🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 618
  • 842
  •   1
Отговори
# 315
  • Велико Търново
Не ѝ бил даден вторият шанс на Аксения. Какво ли е очаквала и как би трябвало да ѝ обяснят къде греши? За жалост Фермата не е място за принцеси. Да, тя бе в печелившия екип в отборната битка, но все пак това е само едната страна. Явно тя е с по-малка тежест.

Ваня пък и тя само гледа как да избяга от работата. И хич не се усеща, че отдавна е всичко друго, но не и "Хепи".

Да вземат да им разменят местата наистина. Но все ми се струва, че нещата няма да се променят кой знае колко. И за двете. Просто защото проблемът е у самите тях.

# 316
  • Асеновград
Добре се справиха новите , браво.
Като видях в промото Радо подпийнал, бях сигурна че новите печелят.
Тая Ванчето голям мрънкач...

# 317
  • Буркина Фасо
май ще ядат патешко Smiley

# 318
Иване, съвсем основателно днес в другата тема съм ви посъветвала да изписвате накрая на всеки епизод на Фермата, че няма нито едно пострадало животно... Това, дето предстои да видим, истински ме притеснява! Горките животинки!

# 319
Прави сте. Ще добавим надпис. Но да знаете, всичко е ок с животинките:)

# 320
Спирам да гледам. Пак се почна с грозното викане "ау! ау!". Направо ми прилошава като го чуя

# 321
Иван как се хили като пача до огъня. Леке до лекето, мила моя майно льо.

# 322
Е ти от Иван какво очакваш?

# 323
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Алооуууу,  Фермата нормални ли сте? Мислите ли, че ни харесва да гледаме как някъв грубиян тормози беззащитни животни? И останалите мишки го гледат. Нещастници, да получат най-тежките наказания, хайде да видим как ще ги накажете. Беше противно, гнусно и отвратително за понасяне. Онзи пияния като не може да си премери пиенето ВЪН!

# 324
  • на село
Ех, алкохолът никога не прощава, изтормози животинките.
Но пък беше дупене, бяха стойки, как остана на крака?!

Както съм споменавала- за животните не се съмнявам, че се полагат професионални грижи, във всички ферми,
ако ги оставаха само на фермерите, то нямаше въобще да оцелеят.

# 325
  • Велико Търново
А тоя пък Иван... нали уж влезе със заявка за защитник на животните. Как може да се хили така на издевателствата на Радо. И въобще всички как гледат и не вземат никакви мерки. При това - с фермер на седмицата лекар! Отвратена съм!
Да видим какво наказание ще им наложат. Някак предчувствам, че няма да е чак толкова тежко. Най-много служебно да изпратят Радослав първи дуелист. А, може и от кошници да ги лишат.

# 326
Е ти от Иван какво очакваш?
А, нищо по-различно от това, което вече показва, просто си се възмущавам на глас. 😂 Новите съм ги отписала с изключение на Мирела и Влад. Имам чувството, че Калин денонощно бълнува името на Яни и "бясната завист" на "старите" към "новите". Евгени ако не е с кавал, е с гайда, но по-добре да му е затворена устата. Мажена - много лае, изобщо не хапе за момента. Елена се води по акъла на онази усойница Камелия и едва мънка, а Аксения е с ново 20 на всеки 5 минути.

# 327
Не, не, вече абсурд да започна да симпатизирам на някого от новите. Не ме интересува дали сме още в началото, средата или края на предаването, шансът при мен е вече почти -1%. Отношение, поведение, мислене, самочувствие без покритие, злоба....твърде много ми идват в отбора на новите. Радо, Евгени, Калин, Иван - "мъжете" на новите надежди. Браво! Уникален кастинг тази година - най-вече Радо, по-добре да бяхте вкарали още една Симона....

# 328
  • Велико Търново
Положението в отбора на Надеждите при театъра на Радослав беше "Мълчанието на агнетата". И гадният смях на Иван. Разбира се, че подобни хора няма как да привлекат симпатии към себе си.

# 329
Мисля ,че за толкова сезони ратайството на Радко е просто най голямото дъно виждано до сега във фермата.Аз не помня някой така да се е излагал като него ,и да е имал такова отношение към животинките.Тоя дисциплинарно трябва да бъде изгонен .Точка!!!!

Общи условия

Активация на акаунт