Термин Юни 2023 💙❤

• 46 603
  • 706
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета, как сте? Утре съм на преглед и тръпна, не знам дали ще мога да чуя сърце, ще съм в края на 5-та може би или началото на 6-та, за първи път ще съм на преглед. Ходя и на работа и грам не ми се работи, само за бебета мисля. Това ми е втора и все си мислех, че като забременя, само цветя и рози ще са ми в главата, а сега само притеснения и тревоги. Кога мислите да казвате в работата? Аз ми се иска да изчакам 12-та седмица да мине феталната, но се притеснявам да не ми приличи, тъй като съм слаба и корема наголо си ми е направо като в трети месец.

# 106
Аз явно съм с най-късен термин в тая тема Grinning Утре тепърва ще влизам в 5та седмица, а вие вече се хвалите с прегледи, точици и сърчица.

jalana, аз пък си мислех, че ще съм супер паника и ще ме е страх през цялото време, но съм много приятно изненадана от себе си. ММ не смее да се зарадва и все пита "Ама сигурно ли е?" и е доста предпазлив. Аз избрах да се радвам. Няма нужда да живея в постоянен страх като реално нищо не зависи от мен.
На работа смятам да кажа около Коледа. А и идва сезонът на жилетките и пухкавите пуловери, така че няма да е проблем. Не ми се рискува от сега, когато ние самите още не сме сигурни какво точно се случва.

# 107
Лютиче, аз бях така с първата ми бременност - късен термин и все чаках да ми се случат нещата, които момичетата с ранен термин описваха. Накрая и преносих и между рано родените бебета в темата и моето имаше два месеца. Надзъртай в юлската, като я отворят Blush
На мен си ми личи вече. Знам, че теоретично не би трябвало да е така и личенето се отдава на подуване, но като се погледна отстрани ми е различно от подуване. Няма да казвам преди феталната, която се пада средата на ноември. Дотогава жилетки и широки рокли

# 108
Лютиче, говори ме, така ме зареждаш и мен с позитивизъм. Аз по принцип съм супер позитивен човек, но след една загуба, сега наистина тревожните мисли ми идват в повече. В началото ми се гадеше всеки ден, сега от няколко дни нищо, знам че това изобщо не е критерии, но може би понеже не съм чула сърце, не съм била на преглед и съм в неведение какво се случва.

И на мен ми се иска да задържа до Коледа с новините, проблема е, че офиса ни се мести на Околовръстното, а аз не съм шофьор, имам книжка, но не практикувала никога, та все тая, нямам и кола Simple Smile  Та това местене ми е голям проблем, особено като почнат снегове и т.н, локацията ми е супер неудобна и ми се иска да се изместя да работя от вкъщи, та ще видим.

Иначе, аз нямам нито една жилетка или пуловер, та ще се оглеждам за лека подмяна на гардероба Simple Smile

# 109
С близнаците термина ми беше за 19 април, а аз родих на 22 март, че единият много бързаше😂.. Аз мисля като стана в 12 седмица тогава да кажа, само, че искам да попитам какво трябва да представя като документ. Защото с малките като бях не ми се е налагало да давам, защото излязох от 6 седмица в болнични...та до края бях все така. Вземах си документ само за университета понеже уча магистратура последен семестър спортна педагогика и ми трябва, че да не скачам и бягам..

# 110
Nataliq777 аз на първата не представях документ, всичко беше точно, сега в тази, то дори счетоводството е изнесено, на кой да го давам този документ идея си нямам, да не говорим, че ти го даваш, за да се предпазиш един вид, ама кой ти гарантира, че няма да се изгуби и т.н В големите компании според мен по друг начин стоят нещата, просто при нас е страхотен хаус...

Относно болничния исках да те попитам, защото с колежките сме спорили преди, на каква база се изплаща, когато е болничен поради бременност. т,е пълната сума ли изплащат или 60 процента от заплатата, някой запознт ли е?

# 111
Моя болничен с близнаците беше 70 % от това на което ме осигуряват. Документа за бременност няма да се изгуби, задължително искаш входящ номер и оригинала е за мен... А копието за работодателя, но входящия номер да е написан на ръка, това те предпазва да не те изгонят от работа..

# 112
Аз изчаках и утре ще направя още един тест и ще звънна на гинеколога ми. Другата седмица се надявам вече да ме приеме... Стискайте палци, че след тези сополи и кашлици дано всичко е наред....

# 113
Аз изчаках и утре ще направя още един тест и ще звънна на гинеколога ми. Другата седмица се надявам вече да ме приеме... Стискайте палци, че след тези сополи и кашлици дано всичко е наред....
Всичко ще е наред. Аз вече втора седмуца съм с кашлица. Кашлям като магаре и пия геломитрол 2 х1 таблетки, дуфастона 3 х 1 и но шпа 3 х 2, а сега трябва да започвам фраксипарин да си бия

# 114

Всичко ще е наред. Аз вече втора седмуца съм с кашлица. Кашлям като магаре и пия геломитрол 2 х1 таблетки, дуфастона 3 х 1 и но шпа 3 х 2, а сега трябва да започвам фраксипарин да си бия
[/quote]

Аз до неделя бях на антибиотик, а от вчера съм пак хремава.... И аз съм на Геломиртол, чайчета, пръскало за нос и по 1 парацетамол на вечер... Надявам се да се пресека....

# 115
Здравейте отново от мен. Съжалявам, но не успявам да съм много активна тук, че ходя на работа, след това съчетавам гледане на малката с домакинските задължения. На всичкото отгоре  от 10тина дни съм с адското гадене и нямам никакви сили. С първата бременност не съм имала абсолютно никакви неразположения, беше най-прекрасния период в живота ми, та сега ми е малко странно,Но лесно не се става майка, това вече ми е до болка ясно. Стискаме зъби и всички неразположения ще отшумят много скоро, после става хубаво ❤ Иначе минах да се похваля, че днес мина втория ми преглед и чухме как тупти сърцето на малкия човек и вече официално съм супер спокойна и на седмото небе от щастие. Тъй като и аз съм с тромбофилия и вече имам един мисед преди дъщеря ми и никак не ми се искаше пак да минавам през това. Исках да попитам има ли и други мами от Пловдив?
Пожелавам ви хубав ден, изпълнен с усмивки и възможно най-малко неразположения 🍀🍀🍀 а и не забравяйте да се наслаждавате на бременността ❤

# 116
Пак съм аз... 🤗 Това е резултата от тази сутрин след вече 15 дни закъснение. На 28 съм на преглед. Направо нямам търпение вече да разбера дали всичко ще е наред. По мои сметки ще съм в 7 г.с тогава.... Дано след всички противогрипни лекарства нещата с бебето да са наред!

# 117
Здравейте момичета. Малко отчет от мен. Имах обилно кафяво течение в 5г с, бях сигурна че всичко свършва. То обаче спря след 2 дни и така и не му дойде. Издърпах си прегледа по-рано и лекаря е на мнение че всичко е наред за момента. Има вероятност да са били 2. В момента има един плоден сак и още едно петно / сянка до него. Или е хематом или е 2ри сак който няма да се развива и съм чистила него.

Все още има надежда при мен, защото 1 вото сакче отговаря на седмицата си и има жлъчно мехурче в него. След 10 дни ще ходя пак, а до тогава утрогестан.

# 118
Привет, момичета Flowers Hibiscus
Днес беше първият ми преглед, ембриончето е с чудни размери и със сърдечна дейност Simple Smile Обаче има леко отлепване на сакчето. Странното е, че нямам кървене, но пък съм на стабилна прогестеронова терапия след трансфера и може това да е причината. Док ми препоръча много почивка и ми вдъхна голямо спокойствие, че всичко ще е наред Simple Smile
Иначе се чувствам ужасно уморена, без тонус, вечно ми се спи, гади ми се постоянно... Даже и килограми свалих. Нормално било, каза ми Grinning
Изчисли термин 12.06, когато е рождения ден на съпруга ми Heart
Това е от мен за сега. Бъдете здрави и да ви минават бързо и леко неразположенията Flowers Four Leaf Clover

# 119
Само аз ли съм единствената кукувица и постоянното пишкане ме буди рано, а после няма заспиване.... 😄 Толкова много емоции, че как да спи човек...

Общи условия

Активация на акаунт