ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 66 167
  • 831
  •   1
Отговори
# 450
  • у дома...
Учениците бяха разпознати веднага.
Масовите съобщения не са от такива. Почеркът е отдавна познат.
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/mashtaben-te … i-ataki-na-kremul
Щом медиите казват, значи е така! 🤣
AIR, медиите не казват цялата истина, а доста от информацията я прикриват умишлено!
Голяма част от бомбените заплахи са към училища, чиито учители са отказали да се ваксинират срещу ковид!
Е ми то затова 30-то, СМГ и 1АЕГ ще оцелеят.

# 451
Учениците бяха разпознати веднага.
Масовите съобщения не са от такива. Почеркът е отдавна познат.
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/mashtaben-te … i-ataki-na-kremul
Щом медиите казват, значи е така! 🤣
AIR, медиите не казват цялата истина, а доста от информацията я прикриват умишлено!
Голяма част от бомбените заплахи са към училища, чиито учители са отказали да се ваксинират срещу ковид!
Е ми то затова 30-то, СМГ и 1АЕГ ще оцелеят.
Така е, Просто_майка, елитът винаги ще оцелее!

# 452
  • sofia
А моят се чувства прецакан.....няма бомбена заплаха, даже в понеделник ще си учат, щото в тяхното училище няма изборни секции. Направо завидя на дружката си от 1 АЕГ за неучебните дни и отсъстващи учители  Joy

# 453
  • софия
И моята се чувства прецакана. Два дни гледа новини и мрънка, но за сметка на това в понеделик няма да учат и за първи път се чувства недискиминирана след избори (в неделя има изпит при тях).

# 454
И в нашето училище ще се учи в понеделник, но пък после идва ваканцияяяя!🙂

# 455
  • Някъде в Европа...
Регламентирана ваканция, удължена ваканция, състезания - въобще започва хубавата част от годината 😀

# 456
Че и топлото време се задава, ехеййй😃

# 457
За състезания да не чуя
Иначе ако е критерий ковид ваксината, защо нашето училище два пъти е заплашено. Глупости са това и излишен стрес. Единственото което не ми допада е липсата на организация и адекватна реакция от директори. В старото училище имаше много стройна организация, отговорници от родителите, място за извеждане и прочие. Фалшив или не, сигнала си е е сигнал и си има процедури.  Но някои са вечно неадекватни. Във всичко. То като си небрежен и некърлив, във всичко си такъв.

# 458
Регламентирана ваканция, удължена ваканция, състезания - въобще започва хубавата част от годината 😀
Ние от сега се засичаме само на вратата - Сутрин се виждаме на излизане. Аз се прибирам от работа, той излиза. Прибира се се вечер - аз го гледам вече с едно око, другото спи.

# 459
  • Някъде в Европа...
Ние от сега се засичаме само на вратата - Сутрин се виждаме на излизане. Аз се прибирам от работа, той излиза. Прибира се се вечер - аз го гледам вече с едно око, другото спи.
ratridi, абсолютно същото ежедневие е и при нас...Сутин го оставям да спи, става 20 мин, след като аз изляза, като се прибера в 17 ч, него го няма...Евентуално 10-тина минутки около 20 ч, когато сменя колелото с раницата и хуква към фитнеса (ходи след 20.30 ч, когато било по-празно) ..даже и уикендите - просто ме известява къде в града или в коя част на страната заминава да кара някой от почивните дни и дали ще са с влак или кола...
Хепи, при нас освен DH и за ендуро се гласи тази година 😏 - за мен място по състезанията нямало 🙃

# 460
  • у дома...
https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/774011

Внук на Лавров или възпитаник на 133-то... Гаранция!

# 461
  • гр.София
И е пощадил 133-то...

# 462
  • София
Не разбрах каква е връзката между учителите без ковид ваксини и бомбените заплахи….не виждам такава.
Лошо впечатление прави липсата на организация и план за действие в такива ситуации. Тепърва ще мислели план…..нямам думи….

# 463
  • Някъде в Европа...
А имаше времена, когато си имаше и планове, и организация при различни видове опасност, и тренировъчни действия се провеждаха....

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 00:06 от AIR

# 464
За 11 години училище, от 1980 до 1991, не съм имала нито една тренировъчна евакуация. Само маршировки по плаца, безброй. Сега в училището на моите имат поне веднъж годишно учебна тренировка и симулация на някакво бедствие. Преди месец някъде беше последното. Наборът ми разказваше колко бавно се обличала учителката по математика. Децата ѝ казали, че навън е много студено и да се облече добре и тя като започнала... Палтото, шала, шапката... Умрели да се хилят. При нас не е имало бомбени заплахи. Нямам идея каква част от учителите са ваксинирани. Когато получавахме информация в тази връзка бяха горе-долу 50 на 50.

Общи условия

Активация на акаунт