Обсъждане на имотни обяви-29

• 39 106
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Ами намира се точно между две много натоварени улици. Като изключим това, за мен мястото е доста добро. И аз проявявам интерес по принцип, но мога да предположа, че цените ще са доста високи

И за мен е доста добро. В голямо двоумение съм от няколко дни. Други плюсове и минуси сещате ли се?

# 151
трафик, шум и мръсен въздух
за един плюс не се сещам

# 152
Плюсовете са парка Заимов, близката метростанция от 3та линия, минаващите наблизо няколко линии автобуси и трамвай. Има Фантастико и Била наблизо, относително близо е до мол Сердика.

Но трафика по Данаил Николаев и по моста Чавдар е огромен и ще е много шумно и прашно, дори на високите етажи.

# 153
  • София
Минус са и кацащите самолети при заход от запад. Оттатък булеварда и е главната жп линия за Пловдив, Бургас, Турция с целия си трафик. По-близките два коловоза ще бъдат подменени ( първият вече е демонтиран ) и ще бъдат значително по-безшумни, но последните два ( откъм Сухата река ) които са за маневрена и товарна дейност основно, на този етап ще останат с трак - трак, трак - трак.
Та проблемът е само един - шум!
Всичко друго за мен е ОК - комуникации, магазини, парк, пешеходна достъпност, метро и наземен транспорт. Бих живял там, да.

# 154
Не и ако е ситуиран апартаментът към поликлиниката и с южно изложение.
От личен опит да кажа - на гърба на кооперация на шумен булевард, може да се спи на отворен прозорец. Разбира се, че не е тихо като на брега на морето или в някоя гора, но за градски условия си е съвсем нормално, не пречи.

Но трафика по Данаил Николаев и по моста Чавдар е огромен и ще е много шумно и прашно, дори на високите етажи.

Аз също проявявам принципен интерес, но вероятно не мога да си позволя. Ако някоя добра душа може да ме осветли на ЛС, ще съм благодарна.

# 155
Освен трафик и шум просто не мога да се сетя някакъв минус. Комплексът е буквално до парка и на пешеходно разстояние до любимия ми район около докторската. Ако можех да си позволя бих живяла там като стой та гледай. И в момента съм на булевард и не се трогвам хич. За съжаление на доста по-гадно място Grinning

# 156
Не ми харесва мястото.Дори жилището да е към поликлиниката,пак е много мръсно и шумно.Имам чувството,че на кошмарният бул.''Сливница'' е по-тихо и не толкова натоварено.Парк ''Заимов'' го обожавам.Като си в по-спокойно каре  ''под ''Дондуков'' пак ти е на пешеходно разстояние и няма такъв шум и мръсотия,дето толкова се коментира от хора,които сигурно не са стъпвали там.Прелитащи самолети лично за мен не биха били проблем.Даже ми липсват след ковид.На фона на целият шум от булевардите наоколо,самолетите биха били най-малкият проблем.

# 157
И двете локации, описвани от Силвърстоун, са ми идеално познати. Районът под Дондуков е спокоен, но бих го определила като доста "заспал". Около Заимов има много повече живот, в добрия смисъл на думата, като живец.

# 158
Абе много добре знам как се лети по моста Чавдар вечерно време и какъв шум вдига това. Който това му харесва и го намира за"живец" да заповяда, само не обяснявайте как ще е тихо ако прозорците гледат на другата страна.

# 159
moonriver, кошмарно е мястото, булевардите са широки и трудни за пресичане, силен трафик и много усойно място
зимата мъглата е лепкава и мръсна
най- близката ми асоциация е да се разхождаш по Цариградско около 7ми км
ако живееш на Борис III, мястото няма нищо общо

строителството в района е ранни 90, далече от усещането за парк 'Заимов"

# 160
Някой би ли споделил мнение за локацията на сграда Хармония на Артекс? Благодаря.

# 161
https://m.imot.bg/details/1j166573744542442
Къща близнак за близо 4 милки, кво му плащаш?
Ами плащаш привилегията да живееш със себеподобни, другото са подробности Wink

# 162
  • София
Нали съфорумците (и съфорумките) искаха къщи в Малинова Долина.
Ето ви.
Май уцелих и цената в прогнозите си. 2 милки в евро.

Иначе, не знам къде я виждат тая квадратура.
Двоен гараж, една зад друга колите, холът има място за един диван, и то плътно до стената.
Ми това си е семпла средна класа.
Като за 4мил лв поне холът да беше 100 ина квадрата, 2-3 дивана навътре в стаята, да има място и за помощни масички, картини и там каквото друго си слагат богатите по стените.
3 малки спални с 2ни легла-спални за децата, без бюра. Явно младите ще се учат на друго вече.

# 163
Единствените минуси на Театрална за мен са шумът и чистотата на въздуха.
Ако някой е получил ценовата листа, да каже как са цените.
------------

Аз тези дни имам доста ходете по териториите на Танграта - около парка в СГ и частта към Дианабад - и май започвам да се интересувам от този район.

# 164
  • София
В рекламна статия в специализиран сайт попаднах само на : Цени от 1850 Е

Общи условия

Активация на акаунт