако някой знае кой печели ИВ да ми пише.
А ти на мен. Hug

# 346
Добре де нали това е тема за спойлери?Който знае и ако има желание да казва.От там нататък ако не желае няма проблем ,но да не се пише  едно и също нещо по 100 пъти.Който иска ще прочете ,който не няма да влиза.Много е просто.Всеки пуска по някви неща и накрая нищо не се казва защото видиш ли губи се интереса,ами тогава въобще да закриваме темата.Става дразнещо.

# 347
  • София
Прибавям и Джаферович към този списък.
Скрит текст:
Прекрасна новина! И Алекса ако не е, значи има шанс този сезон да не е издънка 😃

Няма да спечели Елица😀

Вярно е, не е Елица !
И на теб ли ти казаха кой печели ИВ? Интересно ми е защо ни се казва колко няма да е интересно ако се знае кой ще спечели и как рейтинга ще намалее, и в същото време на лични съобщения се разпостранява доста информация.[/spoiler]
Имах предвид към списъка на тези, които не желая да спечелят ИВ- Елица, Алекса, Джаферович.

# 348
Моля ,добавете и Алекса към списъка с хора , които със сигурност няма да спечелят 😁 , и да гледам спокойно / тъгувайки за Гого / . Благодаря ! 🤗

# 349
  • Sofia
Моля ако някой знае кой печели ИВ да ми пише.
А ти на мен. Hug
А после и на мен. Wink Smiley

Извън майтапа,смятам,че трябва да е станало ясно,че никой от пишите тук няма да загуби интерес,знаейки повече информация.
И за мен е малко досадно това молене и несподеляне.

# 350
Направо ме съсипахте с финалистите на Фермата. Frowning

# 351
За мене пък е супер досадно това молене. 🙃
Даже се забавлявам с информацията на час по лъжичка, пак е нещо, а през останалото време се правим на детективи.
Всички спойлери до момента не са ми "убивали" интереса, а са ме забавлявали, защото винаги след въпроса Кой? идва въпросът Как? Голямо забавление - кой разпилял (и забравил) листовете на водещите по плажа; кой поканил Килата два пъти в коментарното студио, пък последният постнал предварително снимки с отпадналите; кой монтирал промо, от което всичко се разбира, или постанал снимка в ИГ със спойлер и после бързо я трие. 🤪🤣🤣🤣

И между другото червените явно няколко пъти ще отсядат на стопанството, защото Генчо беше споменал, че Куков "крадял храна", като бяха първия път там. Т.е. разпределят хляба и накрая трябва да имат 8 филии, а те са 4. След като Куков си тръгнал, това вече не се случвало.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 18:04 от Bilyana14.

# 352
и мен ме дразни моленето.. Молиш, не молиш ще се разкрие когато и каквото се реши.
"Даже се забавлявам с информацията на час по лъжичка, пак е нещо, а през останалото време се правим на детективи."
Абсолютно ! И с това правене на детективи смятам, че хем на мен ми е интересна логикта ви, хем на вас ви е кеф да стигнете до истината сами. С две думи правим си шоу от шоуто Wink

# 353
И аз съм фенка на "на час по лъжичка", ако от началото знаем кой печели, няма да ни е толкова интересно. А сега си имаме дразнители и хора, на които сме фенове и има по-голяма тръпка да следим.
Аз вече стигнах до логика кой печели, като отпадне или се стигне до самостоятелната игра ще ви разкажа защо така съм заключила. Мъж е Simple Smile

# 354
Ми не е Гого, не е Елица, не е Алекса, не е Джаферович. До тук.
Да се надяваме поне че е Фифо

# 355
Аз вече стигнах до логика кой печели, като отпадне или се стигне до самостоятелната игра ще ви разкажа защо така съм заключила. Мъж е Simple Smile
🦻😁
Ще бъдем ли разочаровани 😄

# 356
На Гого му пожелавам да е много много щастлив и да изкара в пъти повече пари от тези.
Има и други качествени играчи - нека не забравяме и тях. Много щастие на всички.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 14:03 от Tahiti

# 357
Ми не е Гого, не е Елица, не е Алекса, не е Джаферович. До тук.
Да се надяваме поне че е Фифо

Аз ли съм пропуснала за Алекса?За Гого,Жени и Елица се каза

# 358
  • Вестерос
Направо ме съсипахте с финалистите на Фермата. Frowning
Защоо, ако са в този състав съм за Валерия за сега, просто Яни спечели веднъж, а тя този сезон е на ниво!

# 359
И аз съм за Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт