Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 265
  • 908
  •   1
Отговори
# 315
  • Вестерос
Нито Станка, нито Елица са със златни. Затова не се водят и олимпийски шампиони. Елица е с бронзов.

# 316
Няма да спечели Елица😀

Вярно е, не е Елица !

# 317
  • in Wonderland
Нито Станка, нито Елица са със златни. Затова не се водят и олимпийски шампиони. Елица е с бронзов.
По- скоро олимпийски медалисти.
И участниците в ОИ са олимпийци, все пак си е постижение да стигнеш до това състезание.
Иначе всеки медалист от Олимпиада, независимо от цвета на медала, взема пожизнена премия/пенсия от държавата заради постиженията си.

Ковид, дали няма сърце да ти даде да кажеш кой е 😆😆😆
Ние на никой няма да кажем!

# 318
  • Брюксел / София
То пък ще е чудо невиждано, ако ТЪпарев и сие прецакат Гого. Продукцията е специалист да дава наградата на неподходящи хора и да прецаква можещите. В 1ви сезон на ИВ наградата отиде при човек, който не може да плува, Милен беше незабележимото дърво на сезон не помня кой, миналата година атлета, на който също не помня името беше ок, но не най-комплексния, едва ли не в реда на нещата ми се вижда този сезон наградата да отиде при жена. ТЪпарев може би си мисли, че след четири сезона най-накрая жените са “дорасли” да спечелят този формат. Изобщо  логика не търсете в този спортен биг брадър. Хубаво е, че участват хора като Гого, Филип, Лефтеров (за битката вчера заслужава уважение), и които показват възможности и в битките са наслада за окото. А, кой ще спечели - ами който е решила продукцията: ще им натъкмят някоя тъпа игра и могат да разкарат и най-можещия участник…

# 319
Прекрасна новина! И Алекса ако не е, значи има шанс този сезон да не е издънка 😃

Няма да спечели Елица😀

Вярно е, не е Елица !

# 320
Хора сещате се, че ако излезе всичко предварително интереса ще спадне нали ? Ако знаем кой,кога и как отпада. Кой е финалист, кой печели. Какво ще стане с рейтинга и ще има ли следващ сезон...
Смятам,че всички искате да има какво да гледаме, а не да е като програмата в летния сезон, където се върят шит предвания или повторения само... Факт е, че има къде да израстват продукциите, факт е, че следването на твърд сценарии написан от продукцията в реалити предванията не е мн ок, но е и факт, че тези предавания сцепват по рейтинг и интерес всичко друго, което се дава в БГ ефира. Разберете ме, не че не искам да ви кажа всичко, нарочно не го правя за да поддържам интереса, а и за да не си направят ПР някой медии и хора. Защото честно казано съм отвратен от журналистите в БГ, търсят под вола теле и ако не го намерят си го измислят.

# 321
Аз много добре те разбирам, Ковид. И съм напълно съгласна. Но аз конкретно не следя този сезон - гледала съм само 1 епизод и то не целия. Просто съм любопитна 😃 Иначе - твърде много глупости имаше в сезони 2 и 3 (не съм гледала първи), които ме накараха да се откажа от предаването.

# 322
Ковид, може ли на лични кой е победителя в ИВ.
Дори и да знам интереса ми остава същият. По скоро ми става интересно как, по какъв начин стига до финал.

# 323
  • София
Надявам се освен Елица и Алекса и Евгения да не печелят. Кака Веска шампион! Laughing

# 324
На час по лъжичка е най-добре, но в някакъв момент може са дадеш знак поне кои са финалистите-да не се изгуби съвсем интригата до края Simple Smile

# 325
Щом няма да са Гого, Елица и т.н . , тогава сигурно ще е Мани, Георги или някой жълт мъж .Само дано не е Алекса 💀

# 326
Аз за Мани съм ок, но защо да не е и Ралица..
Ковид може да дава и само жокери, без конкретни имена Simple Smile
На мен лично не ми спада интересът щом съм в темата. Даже ми е по-интересно как точно ще се случи, а и като стм подготвена не се ядосвам толкова Simple Smile

# 327
Аз винаги съм обичала да знам предварително. Така ми е още по-интересно 😃

# 328
На мен също не ми спада интереса от спойлери. Напротив, започвам да гледам по-задълбочено и внимателно, за да не изпусна как точно се подреждат нещата. Щом сме в тази тема, всички сме така.
Ковид, поне м или ж?  Yum

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 18:47 от precious*

# 329
Търпете малко де, казах ви доста тези дни. Малко почивка пак. А и забелязвам, че излиат и други читави спойлери тук таме, така че не съм само аз. Притеснявам се обаче да почнат да лепват глобички по договорите, че сумите са сериозни. Някои участници се поизпускат в тези лайфове и за сега го приемат с усмивка, но имам усещане, че продължат ли така ще им изчезнат усмивките от лицата....

Общи условия

Активация на акаунт