Термин Юни 2023 💙❤

• 46 605
  • 706
  •   1
Отговори
# 120

Само аз ли съм единствената кукувица и постоянното пишкане ме буди рано, а после няма заспиване.... 😄 Толкова много емоции, че как да спи човек...
Ами и мен ме брой при кукувиците😄. И често ходя, ама по капчици, чак се бях притеснила да не е някой цистит в началото, или нещо подобно, ама няма парене и други гадости, та го отдавам на хормони, или нещо такова.

# 121
Не си само ти и аз ставам много и после едвам заспивам 😔😔😔😔😔

Само аз ли съм единствената кукувица и постоянното пишкане ме буди рано, а после няма заспиване.... 😄 Толкова много емоции, че как да спи човек...

# 122
Аз стоя до 12 часа, после като заспя се будя към 4 и повече сън нямам, но пък за сметка на това имам да проверявам контролни, писмени😂 забавлявам се.Интересно ми е само, че нямам гадене или нещо друго освен кашлицата, която ме мъчи. Да Ви питам но шпа макс дали мога да пия, че нямаше от обикновенното в аптеката?

# 123
Отчет и от мен: в четвъртък (7г.с+3) ми беше втория преглед при АГ, на който се чу сърчице, бях изумена не знаех, че толкова рано е възможно това. Доктовката каза, че всичко е наред 1,2 см е плода.
Пак ми предписа нови хапчета, този път Аспирин протект и Натаспин Х. И с предните за мен стават много хапчета. Аз нямам 45 кг, обядвам и вечерям само, имам чувството, че с всичко това стомаха ми става дроб.
От няколко дни не се и чувствам добре, два пълни дни само лежа, някакъв странен грип ли и и аз не знам. С главоболия и се чувствам така все едно имам Т, а нямам. Дано отмине по-бързо.

# 124
Реално сърдечна дейност може да се установи с хубав апарат от 6 + 0 г.с., та не е никак рано Simple Smile)) За хапчетата улеснява да се хапне нещо мъничко, преди да се пият. Аз от над 10 години без закуска, януари ендокринологът ми каза, че задължително трябва да въведа нещо сутрин. Измъкнах се с протеин и ядково мляко Simple Smile) Сега поръчах и доста по-пречистен вариант, че това, което има в Бг за бременни, никак не става. Това при мен свърши работа.
Допълвам, днес, в 7 + 0 или 7 + 1, в зависимост от ПРМ или дата на трансфер, за първи път имах среща с бременно сутрешно повръщане, та и от тази гледна точка протеинът е ок Simple Smile)) От всичко на света най-мразя повръщането, бях се нагласила да ходим днес на Бебемания на погледаме къде какво има...

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 11:48 от Danita 14

# 125
Мен ме притеснява едно упорито бяло течение, което малко ме притеснява да ви кажа чесно.... Дано устискам до петък до прегледа... Единствено като пишкам леко ми допарва, след това нещата се успокояват... Постоянно следя за някаква промяна в цвета, дано да няма...

# 126
Moмичета, с мъка на сърцето ще Ви напусна, за съжаление при мен се получи биохимична бременност, не е успяло да се закрепи и така. Това е втори аборт за тази година и просто нямам думи да опиша случващото се в душата ми. Проблемът е, че не знам и къде е проблема, имах открита тромбофилия, от ден 1-ви бях на инжекции и не и не. Така, че на този етап не можем да обвиняваме тромбофилията. Вече се чудя писано ли ми е да изпитам това щастие за втори път. Пожелавам искренно успех на всички и ще ми липсвате.

# 127
Много съжалявам за това, което ти се случва! Прегръщам те силно и не се отказвай!!!

Moмичета, с мъка на сърцето ще Ви напусна, за съжаление при мен се получи биохимична бременност, не е успяло да се закрепи и така. Това е втори аборт за тази година и просто нямам думи да опиша случващото се в душата ми. Проблемът е, че не знам и къде е проблема, имах открита тромбофилия, от ден 1-ви бях на инжекции и не и не. Така, че на този етап не можем да обвиняваме тромбофилията. Вече се чудя писано ли ми е да изпитам това щастие за втори път. Пожелавам искренно успех на всички и ще ми липсвате.

# 128
Много съжалявам.. Не се отказвайте за второ бебче, рано или късно ще те видим пак в майчетата😘😘💚

# 129
Здравейте! Тихо, по чорапи се включвам и аз. Миналата седмица бях на преглед - 7 г.с. и чух сърцебиене.Relieved Бях изумена толкова рано. 9та седмица съм отново на преглед, да видим какво ще ми кажат. На първи преглед ми казаха единствено да продължавам с фолиевата киселина и както при една друга жена в темата ми изписаха НАТАСПИН Х. Първо дете ще е и сме плахи в радостите още (май месец имах спонтанен аборт доста рано в седмиците) и така. Успех на всички! Hug

# 130
Днес мина моят кръвен тест с прекрасен резултат. Вече малко или много мога да си отдъхна. На 2.11. съм на преглед и ще видим точицата.
Дадоха ми болнични, докато чуем пулс, та сега ще ви спамя по цял ден Grinning

Ще ви пусна една муха и се надявам да не ми се сърдите.
Наското случайно попаднах на теорията на Рамзи за определяне на пола на бебето още между 6та и 10та седмица. Според това, което прочетох, вероятността да е вярно е 97%.
Според теорията, ако ембриончето се е захванало от дясната страна на матката, е момче. Ако е от лявата - момиче.
Ако имате интерес, може да направим наше проучване дали е вярно наистина Simple Smile Аз лично смятам да питам на прегледа.

# 131
Здравейте, мами Heart
Първо искам да ви пожелая лека бременност и още по-леко раждане.
Използвам хубавата ви тема просто да ви шерна количката, с която реших да се разделя. Само шасито има следи от употреба, но кошовете са като нови (защото почти не са ползвани реално).

https://www.olx.bg/d/ad/bebeshka-kolichka-babystyle-oyster-3-2v1 … D139-ID8Zoxq.html

Пп. Извинявам се, че така малко в нищото ви се включвам Hug

# 132
Здравейте момичета, утре съм на преглед и се надявам да чуя сърчицето ❤️ тъй като вече съм в 8 седмица.
Има ли други болни мозъци като мен, които се притесняват преди прегледа? Гадното е, че все най-лошото мисля. Еййй много ме е яд на мен самата. И с първата бременност бях така, и сега съм по същия начин. Мъжо винаги ми се кара да се успокоя, че не е хубаво и ТНТ, но няма кой да го чуе.

# 133
Здравейте момичета, утре съм на преглед и се надявам да чуя сърчицето ❤️ тъй като вече съм в 8 седмица.
Има ли други болни мозъци като мен, които се притесняват преди прегледа? Гадното е, че все най-лошото мисля. Еййй много ме е яд на мен самата. И с първата бременност бях така, и сега съм по същия начин. Мъжо винаги ми се кара да се успокоя, че не е хубаво и ТНТ, но няма кой да го чуе.

Аз съм в 7 седмица и в петък съм на преглед. Също нямам никакво търпение. Вчера бях на ендокринолог, нещата там са спокойни и добри. Надявам се всичко да е наред! Бъдете спокойни! ❤️

# 134
Днес мина моят кръвен тест с прекрасен резултат. Вече малко или много мога да си отдъхна. На 2.11. съм на преглед и ще видим точицата.
Дадоха ми болнични, докато чуем пулс, та сега ще ви спамя по цял ден Grinning

Ще ви пусна една муха и се надявам да не ми се сърдите.
Наското случайно попаднах на теорията на Рамзи за определяне на пола на бебето още между 6та и 10та седмица. Според това, което прочетох, вероятността да е вярно е 97%.
Според теорията, ако ембриончето се е захванало от дясната страна на матката, е момче. Ако е от лявата - момиче.
Ако имате интерес, може да направим наше проучване дали е вярно наистина Simple Smile Аз лично смятам да питам на прегледа.

Аз съм за 😂 вкъщи сме в облози, от както видях двете чертички 😂 другата седмица и аз съм отново на преглед и ще съм в 9с+ и ще питам от коя страна е, защото не знам снимката дали е реална или огледална, ако някой знае може да сподели 😂

Общи условия

Активация на акаунт