Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 265
  • 908
  •   1
Отговори
# 330
Последно-м или ж?

# 331
Залагам на Алекса

# 332
Верно може и Ралица да е .Един приятел и беше писал критика в инстаграм, защо се оставя Джаферович да я манипулира. И отговорът и беше нещо от сорта на " ще видим накрая коя стратегия е най-успешна". Малко ми звучи , като хвалба, ама може и да търся под вола теле .Но Ралица ми е неприятна , поне на този етап

# 333
Ковид кажи за фермата Калин от кой отпада?? 😆

# 334
Той ако каже дали е мъж или жена и от кое племе е..нали, голяма загадка ще остане Simple Smile

# 335
:
Защо си мислиш, че знам Simple Smile Не, нищо няма да ви казвам повече.

п.с. чудя се, ако сега ви хлъзна леко по пързалката ще се усетите ли и колко забавни коментари ще се натрупат LaughingSmiling Imp

# 336
Той ако каже дали е мъж или жена и от кое племе е..нали, голяма загадка ще остане Simple Smile
Не щем племето, само дали е мъж или жена. За другото ние сами ще се ориентираме. Grinning

# 337
:

п.с. чудя се, ако сега ви хлъзна леко по пързалката ще се усетите ли и колко забавни коментари ще се натрупат LaughingSmiling Imp
Ще падне веселба
Искам да знам кой печели игрите щото иначе ще плача пък

# 338
:

Аз пък искам да знам Веселка от кой отпада 😀

# 339
  • Вестерос
Mного искате! Yum

# 340
Ковид, аз искам да ти благодаря за инфото за Гого. Разбрахме, че продукцията го е прецакала, което е много жалко за можещото момче... И за Нас феновете.
Имам един въпрос към теб... Ако ми отговориш - ще се радвам, ако не - ще уважа решението ти.

Гого ли ще е играчът с най-много спечелени битки този сезон!?

П.з Въпреки, че думите на Вики от един от лайфовете беше "Искам да подпиша договор, в който е написано, че аз срещу Гого никога няма да се изправя в директен сблъсък"... Което е много показателно и все пак, ще се радвам много ако споделиш Heart

# 341
  • София
Прибавям и Джаферович към този списък.
Прекрасна новина! И Алекса ако не е, значи има шанс този сезон да не е издънка 😃

Няма да спечели Елица😀

Вярно е, не е Елица !

# 342
Прибавям и Джаферович към този списък.
Прекрасна новина! И Алекса ако не е, значи има шанс този сезон да не е издънка 😃

Няма да спечели Елица😀

Вярно е, не е Елица !
И на теб ли ти казаха кой печели ИВ? Интересно ми е защо ни се казва колко няма да е интересно ако се знае кой ще спечели и как рейтинга ще намалее, и в същото време на лични съобщения се разпостранява доста информация.

# 343
Моля ако някой знае кой печели ИВ да ми пише.

# 344
Анди на никого не съм издавал инфомарция на лично, освен преди месец за имената на някой участници, после видях човека на когото ги казах да ги публикував темата. Доста от вас знаят, че не ви отговарям на личните даже....

Общи условия

Активация на акаунт