Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 289
  • 908
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кой ще отпадне тази седмица от ИВ?

# 196
Утре вероятно червените ще паднат, а едната номинирана ще е Елица. Сините ще се представят добре.
Възможно е още седмица-две сините да са на реката, после отиват на стопанството (поне Виктория отива 🤭). После ще има и резиденции (поне за Виктория, но не е ясно дали като част от синьото племе, или в състава на новото, ако сините се разпаднат).

# 197
Не се ли разпадат на много по късен етап от състезанието?

# 198
Как още една-две седмици на реката Сините? Flushed Женя и жълтурите въобще някога ще отидат ли на реката? Rolling Eyes Аман!

# 199
Утре вероятно червените ще паднат, а едната номинирана ще е Елица. Сините ще се представят добре.
Възможно е още седмица-две сините да са на реката, после отиват на стопанството (поне Виктория отива 🤭). После ще има и резиденции (поне за Виктория, но не е ясно дали като част от синьото племе, или в състава на новото, ако сините се разпаднат).

Това достоверна информация ли е или предвиждания?

# 200
Как още една-две седмици на реката Сините? Flushed Женя и жълтурите въобще някога ще отидат ли на реката? Rolling Eyes Аман!
Не е нужно да са 4 - 5 последователни седмици.
Сегааа... от една страна, сините от лайва бяха много въодушевени за следващата териториална битка (за разлика от Елица), от друга, Виктория заяви, че не би влязла втори път в Игрите при тези условия. На което Цветан й каза, че той би го направил. Виктория тогава го попита: и би стоял 4... (пауза) 5 седмици на реката. Цветан се сконфузи и й каза: шшшт... пепел ти на устата.
Докато се обясняваха кой колко отслабнал, Виктория заяви, че на реката дрехите й станали големи, а след това на стопанството (директно си посочи следващата локация) и на резиденциите и... (пауза, за да измисли как да го каже) "другите локации", на които попадала, си повъзвърнала килограми (което ме наведе на мисълта, че "другите локации" е стопанството, когато племената вече са две, защото, ако реката е още в картинката, няма как да трупа килограми на нея 🤪). След това изказване настъпи неловко мълчание, защото се усетиха за спойлера.
Елица, която е не по... досетлива от Виктория 😉 и която не може да си скрие емоциите, хич не беше толкова ентусиазирана за утрешната битка, с леко раздразнен тон потвърди, че щяла да е много интересна. Също така се изцепи нещо от сорта на това, че е очаквала да е предвидена за една номинация, не за две.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 13:33 от Bilyana14.

# 201
  • пустинен пъпеш
Аз да вметна,че на 29.07.на плажа в Лозенец видях Веселин Панчев от ИВ 1 с две красиви стройни тъмнокоси и дългокоси момичета и едно също тъмнокосо усмихнато момче,та сега ми се струва(може и да се лъжа),че това бяха Мирела,Георги плувецът и Михаела.Поприказваха малко и тримата си тръгнаха,а Панчев остана на плажа.
 А на 8.08. следобед от Попския плаж се виждаха жълти и червени съображения.
Още в темата за ИВ между два сезона писах за това без да спомена за младежите,които говориха с Панчев

# 202
Аз да вметна,че на 29.07.на плажа в Лозенец видях Веселин Панчев от ИВ 1 с две красиви стройни тъмнокоси и дългокоси момичета и едно също тъмнокосо усмихнато момче,та сега ми се струва(може и да се лъжа),че това бяха Мирела,Георги плувецът и Михаела.Поприказваха малко и тримата си тръгнаха,а Панчев остана на плажа.
 А на 8.08. следобед от Попския плаж се виждаха жълти и червени съображения.
Още в темата за ИВ между два сезона писах за това без да спомена за младежите,които говориха с Панчев

Това означава, че се потвърждава, че сините се разпадат първи. 08.08 е 8 дни преди финала и си има две племена - червени и жълти и е било малко преди обединението. Ден-два-три не повече.

На 29.07 щом Панчев е бил с две момичета и усмихнато момче това ще да означава, че Михаела и Мирела изчезват от жълтите, а Георги от червените. Абсолютно логично, вземайки предвид как са племената в момента и някои от спойлерите, че Елица/Жени стигат до финалите.

Финалите, ако са 10тина човека ще са Фифо, Валери, Лефтеров, Женя, Елица, Генчо, Зори, Алекса, Гого, Виктория.

# 203
Алекса и Елица дали все още са заедно? От лайфовете става ли ясно?

# 204
Да,заедно са пандичките!

# 205
Алекса и Елица дали все още са заедно? От лайфовете става ли ясно?

Да, на снощният лайф на Гого бяха заедно в Белград. Гого беше публикувал лайфа, но днес вече го няма, което говори за спойлерите, които пусна Вики снощи.

# 206
Благодаря! Радвам се за тях. Flowers Hibiscus
Билянка, благодаря и на теб за подробните презкази на лайфовете,  скрийншотове от промота и снимки от Инстаграм. Flowers Hibiscus Аз нямам време да следя на други места освен тук, а съм жадна за информация, затова оценявам всичко постнато тук.
Да си знаете всички: Flowers Hibiscus

# 207
Precious*, 🤗🥰. Алекса даже спомена, че с Елица искат да заживеят в София.
Гого беше публикувал лайфа, но днес вече го няма, което говори за спойлерите, които пусна Вики снощи.

Еййй, добре, че го изгледах, след като заведох детето на градина, а не го оставих за сега. 😁
И жалко, че го е махнал, защото исках да погледна пак началото заради Елица. Това момиче наистина не може по никакъв начин да си прикрива емоциите, направо е като отворена книга - каквото й е на сърцето, това й е на лицето. От нейните реакции останах с усещането, че е недоволна от въпросната териториална битка, заради която сините бяха толкова развълнувани. Даже имах усещането, че червените ще са на реката.
Еми, ти, като гледала лайва, какви спойлери долови. Бих искала да си "сверя часовника". Wink

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 13:25 от Bilyana14.

# 208
  • Sofia

Финалите, ако са 10тина човека ще са Фифо, Валери, Лефтеров, Женя, Елица, Генчо, Зори, Алекса, Гого, Виктория.
Аз вече бях писала,че,доколкото разбрах,Фейгин също стига до десятката.

# 209
На 29.07 щом Панчев е бил с две момичета и усмихнато момче това ще да означава, че Михаела и Мирела изчезват от жълтите, а Георги от червените. Абсолютно логично, вземайки предвид как са племената в момента и някои от спойлерите, че Елица/Жени стигат до финалите.
Мирела се е активизирала в Инстаграм чак на 16 август 👀

Общи условия

Активация на акаунт