Лотария "Зелена карта" 2024

• 39 629
  • 373
  •   1
Отговори
# 165
Вече съм позабравила, нали ми мина от главата, но си мисля че като поличиш конфирмейшън ти пише кога да провериш. Както и много друга полезна информация.

Относно лотарийния принцип. Да такъв е, до някъде. Но не съм чула, циганин, луд, сакат или друг недъгав да е изтеглен някога. Лотария, но определено има преселекция. Не случайно от подаването ноември, резултатите излизат чак през Май.
Явно е точно така - теглят почеливши да речем през декември и после имат 5 месеца време да отсеят неподходящи за трудовия лагер хора.
Някои вече са на 100 % неподходящи. Горките руснаци- за тях вече няма американска мечта. Дори и макдоналдс си нямат , та поне да опитат малко от вкуса и.
Изобщо не се тревожи за руснаците. Толкова много има тук, че който не е решил, той не е дръпнал братушка по един или друг начин.

# 166
Здравейте! Ровейки из нета попаднах  на някаква виза Н1В. Някой има ли повече информация за този вид виза, както и там ли е на лотариен принцип?

# 167
  • София-Младост
Здравейте! Ровейки из нета попаднах  на някаква виза Н1В. Някой има ли повече информация за този вид виза, както и там ли е на лотариен принцип?
Професионалисти в области, изискващи високоспециализирани познания
https://ustraveldocs.com/bg/bg/list-of-niv-visa-types/
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/employment/t … worker-visas.html

# 168
Здравейте! Това ще е 8ма поредна година в която си пробваме късмета с ММ за ЗК, но 1ва с ново попълнение, нашето бебе. Снимах бебето, тогава на 10м, в столчето за хранене на бял фон, но с коланите препасали ръчичките (тя е по-бурна и е непосилно да седи мирна, докато направя нормална снимка). Коланите и гърба на стола са в “off white “ цвят, но въпреки това четейки всички изисквания, мисля, че направих грешка с този пуст стол и май беше по-добре да я снимам на бял чаршаф на леглото. Тази идея дойде по-късно, след като апликацията беше попълнена. Вие как снимате вашите бебета, според вас фатална ли е грешката?

# 169

Намерих това в инструкциите.
Аз съм го снимала на бял чаршаф като бебе, следващата година ММ го държеше през кръста на бял фон.

# 170
Здравейте! За пръв път участвам в лотарията и не съм много наясно кога трябва да се предостави номер на паспорт? 🙄 Забравила съм го в другото си жилище и да знам да ходя ли утре да го търся 😅 Също сканирани копия на дипломи за образование трябват ли?

# 171
Здравейте! За пръв път участвам в лотарията и не съм много наясно кога трябва да се предостави номер на паспорт? 🙄 Забравила съм го в другото си жилище и да знам да ходя ли утре да го търся 😅 Също сканирани копия на дипломи за образование трябват ли?
Малко объркано звучите.  Участвали сте октомври и сега ще проверите резултата, или тепърва искате да подавате?

# 172
Чакам резултата, нали в тази тема сега това чакаме Simple Smile При подаването на апликацията за лотарията не беше нужен паспорт - питането ми е, ако си изтеглен кога ти трябва. Да знам дали да го търся утре, понеже в събота публикуват резултата… Wink
Малко объркано звучите.  Участвали сте октомври и сега ще проверите резултата, или тепърва искате да подавате?

# 173
Не ти трябва паспорта.Joy
Само комфирмейшън номера.
Айде успех, стискам палци.

# 174
  • Sunshine state
Добре, че е темата да ме подсети да проверя за сестра ми. Успех на всички! 😊

# 175
Добър ден, утре към колко часа може да се проверят резултатите.Пожелавам успех на всички който силно желаят да променят живота си ☘️

# 176
Вчера говорих с приятел в щатско, казва че се очаква сериозна рецесия там.
Вашите наблюдения какви са?
(Към тези които вече са там е въпроса Simple Smile)

# 177
Ако човек твърдо е решил, че иска да емигрира в САЩ, няма какво да го спре. Нито пандемия, война, инфлация, рецесия.

И да, не е розово тук. Но то къде ли е.

# 178
Е, разбира се, че се очаква. Вдигат си лихвения процент. Нормални мерки в икономиката. Кризите са циклични, нито е първата, нито последната. Докато човек бъде изтеглен, докато се обработят документи, интервюта и всичката бумащина и се стигне до заминаване, реално минава немалко време. Нека ако има тук вече извървели този път, да кажат колко време е отнело.
В този смисъл, докато всичко вече стане факт с визата и заминаването, има много вода да изтече. Аз също мисля, че човек решил ли е да емигрира, ще го направи и няма да се изплаши от пандемии, кризи и тн. Кризите са нещо съвсем нормално, проследете исторически и ще видите, че са на около приблизително 10 години.

# 179
  • София
Стискам ви палци! Радостта е голяма, после трудностите още по-големи.😃Но така е в живота, лесно няма.
Бях писала някъде назад - 1,3 г. от резултата до излитането с еднопососочен билет, но в условия на Ковид.

Общи условия

Активация на акаунт