Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 126
  • 908
  •   1
Отговори
# 480
Ралица казва: "Ето това е кошмар - дивата река ви зове". Звучи ми като към сините. Но пък в повечето случаи промото е подвеждащо. Някое спойлерче?

# 481
Искам жълтите на реката
То всички това чакаме и това искаме, но няма да стане. Как ще пратят Мамин златен да се мъчи на Дивата река на глад и мизерия, а и сакън Женя да не загуби и грам живо тегло, ако остане без храна, че тая мощна снага жената от години си я отгледжа.
Още първият ден, когато не бяха пълните отбори пак жълтите макар на брега бяха с огън, хубава храна и заслон, а другите мизерстваха с по коричка хляб и без огън и заслон. Галениците на продуцентите трябва да са хубаво и удобно, с богата трапеза. А после на битките едните отпочинали, наспани, сити, тренирали, плицикали се в басейна, спретнали си по някое флиртче срещу несретниците умрели от глад и мръзнали на студената и твърда земя. Роди ме мамо с късмет и ме препоръчай на Тупарев....
п.п. И как после някой да иска Валерката и Женя да са победители. Връзкари.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 20:22 от sineva 1

# 482
Ковиде, Валери ли е крайният победител? Може ли някаква подсказка?

# 483
Докъде стига Фифо … за един тинейджър питам Simple Smile

# 484
Чакала току що пусна спойлер в синхрона си 😂

# 485
  • Вестерос
🤔 че са на съвет и с Фифо са пратени за спасяване?

# 486
Коя ще си ходи тази седмица от Фермата?

# 487
Момичето от фейсбук написа, че тази седмица си тръгва Альона, но аз след миналата седмица си имам едно наум. Не знам дали сега казва истината. Ако някой от тук знае, да каже или потвърди дали наистина Альона си тръгва (ако е вярно, сигурно е от ХепитУ, което значи, че няма да гледам в събота 😅)

# 488
  • На морето!
Аз мисля, че сините ще са на резиденцията.

# 489
На сините двете опашки са разменени. На червените опашката също е объркана.

# 490
Мисля, че ще е тя и оттам насетне ще има серия на старите.

# 491
Жълтите изобщо ще бъдат ли на реката някога. Или това не може да се причини на мадам Джаферович

# 492
  • От липите до сините камъни
Момичето от фейсбук написа, че тази седмица си тръгва Альона, но аз след миналата седмица си имам едно наум. Не знам дали сега казва истината. Ако някой от тук знае, да каже или потвърди дали наистина Альона си тръгва (ако е вярно, сигурно е от ХепитУ, което значи, че няма да гледам в събота 😅)
За съжаление е вярно.

# 493
За съжаление е вярно.
Пада от Ванчето ? Е не. Пак няма да се гледа явно Smile

# 494
Жълтите изобщо ще бъдат ли на реката някога. Или това не може да се причини на мадам Джаферович
Не, за ВИПаджиите само другите две локации. Head Band

Общи условия

Активация на акаунт