Термин Юни 2023 💙❤

• 46 610
  • 706
  •   1
Отговори
# 135
Днес мина моят кръвен тест с прекрасен резултат. Вече малко или много мога да си отдъхна. На 2.11. съм на преглед и ще видим точицата.
Дадоха ми болнични, докато чуем пулс, та сега ще ви спамя по цял ден Grinning

Ще ви пусна една муха и се надявам да не ми се сърдите.
Наското случайно попаднах на теорията на Рамзи за определяне на пола на бебето още между 6та и 10та седмица. Според това, което прочетох, вероятността да е вярно е 97%.
Според теорията, ако ембриончето се е захванало от дясната страна на матката, е момче. Ако е от лявата - момиче.
Ако имате интерес, може да направим наше проучване дали е вярно наистина Simple Smile Аз лично смятам да питам на прегледа.

Аз съм за 😂 вкъщи сме в облози, от както видях двете чертички 😂 другата седмица и аз съм отново на преглед и ще съм в 9с+ и ще питам от коя страна е, защото не знам снимката дали е реална или огледална, ако някой знае може да сподели 😂

И на мен на снимката е от ляво 😁 ама мисля че снимката в огледална ..
И аз чух сърчице в 6.5 г.с... но искрено не мисля толко за пола колко да си е всичко наред и да се роди живо и здраво... ама  да видим теорията след време ще видим...

# 136
И аз бих се включила,в петък съм на първи преглед и ще попитам дали е огледална снимката.

Днес мина моят кръвен тест с прекрасен резултат. Вече малко или много мога да си отдъхна. На 2.11. съм на преглед и ще видим точицата.
Дадоха ми болнични, докато чуем пулс, та сега ще ви спамя по цял ден Grinning

Ще ви пусна една муха и се надявам да не ми се сърдите.
Наското случайно попаднах на теорията на Рамзи за определяне на пола на бебето още между 6та и 10та седмица. Според това, което прочетох, вероятността да е вярно е 97%.
Според теорията, ако ембриончето се е захванало от дясната страна на матката, е момче. Ако е от лявата - момиче.
Ако имате интерес, може да направим наше проучване дали е вярно наистина Simple Smile Аз лично смятам да питам на прегледа.

# 137
Ще чакам с интерес резултата Grinning
И аз нямам предпочитания за пол, само да е живо и здраво мъничето, но пък си имам и от двата пола. Като забременях с дъщеря ми, много си мечтаех за момиченце Heart

# 138
То от много неща зависи, моите винаги са от дясната страна, попринцип левият ми яйчник не функционира и десния е и за двата... 😂Аз чесно да си кажа с предишните бременности знаех на 100 процента, че са момчета ама сега някак нямам усещане. Мъжа ми вика момиченце ама аз незнам не съм много сигурна.

# 139
Привет и от мен.
Днес бях на лекар, за втори път. Вече има ембрион в сакчето, но не се чу сърчице. По размери отговаря на 5 +3 , а не на 6+2 седмици, та малко се притесних, не малко, де. Лекарят каза, че е нормално и няма място за притеснение. Бебето било мързвливо😁.
Стискам палци на всички, и на себе си за успех и безпроблемно преминаване през всичко🍀🍀💕

# 140
Разбира се най-важното е да родим здрави бебчета, без значение е пола. Но пък аз си търся забавлението във всички аспекти на живота:) така че и над това се забавляваме вкъщи 😇
 С първата бременност адски много исках момченце, но вътрешно бях 100% сигурна че нося момиче, момиченце и родих,  най-прекрасното създание в моя свят. Сега съм на 60% че нося момче 😂 ноо да видиммм 🤷🏻♀😂

# 141
Преди малко мина и моя първи преглед. Видяхме сакче и жълто тяло. Отговаря си на 5+6. Успокоих се малко, защото и аз не знам защо сега ми е по-притеснено от първата бременност. Сакчето е по средата, така че не го знам какво ще излезе 😄. Аз си мисля, че ще е момиче. Първото го познах, че ще е момче, сега ще видим.
Да се включа и аз по темата с пишкането… Нямам спомени при първата бременност да ми се е пила вода толкова много като сега. То на мен си ми е проблем това, защото не пия и беше проблем и за кърменето. Но сега постоянно ми се пие и естествено тичам постоянно до офиса 😝.

# 142
Охх да ви се оплача аз почнах от днес аугментин, можело само него или зинат, с бронхит съм и ме болят ребрата, лошо ми е тука 3 дена аз понеже нали се похвалих, че не ми е лошо се скъсах да повръщам... 😥😥

# 143
Юухууууу. Момичета, днес чухме пулса.  💓💓💓Ембриончето е 1.66 мм. Вече си отговаря на седмицита, в която съм.
Кистата е пораснала, но малко, АГ се надява че до 12 г.с. ще изчезне.
Привет и от мен.
Днес бях на лекар, за втори път. Вече има ембрион в сакчето, но не се чу сърчице. По размери отговаря на 5 +3 , а не на 6+2 седмици, та малко се притесних, не малко, де. Лекарят каза, че е нормално и няма място за притеснение. Бебето било мързвливо😁.
Стискам палци на всички, и на себе си за успех и безпроблемно преминаване през всичко🍀🍀💕
И при мен вървеше седмица назад по абсолютно същия начин.Но днес на прегледа си беше наваксало в растежа🤗🍀

# 144
Здравейте момичета! Следя ви от няколко дена и ме е страх все още да се запиша! Реших да престраша с мисълта, че може да е успокойте! Последен цикъл 02.09.2022 по моят календар съм в 7 седмица и 4 дни преди 4 едни бях на преглед и докторката каза, че сме пораснали спрямо миналата седмица има и ембрион но не виждаме сърце.това ме притесни доста!Според мойте изчисления забременяваето се е случило след 16.09 и реално би следвало да съм в 5 с и 4 дни и за това все още да не се чува, или на мен така ми се иска.Вие как си изчислявате седмиците, и отговарят ли ви на прегледите?

# 145
Здравейте момичета! Следя ви от няколко дена и ме е страх все още да се запиша! Реших да престраша с мисълта, че може да е успокойте! Последен цикъл 02.09.2022 по моят календар съм в 7 седмица и 4 дни преди 4 едни бях на преглед и докторката каза, че сме пораснали спрямо миналата седмица има и ембрион но не виждаме сърце.това ме притесни доста!Според мойте изчисления забременяваето се е случило след 16.09 и реално би следвало да съм в 5 с и 4 дни и за това все още да не се чува, или на мен така ми се иска.Вие как си изчислявате седмиците, и отговарят ли ви на прегледите?
Това са гестационни седмици и се броят от датата на последния цикъл. В 7+4 г.с си. Освен ако не е късна овулация, трябва да се установи сърдечна дейност на този етап. Отиди при друг лекар. Късмет:heart:

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 19:56 от Amelin

# 146
Здравейте момичета! От известно време, ви чета и се реших да пиша. Термина ми е определен за 11.06. Утре ще ми е втория преглед. Надявам се да чуя сърчице и всичко да е наред. За мен това е втора бременност имам момиченце на 5 години. С първата си бременост обаче не съм имала толкова силно гадене, световъртеж и главоболие. Незнам вие как издържате, но аз съм напрага на силите си. А от всичко това така се изнервям, че ми иде да крещя и да блъскам и от страни изглежда, че не се радвам, а това изобщо не е така....страхувам се, че на моменти прекалено остро реагирам и спрямо дъщеря ми....Мрънкащо звучи, но имам нужда да споделя....Знам, че ще отмине, само сили трябват. Прекрасен ден!

# 147
Здравейте и от мен, дами! И аз ви чета от известно време, днес мина вторият преглед, видяхме човечето и чухме сърчицето. Термина е определен за 09.06.23. Имам си момченце на 3г9м. Това е засега, дано всичко да е наред, с всички ни!❤

# 148
В коя седмица чухте сърчице? По изчисления от последния цикъл и на приложението 😄... Трябва да съм в 7+ седмица и ми е любопитно в петък какво ли ще се види.... 🤗

# 149
Със сигурност ще се чуе сърчице Simple Smile
Аз мислех, че гаденето ще ме подмине, обаче явно няма дс имам късмет.

Общи условия

Активация на акаунт