Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява терминът по калкулатор и защо е важен?
Какви са симптомите на бременността според участниците в дискусията?
Какво е значението на ЧХГ (бета-ЧХГ) и как се използва за оценка на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява терминът по калкулатор и защо е важен?
-
Какви са симптомите на бременността според участниците в дискусията?
-
Какво е значението на ЧХГ (бета-ЧХГ) и как се използва за оценка на бременността?
ЧХГ (бета-ЧХГ) е хормон, който се произвежда по време на бременност. Неговите стойности се използват за оценка на развитието на бременността. Лекарите използват резултатите от тестовете за ЧХГ, за да определят дали една жена е бременна и да проследят напредъка на бременността. Пациентите могат също така да обсъждат своите резултати от ЧХГ теста с лекарите си и да търсят съвет относно потенциални притеснения или проблеми.
-
Какво представлява серклажът и защо е необходим?
-
Какви са нормалните стойности на hCG (хормон на бременността) и как се удвоява?
)) За хапчетата улеснява да се хапне нещо мъничко, преди да се пият. Аз от над 10 години без закуска, януари ендокринологът ми каза, че задължително трябва да въведа нещо сутрин. Измъкнах се с протеин и ядково мляко
Бях изумена толкова рано. 9та седмица съм отново на преглед, да видим какво ще ми кажат. На първи преглед ми казаха единствено да продължавам с фолиевата киселина и както при една друга жена в темата ми изписаха НАТАСПИН Х. Първо дете ще е и сме плахи в радостите още (май месец имах спонтанен аборт доста рано в седмиците) и така. Успех на всички!