Термин Юни 2023 💙❤

• 46 577
  • 706
  •   1
Отговори
# 90
В коя седмица си? С този резултат ще чуеш сърце със сигурност! 💙❤️💙

Момичета, тези стойности добре ли са? В сряда пак ще правя..

# 91
В коя седмица си? С този резултат ще чуеш сърце със сигурност! 💙❤️💙

Момичета, тези стойности добре ли са? В сряда пак ще правя..
6 седмица съм и в сряда съм на преглед. В петък нищо не се видя, ще видим в сряда и се надявам всичко да се оправи. Надеждата умира последна.С близнаците като бях в 6 и 3 дена се чу сърцето на единия..

# 92
Малко неудобно, но да попитам. Има ли друг с много газове? Не знам нещо диетата ли трябва да променя, уж не съм си променила много менюто, а направо съм подута като...

# 93
Здравейте и от мен! Внимателно се присъединявам към вашата групичка. Вчера, 5 дни след трансфер на едно петдневно бластоцистче, видях заветните две чертички, а днес вече съвсем се убедих, че съм си в ред и виждам абсолютно правилно.
По мои изчиследния терминът ми е на 30.06.2023.
Чакам за кръвен тест в понеделник и се надявам след 2 седмици вече да видим точицата и всичко да е наред.
Стискам палци на всички, които имат нужда!

# 94

Момичета,вече имам и втори резултат за ЧХГ и прогестерон.Какво мислите за прогестерона?

# 95

Момичета,вече имам и втори резултат за ЧХГ и прогестерон.Какво мислите за прогестерона?
На 4+3 г.с. ми беше 23.9

# 96
Тихо и плахо включване и от мен.
Здравейте🙂
Последен цикъл на 11.09, направена една мноого ранна конслутация на 10.10, установено сакче. Сега, на 25.10 ще ходя отново, с надеждата всичко да е наред. Първа, късна бременност ми е и притесненията, оправдано, са ми много.
Успешно, безпроблемно и леко да минава всичко, при всички, много спокойствие и позитивни емоции🍀🍀🍀

# 97
Здравейте, отчет и от мен от вчера - ЧХГ вече е 5327, в петък е първия ми преглед.

# 98
Здравейте момичета. Да се отбележа и аз. Терминът би трябвало да е на 21.06. Имам записан час на 25.10, надявам се всичко да е наред и да чуем сърчице. Втора бременност ми е. Имам син на 4г, роден през май 2018г. Тогава не бях особено активна в групата, но ако всичко е наред ще се опитам да се отбелязвам малко по-често този път. Успех на всички мамчета! 😊

# 99
Днес мина моят преглед за установяване - 7+5 г.с. всичко изглежда нормално, чух сърчице, главично-седалищна дължина е 1.44, даже ми изкара и 3d снимка. Не бях виждала реално изображение толкова рано, очарователно миньонче Heart официално се записвам с термин 02.06

# 100
Здравейте, записвам се плахо и аз. Втора бременност ми е имам едно момиченце юнче на 3г. Терминът се очертава да е на 21.06. На 26.10 имам час дано всичко е наред.

# 101
И аз днес бях на преглед и докторката каза че се е закрепило точно на операцията ми, иначе чух и сърчицето... Дано нещата до края на месеца се стекат добре и малчо да е наред.. Simple Smile

# 102
Аз съм след преглед днес, 6 +4 г.с., чухме две силни сърчица, два сака, всичко изглежда чудесно! Термин към момента 10.06.

# 103
Аз съм след преглед днес, 6 +4 г.с., чухме две силни сърчица, два сака, всичко изглежда чудесно! Термин към момента 10.06.
Страхотна новина! Безпроблемни дни до края🍀

# 104
Страхотни новини, момичета! Много е вълнуващо и успокояващо да чуеш сърчицето 🤍

Общи условия

Активация на акаунт