Обсъждане на имотни обяви-29

• 39 103
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
На мен пък ми избоде очите неправилната посока на отваряне на кухненската врата....

# 136
Коридорът изобщо не е толкова дълъг, колкото изглежда. От кухнята до хола са десет крачки.
Над кухненската врата има огромен шкаф, който побира хиляди неща и има достъп от коридора и от кухнята.

# 137
  • София
Аз от Резбарска бих бягал - и като транспорт, и като шум, и като контингент.

# 138
  • Германия
Аз ли нещо не виждам или в кухнята няма котлони? Че даже и фурна май няма… 🤔

# 139
При остъкляване на балкон на  кухня "класика в жанра" е печка с котлони от едната страна на балкона и хладилник на срещуположната. Затова предполагам, че печка с котлони има на балкона от страната на масата зад стеничката. Че не е удобно е ясно, но пък тя и кухнята си е за тотал ремонт.
Стаите изглеждат в добро състояние, не се вижда банята, може би неслучайно, сигурно и тя е за ремонт.

# 140
Цитат
СРЕДЕН ЕТАЖ!! СВЕТЛА ПЛОЩ!! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО В ТРИСТАЕН!!
ЦЕНАТА ВАЖИ ДО 30.10.2022год.!!
А после какво?Ще я намалят може би?

# 141
Цитат
СРЕДЕН ЕТАЖ!! СВЕТЛА ПЛОЩ!! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО В ТРИСТАЕН!!
ЦЕНАТА ВАЖИ ДО 30.10.2022год.!!
А после какво?Ще я намалят може би?
Почнаха и имотите да ги пускат на промоция.....

# 142
Здравейте, някой има ли инф. за Театрална парк резиденс, кой е изпълнителя и др.?

# 143
Здравейте, някой има ли инф. за Театрална парк резиденс, кой е изпълнителя и др.?
Здравейте, доколкото знам:
Инвеститорът е “Битумина”, строителят е “Хидрострой”, а финансиращата банка “УниКредит Булбанк”.

# 144
Здравейте, доколкото знам:
Инвеститорът е “Битумина”, строителят е “Хидрострой”, а финансиращата банка “УниКредит Булбанк”.

Мавели АД (Христо Желев), гореизброените са  все негови, без УниКредит😉

# 145
https://m.imot.bg/details/1j166573744542442

Къща близнак за близо 4 милки, кво му плащаш?

# 146
Цитат
Пълно завършване: 15 ноември 2022 год.;
Собственост е на ново дружество и може да се спести ДДС, като се закупи дружеството.
Или купите/апортирате къщата с ваша фирма.
Без ДДСто са "само" 3 милки. Иначе уж почти завършена и свръх луксозно обзаведена, а снимки от самата къща няма никакви...

# 147
А някакви мнения за локацията на гореспоменатата Театрална парк резиденс?

# 148
  • София
А някакви мнения за локацията на гореспоменатата Театрална парк резиденс?

# 149
Ами намира се точно между две много натоварени улици. Като изключим това, за мен мястото е доста добро. И аз проявявам интерес по принцип, но мога да предположа, че цените ще са доста високи

Общи условия

Активация на акаунт