Термин Юни 2023 💙❤

• 48 799
  • 706
  •   1
Отговори
# 510
Ооо момичета аз съм в 12 + 2 дни и всяка вечер, абе стане ли 16:00 часа, незнам защо лошо ми е да повръщам. Нищо не ми се яде и ме боли много главата, свива ме от време на време стомаха, но пия но - шпа. АГ ми каза, че нищо не мога да пия за глава, а за гаденете освен пак да си извадя кисели краставички, само те ми помагат ама ще ги свърша 😂😂😂 изтощена съм. Направо незнам как ще изкарам още 2 месеца, мисля да работя до края на януари и да изляза в болничен, искам от сега, но трябва да поработя още малко...

# 511
Освен в следващата тема направо да слагаме анкетата за пола Grinning

Наталия, от обезболяващите може да се пие само Парацетамол. Моята нова стратегия е по една голяма чаша студена кола и се прераждам.

Аз и тук да се оплача - вчера на прегледа всичко топ и днес се събудих с цистит. За първи път в живота ми се случва та сега се наливам със сок от червена боровинка и чакам да отшумят симптомите, защото хич не ми се пият гадните антибиотици.

# 512

Наталия, от обезболяващите може да се пие само Парацетамол. Моята нова стратегия е по една голяма чаша студена кола и се прераждам.

Аз и тук да се оплача - вчера на прегледа всичко топ и днес се събудих с цистит. За първи път в живота ми се случва та сега се наливам със сок от червена боровинка и чакам да отшумят симптомите, защото хич не ми се пият гадните антибиотици.

Уринал май можеше да се пие и има доволни Simple Smile
Иначе привет и от мен!
Не съм писала от началото на миналата тема, но бях доста зле. Имам уж някакво подобрение, но все още като хапна и стомахът ми реагира лошо. Надявам се скоро всичко да отшуми.
ФМ ми мина миналата седмица, но още не се знае полът. Ще чакаме към края на декември и дано разберем.
Дано всички вече сме по-добре, че идват най-хубавите празници Heart

# 513
Плахо се включвам и аз, че съм страшна паника и ми е първа бременност.
При мен също гаденето и дискомфорта рязко отшумяха - чак се притесних, че се чувствам добре 😅 . Утре имам преглед и се надявам всичко да е наред. 💖

# 514
Аз преди няколко дни минах ФМ, всичко е наред, дори ми казаха че на 90 % ще е момиче 💕🥳. Симптомите при мен още си ги има. Сутрин съм с гадене и повръщам. От няколко дни имам и една тъпа болка на около 4 пръста вляво от пъпа(голямо обяснение😅), а от вчера и лека болка при уриниране. Започнах да си правя бани с тетра и малко ме облекчи, надявам се да не е нещо сериозно.
Мисля да ходя на работа до средата на декември и да приключвам, защото работата ми е свързана с пътуване с кола и стоене навън, а в това време изобщо не ми се иска.

# 515

Аз съм пила уринал в 3-4 г.с

# 516
Днес ходих за кръвните изследвания и утре съм на фетална морфология. Много съм притеснена, че един от резултатите ми от биохимичния скрийнинг е под нормата. Не можах да намеря кой знае каква информация на български, а на английски не съм запозната с част от терминологията. И май по-добре така, че щях да се самодиагностицирам с хиляди неща Joy
Питах братовчедка ми дали знае, обаче тя само ми прати резултатите от нейния скрийнинг преди 4 години и каза да спра да чета Grinning

# 517
Nataliq777, и аз съм като теб, но по всяко време. С киселите краставички АГ ме предупреди да внимавам - максимум две на ден заради високото съдържание на сол. На теб по колко са позволили? Преди поне ми помагаха за мъничко, сега вече и те не вършат работа.

# 518
Боже… аз по един буркан си опуквах в началото, но напоследък нещо не ме привличат и минах на кисело мляко.

Nataliq777, и аз съм като теб, но по всяко време. С киселите краставички АГ ме предупреди да внимавам - максимум две на ден заради високото съдържание на сол. На теб по колко са позволили? Преди поне ми помагаха за мъничко, сега вече и те не вършат работа.

# 519
Да ти кажа на мен нищо не ми каза какво и по колко. Само ми каза "нали ти е трета бременност" 🤣🤣като родих близнаците първо вземах единия и ми показаха как да кърмя, а после и другия, но за него ми казаха "вече знаеш" 😂😂 Много страдах от цистит с близнаците и пиех неоринал и уринал акут и ми действаха добре... И да си призная абе поплаквам си, много съм станала чувствителна, а с тея диваци не бях така.

# 520
Другата седмица съм в 12 та Седмица и ми предстои скрининг,а гледам че някой са правили фетална морфология не е ли рано да се прави фм нали е от 19 та някой би ли ме светнал

# 521
Другата седмица съм в 12 та Седмица и ми предстои скрининг,а гледам че някой са правили фетална морфология не е ли рано да се прави фм нали е от 19 та някой би ли ме светнал
Първата ФМ се прави от 11 г.с.до 13 г.с., а втората от 18г.с. до 23, а третата от 28 до 32

# 522
Здравейте, след  днешния преглед, на който лекарката каза, че всичко изглежда наред, голяма беше и изненадата, че явно ще имаме още едно момче(а имах огромното усещане за момиче😀).
Предно мнение имаше за синузита, аз страдам от хроничен риносинуит, дори и след 2 операции, пак съм с бактерия от няколко месеца. След последното посещение при моя УНГ, ми казаха, че антибиотик няма как да приемам (което не е вярно) до 20 седмица, та да съм приемала само Синупрет.(на мен не ми помага)

# 523
Боже… аз по един буркан си опуквах в началото, но напоследък нещо не ме привличат и минах на кисело мляко.

Само споделям, наблюдаващият АГ знае най-добре за конкретния случай на всеки. А киселото мляко помага ли? На мен ми се прияде таратор тези дни, а по принцип не го обичам....явно бебо си го иска?! Grinning

Момичета, пиете ли някакъв чай, има ли разрешени? Колкото повече чета, толкова повече се обърквам. АГ каза, че плодов може, но не намирам чист, всички са с хибискус, а той не се препоръчва Cry

# 524
Идеята е да няма кофеин в плодовия чай . Ще се изненадаш на колко плодови , пише на кутията съдържа кофеин.

Общи условия

Активация на акаунт