Обсъждане на имотни обяви-29

• 39 112
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Да, от 1800 до 3200 евра на квадрат Grinning така пише на сайта на Sotheby's но ценова листа така и не ми изпратиха Neutral Face

# 166
На мен пък от Ирис в Младост 4 не ми върнаха отговор. Не че се разстроих, но ми стана интересно.

Ако някой има информация за предстоящи стоежи в СГ откъм Дианабад и Мусагеница, нека има предвид, че се интересувам.

# 167
Някой с впечатления / наблюдения от агенция luximoti? Търся гарсониера, или малък двустаен и попадам на няколко техни обяви, на цени като че ли под пазарните, което ме притеснява всъщност. Ето пример:
 https://www.olx.bg/d/ad/druzhba-1-panel-obzavedena-gasoniera-CID … on=seller_profile

ПП. Особенно от последното изречение ми мирише яко.... „Този имот се предлага само за частни лица.“

# 168
Luximoti мисля, че отдавна се прекръстиха на Luximmo, може би някой се опитва да се представя за тях.

# 169
Тези нямат общо с Луксимо. За частни лица според мен означава, че искат да получат 2 комисионни - от купувач и продавач, а не да делят с колеги Wink Поне преди беше така.... Просто не са написали: "Не работим с колеги."

# 170
На мен пък от Ирис в Младост 4 не ми върнаха отговор. Не че се разстроих, но ми стана интересно.

Ако някой има информация за предстоящи стоежи в СГ откъм Дианабад и Мусагеница, нека има предвид, че се интересувам.
За Ирис се интересувах и аз преди половин година. Договорите им са много тежки, от момента на първоначалното плащане до акт 16 се смята инфлацията и с 1/2 се актуализира цената.
Още тогава нямаше останали 2 и 3стайни с добро изложение.

# 171
Здравейте, може ли малко инфо за района около Черковна 20 както и за сградата Лагера тюлип. Благодаря.

# 172
Здравейте, може ли малко инфо за района около Черковна 20 както и за сградата Лагера тюлип. Благодаря.

Ми не е лош района около Черковна. Близо е до центъра.

# 173
Ето я ценовата листа на Театрална, още преди 2 седмици я гледах. От 11 стр. започват.
Ако на някой не се отваря, ще кача файла. Според мен там само с цел airbnb или препродажба си заслужава.

https://sothebys-realty.bg/teatralna-park-rezidans-luksozen-komp … ?print=2&rand=200

# 174
Ясно, благодаря!
Цените са без ДДС.

# 175
Някой знае ли каква е такса подръжка на кв/м?

# 176
  • sofia

В момента копаят дупка на ул. Арх. Петър Ташев, срещу висшето училище по телекомуникации, но не съм заглеждала табелите.

# 177

В момента копаят дупка на ул. Арх. Петър Ташев, срещу висшето училище по телекомуникации, но не съм заглеждала табелите.

Много благодаря.
Ще погледна и аз следващата седмица.
------------------------
Може би си е на училището - https://nag.sofia.bg/FileBrowser/File?path=esoft.portal%2FVIZI%2 … 29_28.02.2022.jpg
https://nag.sofia.bg/RegisterInfo/Info?url=Rj8LK7RCKhM=

Танграта да каже дали има някакви планове за жилищни сгради там.

# 178
  • sofia
Съмнявам се. Цялото каре е заградено. Там, където пише с червено за офиси и съседния син надпис за жилищна сграда. Още от лятото е така.
А и в разрешението на училището пише, че е за саниране на съществуваща сграда..доколкото прочетох и разбрах.

# 179
  • София
Има ли смисъл да се чака време, докато се изнесеш в другото жилище или може и докато се живее да се пусне за продан -- 3стаен,
Само едната стая е разчистена (легло и шкаф има). Мислех поетапно да снимам така и другите стаи, но все ще се стигне до оглед и... а моментът май отминава за продажба.

Общи условия

Активация на акаунт