Термин Юни 2023 💙❤

• 46 658
  • 706
  •   1
Отговори
# 150
Аз сутрин леко само леко ми е дискомфортно, чак се тревожа, че нямам симптоми и дали всичко е наред...

# 151
Момичета, много ми е притеснено. ПРМ 12.09 с дълъг цикъл съм 30-35 дни. На 28.09 се видя доминиращ фоликул на 28.09 и 29.09 са ни опитите. 5 дена преди цикъл имам положителен кръвен. След 48ч пуснах отново беше се утроил. Днес на 12 ден закъснение бях на преглед видя се мехурче 6.3мм, което реално отговаря на 4с и 2д, а аз би трябвало да съм 6с и 2д. АГ каза да не се стресирам и че си е в реда на нещата, но някакси не ми е спокойно. И на всичкото отгоре имам и киста 4.5см, която каза, че ще се абсорбира до 3 месец. След 2 седмици ме вика отново.

# 152
Не се притеснявай аз с близнаците единият винаги вървеше с една седмица закъснение,а имах киста, която се спука в последствие даже и не усетих, беше още в началото. Единият от малките се беше закрепил много високо и така продължавах до края, до 36 седмица и 3 дена докато другия беше много ниско долу, чак главата му беше до отвора и накрая милия даваше зор да излиза. Бяха в кувиоз 3 дена и това беше след това ни изписаха на 30 март всички заедно, защото си бяха идеални на тегло и ръст, а аз съм 160 см и бях 69 кг с тях.Та отклоних се малко, извинявай, кистата се спука някъде към края на 12 седмица, когато ходих за ранна фетална морфология вече я нямаше. С малките не съм си правила БХС, защото ми казаха, че резултатите няма да са точни при многоплодна бременност и рискувах, с това незнам. Запусах си час при д-р Чачева в Надежда за 28. 11, тогава ще съм в 12 седмица и няколко дена. Някой има ли представа дали бащата може да влезе или как протича прегледа при нея. С близнаците бях при Марков ама много чакахме с моя мъж тогава близо 4 часа, а не ми се чака толкова.

# 153
Пиете ли кафе, с кофеин, и колко често? Аз 1-2 пъти в седмицата си позволявам, но ми е гузно честно казано.

# 154
Аз вчера за първи оът изпих едно кафе. Предпочитам чайовете обаче. По-вкусни са ми.
Нямам чак такъв апетит, обаче на празен стомах ми става лошо. Не ми харесва така. Та сега зорлем се тъпча с някакви неща. Не се чувствам добре. Искам да идва сряда и да видя грахчето. Трябва ми малко мотивация.

# 155
Пиете ли кафе, с кофеин, и колко често? Аз 1-2 пъти в седмицата си позволявам, но ми е гузно честно казано.
Аз не пия, но онзи ден само малко си опитах 3 в 1,не ми се дояжда, засега само 2..3 пъти съм повръщала и то все като ям месо или мазно много и почнах да го изключвам от менюто си

# 156
Аз и с първата бременност си пиех по едно кафе сутрин, сега действам по същия начин. Правя си нормално кафе сутрин преди работа, иначе нямам шанс да си отворя очите 😂 а в началото пиех и второ , но по-слабо на работа, но от както ми се гади, го спрях(второто). Моя съвет е - пийте и си яжте каквото ви е сладко, важното е да не се прекалява.

# 157
Едно кафе не мисля, че е проблем. Аз пия по едно безкофеиново, но защото такова си пия по принцип

# 158
Аз също си пия сутрешното кафе, защото няма шанс да оцелея без него 😄. По едно на ден не е проблем, но трябва да се има предвид, че в шоколада и някои чайове също има кофеин. С първата бременност също пиех по едно на ден и лекаря ми беше казал, че е ок. Следобедното обаче го изключих. До колкото знам голямо количество кофеин може да повлияе на теглото на детето, освен че предизвиква контракции.

# 159
Аз си пия сутрешното с мляко (винаги така съм го пиела), но ако следобед много ми се допие си правя точно за 2 глътки, колкото да се залъжа.....

# 160
Аз върнах едно еспресо сутрин с удоволствие. От трансфера ми бяха спряли кафето, ако съм много на зор, да пия по едно слабо на ден с нещо, а аз си го искам чисто. И следящият ме АГ каза, че кафето е полезно и да си пия едно слабо на ден. Репродуктивният ми в Бг, който е италиански възпитаник Simple Smile), каза да си пия по едно нормално еспресо. Добре, че мъжът ми ги пита всички за кафе, та получихме разрешение Simple Smile)) Истината е, че сега си го пия задължително след закуска /протеин с ядково мляко/ и след първа сутрешна група лекарства и нямам никакви негативни ефекти. Гадене и повръщане са ми в по-късни часове, та не се бъркат, но там живея на лимони. Вчера бяхме пак на преглед, голям кеф, акулките растат, вече са с 2 дни разлика, топят първоначалната, кръвоток чудесен и всичко идеално. Започнахме намаляване на лекарствата от инвитро, кръворазреждащи не. Та и докторът доволен, и ние Simple Smile))

# 161
Не се притеснявай аз с близнаците единият винаги вървеше с една седмица закъснение,а имах киста, която се спука в последствие даже и не усетих, беше още в началото. Единият от малките се беше закрепил много високо и така продължавах до края, до 36 седмица и 3 дена докато другия беше много ниско долу, чак главата му беше до отвора и накрая милия даваше зор да излиза. Бяха в кувиоз 3 дена и това беше след това ни изписаха на 30 март всички заедно, защото си бяха идеални на тегло и ръст, а аз съм 160 см и бях 69 кг с тях.Та отклоних се малко, извинявай, кистата се спука някъде към края на 12 седмица, когато ходих за ранна фетална морфология вече я нямаше. С малките не съм си правила БХС, защото ми казаха, че резултатите няма да са точни при многоплодна бременност и рискувах, с това незнам. Запусах си час при д-р Чачева в Надежда за 28. 11, тогава ще съм в 12 седмица и няколко дена. Някой има ли представа дали бащата може да влезе или как протича прегледа при нея. С близнаците бях при Марков ама много чакахме с моя мъж тогава близо 4 часа, а не ми се чака толкова.
И аз мисля утре да звънна за Чачева за БХС че днеска съм на преглед, дано да има часове че и аз съм в края ноеври и начало на декември

# 162
Здравейте днес бях на преглед, чух си сърчице! Според АГ всичко се развива нормално. Изписа ми витамин Д и деган за гаденето и ми каза, че ще се видим след 1 месец тогава ще съм в 12 г.с., но нищо не спомена за БХС. Той се правеше м/у 11 и 13 г.с нали така?

# 163
Здравейте днес бях на преглед, чух си сърчице! Според АГ всичко се развива нормално. Изписа ми витамин Д и деган за гаденето и ми каза, че ще се видим след 1 месец тогава ще съм в 12 г.с., но нищо не спомена за БХС. Той се правеше м/у 11 и 13 г.с нали така?
Да, но е хубаво да се направи при специалист по фетална морфология. Ако твоят лекар не е такъв, може би затова не ти е споменал

# 164
Утре съм на първи преглед, момичета... Стискайте ми палци!

Общи условия

Активация на акаунт