Обсъждане на имотни обяви-29

• 39 076
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
В добрата стара Европа Центъра си е баш най-престижното!
Сега кой каквото и да ми разправя става въпрос за пари, нали?
Гроздето е кисело.

# 91
В "добрата стара Европа" на центъра на големите градове са основно административни и бизнес сгради и хора не живеят, а малкото жилищни сгради обикновено са стари, но защитени (номера да ги опожари бездомник не минава) и не могат да се докарат до съвременните стандарти. Та няма как да е най-престижното в това отношение. Там "престижа" обикновено е в определени предградия, където може да се живее на широко и да се гради съвременнен лукс.

# 92
Не е така, виж Париж, Лондон... Има си супер престижни жилищни сгради баш в центъра, защото те са там отпреди ерата на небостъргачите.

# 93
  • София
Мине се не мине, хайде пак за и против центъра.

То е ясно, цените са най-обективният показател.

Разбира се, че има жилищни сгради в баш центъра на европейските градове. Тъкмо те са най-скъпи.

# 94
Ами отиди се разходи на хълмовете северно от Виена и виж частните имения със собствени лозя и винарни и пак сметни къде е центъра Joy Само за пример.

А в София имотите в района на Докторската градина и Лозенец са доста по-скъпи от тези в Центъра, като средни цени, а ако гледаме централна гара (a.k.a центъра на вселената) разликата става още по-голяма.

А дискусията (ако може да се нарече така) не е за и против центъра, просто някои пишещи се жегнаха, че не са в най-желания район на планетата.

# 95
А да не би в самия център на Виена да няма също жилищни сгради?
Просто едното са имения, а другото апартаменти.

# 96
Има, но са относително малко като процент, ако сравниш със София. И почти всички жилищни са стари, защото има стриктни регулации и се спазват. А отговарях на твърдението, че баш на центъра било най-скъпо и това означавало най-престижно.

# 97
Разлика между център и баш център има, както и В и НА центъра. Докторската градина си е баш в центъра, а долни Лозенец (не целия Лозенец, и не целия долен Лозенец) си е баш до центъра. Бойко няма да ме разбере, Илит, Пинко, ЧС и другите спорещи ще ме разберат.

# 98
Дайте да си говорим за някой друг квартал, че и без това “на” центъра станахме много 😃

# 99
В края на предишната тема и в началото на тази коментирахме обява на бул. Витоша 19, апартамент на  последния шести етаж.  Току-що по БТВ-то пуснаха тийзър за разследване за имотна измама с апартамент на 4 ет, утре в БТВ-репортерите ще е целият репортаж.

# 100
Това ме развесели днес

Нашият малък Ню Йорк Joy

Банишора ми е Ню Йорк..

# 101
Ах, ах, май вече брокерите не трябва да разбират от строителство и право, а да са поети по душа Laughing Направо Манхатън-ът на Ню Йорк.
Клишетата като "уютно/артистично/кокетно/с потенциал" и тем подобни вече се изтъркаха. Трябва вдъхновение, като комплекс "Аристократ" (в) Гурмазово.

# 102
От снимката не става ясно как тоя Сентрал се различава от панелките в Люлин. Дет се вика same energy.

Същото и с тоя "Кошер" на България, пак така 4-5 големи блока и уж затворен комплекс.

# 103
  • София
От снимката не става ясно как тоя Сентрал се различава от панелките в Люлин. Дет се вика same energy.

Същото и с тоя "Кошер" на България, пак така 4-5 големи блока и уж затворен комплекс.
По първия абзац, директно на кисело грозде отиде.
По втория - до колко м² един затворен комплекс е затворен и над тях става незатворен?

# 104

По първия абзац, директно на кисело грозде отиде.

Защо, задължително ли ако на някого не му харесва е кисело грозде? На мен също не ми харесва, това са клетки, не жилища. За простор, тишина и уединение и дума на може да става. И Ню Йорк у Банишора, айде де.

Общи условия

Активация на акаунт