SUPERNATURAL forever

• 30 765
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • # супернатурална #
Загубула съм тренинг, а дори нямам никакъв голям(Котьо) да ме разсейва. Ма да не си валат:

Голям и гневен.

Много моля, не ни оставайте с Импалка да си играем сами, че нещата могат мноого да загрубеят 😁

Утре мисля да се почерпя с хелоуинския епизод. 😍

И е крайно време да изгледам всички серии отново, че след 6-ти сезон ми е мъгла. Всеки път като ги започна пак, стигам до там някъде. Имам запечатани моменти, а не се сещам от кой сезон са. Върти ми се още една сцена с Дийн, подобна на тая, която си качила, но си маха превръзката от устата. Не се сещам продължението ли е, или е от съвсем друга серия.

# 106
Да загрубеят, колко да загрубеят?

Мисля, че се сещаш за продължението на същата сцена от 10.22 "The Prisoner". Има и други подобни, но тук е най-вързан и после най-лош. Поеми го целия:

# 107
  • # супернатурална #
Да! Да! ДА!

Ето толкова и ето така

# 108
Това ми е ниво 3 от 10, но е максимума за сериала. Уви!
Много харесвах Сам Бездушний, вкл. заради тази сцена Stuck Out Tongue Winking Eye

Значи тази вечер ще гледаме 4.07 "It's the Great Pumpkin, Sam Winchester"

# 109
Вчера изгледах епизода със залупения фбр агент. Където арестуваха момчетата. И Лилит цъфна накрая.
Ама разбра, че наистина има демони. Страхотен епизод. Само ми беше мъка за агента.
Щеше да стане страхотен ловец.
Впрочем русата Руби ме радва повече от оная другата.
Знам, че другата реално е жена на Джаред, но не ми пука. Не я харесвам и не играеш добре като Руби.

А преди това беше епизода където Фокусника караше Сам да преживява смърта на Дийн стотици пъти.
Накрая се смили и му го върна. Но го научи поне как ще живее без него.
Тежък епизод.
Ама съм забравила. Фокусника ще се появява ли пак?

# 110
Мисля че го имаше в няколко епизода.

# 111
  • Вестерос
Да, в няколко епизода

# 112
По-късно се разбра, че всъщност е архангел Гавраил.
http://www.supernaturalwiki.com/Gabriel

3.11 "Mystery Spot" е страхотен епизод! Сам след последната смърт на Дийн на паркинга беше просто разкошен. За справка - гифчето "Голям и гневен" на Галя по-по-горе Heart Eyes

# 113
Ахаааааа Joy

Аз затова на първия епизод като се появи и си викам "чакай бре, тоя не беше ли някой от ангелите"
И напъвам мозъчните клетки. Викам си нещо ми е омешано явно. И спрях да се напъвам.
И си викам ми хубу, щом е фокусник, фокусник е. Явно само прилича на някой ангел.
Всъщност Дийн може би нито веднъж не е умирал. Просто Гавраил явно с мозъка на Сам си поигра.

# 114
О, забравят се много неща. Важното е да помниш всеки сантиметър от Априкота Stuck Out Tongue Winking Eye

# 115
Е, да, то там ми е акъла май Joy
Секи инч, секи косъм от брадата, сяко движение, сяка усмивка Kissing Heart

# 116
Аз реагирам и на глас, ама ненормално много И това е част от причината за успеха при мен на Котьовците, особено големия. Щото заради такъв глас мога да си затворя едно-две очи за недостатъците му. Ако не успявам да ги държа затворени, ще ги вържем

От нашите Дженсън има страхотен, "Батмански" глас, Марк Шепърд и Миша също.

# 117
Ох, Краули и Люси са ми любимите дяволчета.

# 118
Муцунка :

# 119
Оф, гледах епизод където хрътките убиват Дийн.
Пак си поплаках. Е, първия път ми беше голям шок.
Един от тежките епизоди е това.

Общи условия

Активация на акаунт