🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 607
  • 842
  •   1
Отговори
# 330
Камелия:
- Хайде да си лягаме, преди да са ни наложили наказание!

ExpressionlessNo MouthPeople No Good

# 331
Камелия:
- Хайде да си лягаме, преди да са ни наложили наказание!
ExpressionlessNo MouthPeople No Good
Явно това ѝ е модус операнди - ни лук яла, ни лук мирисала, а после само критикува. Много им убягва моментът, че засега са на фаза отборна игра, а отборът е толкова силен колкото е силен най-слабият му член. Вместо да са си градивни корективи един на друг, да си помагат, като виждат, че някой греши, или да спрат някого да направи простотия, те му гледат сеира и бягат, после му вдигат мерника и го "наказват" да бъде ратай.

# 332
  • София

епизод 22 (28.09.2022)

# 333
  • Вестерос
Прави сте. Ще добавим надпис. Но да знаете, всичко е ок с животинките:)
Обаче много сте строги тази година, така и трябва да е, за съжаление и предната трябваше. Но свършила работа.

Много мразя пиянски истории

# 334
От началото на Фермата се чудя защо подсъзнателно ми е симпатична Елена, прилича ли ми на някого или така ми се струва. Сетих се - Джулиана Маргулис
Скрит текст:

# 335
Не видях чак такова грубо отношение на Радо към животните, де да бяха реагирали толкова "строго" и когато Мара размахваше ножа пред лицето на Поли. Иначе много хубави думи за аутро "ничие забавление не трябва да става за сметка на нечия болка или стрес", но звучат нелепо от устите на Иван и Андрей.

# 336
Иван (водещият) завърши с: "Може да е смешно пред екраните..." Не ми беше смешно, ама хич. Не мисля, че са наранени животинките, но със сигурност е било стрес. И айде, Радо е яко пиян и върши това, което му е казано, ама още ми кънти отвратителния смях на онзи, който във визитката си заяви, че обичал животните. Не ми е харесвало никога да се обиждат участниците, но Иван направо ме плаши, като ненормален се смееше. Миналата седмица с Аксения се държеше отвратително, "наказанието" с багажа беше неадекватно и жестоко, когато бяха вързани и трябваше да доят козите пак си показа отношението към животните. Абе рядко неприятен тип е този Иван, дано и него накажат утре.

# 337
Два епизода назад съм и не мога да коментирам, но по отношение на Иван (участника) искам да отбележа, че той по принцип си гледа така.. изпод вежди. Но когато Мажена им спъна "мъжките" планове отново да направят Аксения ратай, Иван взе да гледа направо като талибан.

# 338
Интересно как хвърчат наказания заради животни, а миналата година 1/3 от сезона мина с това да гледаме как Ивчу и Кирчу се правят на клоуни, подиграват се на водещите и се упражняват върху Ваня Grinning По-горе се спомена за ножовете в 6 сезон. Някка в крайностите залита продукцията. Преди това и случката с Милин...

# 339
  • София
Много ме е яд, че старите изгубиха играта! Ама защо играха толкова предпазливо и боязливо като пенсионери не разбрах. Едва-едва, не се хвърлиха с хъс, на някаква недомислена стратегия заложиха. 
Иван уж обича животните, имаше кучета /някакви питбули или от сорта, не помня точно, които пускаше без намордник да тичат между играещите си малки дечица и майки с бебета/ и сокол, пък сега голяма забава, че някакъв пиян тероризира горките същества.

# 340
  • София
Alucard,
https://fermata.btv.bg/videos/?page=935

Виж този линк. Някъде тук започва сезон 1 на Фермата. Има ги всичките 7 сезона. Но са на отделни клипчета от по 5 до 20+ минути. Ако един епизод е 75 минути се падат примерно по 5-10 видеа, според зависи. Цъкаш си хронологично и гледаш. Уникален е сайта и големи адмирации на И/А и bTV че пазят този златен архив!
За да отидеш напред във времето и да речем искаш да гледаш сезон 4, просто променяш последните цифри на линка. Сещаш ли се, вместо 935 може да напишеш 548 (примерно ти го давам, не знам къде точно ще попаднеш) и така горе-долу за няколко минути занимавка може да намериш старта на всеки един сезон.

Във Войо също може да гледаш. Би трябвало да ги има всичките епизоди от сезони 6 и 7 (едно към едно както е излъчвано по телевизията, пълен епизод, а не както в линка горе като отделни видеа).
Но за Войо се плаща. Не е кой знае каква сумата.

За епизода

Очаквам сериозно наказание за Радо, както и на отбора начело с Мажена. Радо си е тулуп и ние това го коментирахме тук още от началото на формата. Беше и пиян. Това не го оправдава, но не е изненада. Изненада бяха реакциите на съфермерите му. Бездействието на фермера на седмицата и психопатско-истеричния смях на Иван бяха ужасното в случая. Евгени и той, нали не са неговите кокошки какво го грее. Камелия пък мисли за наказанието. Изобщо нулева емпатия към животните и май на всички им беше доста забавно. Посмяха се на гърба на кокошките, патиците и зайците. Надявам се утре да не им е забавно...
Почти на 90% е ясно вече кой ще е седмичния победител. Да не кажа и 99% Със сигурност ще ги лишат от кошници. То дори и да има равенство се гледа кой е спечелил теста по история. Така че Старите за трета поредна седмица ще имат правото да избират.
Освен ако Радо най-вероятно не бъде изпратен служебно като първи дуелист. Което не е никак малко вероятно.

Новите с втора поредна победа на Арената. Много са им силни Камелия и Аксения и те разчитат основно на тях. И редуват младите ярета. И тази простичка, но ефективна тактика работи. Интересно, разчитат на Аксения в битките, но извън тях тотален игнор. Акси не знам как ги търпи и защо изобщо се раздава за тези неблагодарници.
Докато при Старите, всеки има Его и самочувствие и просто не могат да се нацелят както се казва.
Крайно време е Гуспата да въдвори ред и да вземе юздите, защото той точно от това най-много разбира. Кой какво умее и къде му е силата. И да определя той тактиката и кой с кого и как да се бие. Но пък това е тежко бреме и не се знае какви последици може да има, та явно за това е пасивен и не се вре много между шамарите. Но така ако продължават няма да е добре. Трябва промяна в мисленето им. Иначе не бих казал, че някой има вина в конкретната битка. Просто бяха по-бавни. Или твърде предпазливи по-скоро.

Евгени все се върти около старите и по-специално Гуспата, а иначе е вдигнал мерника на Яни. Според мен са само пози. Не вярвам да го предизвика, поне не и в началото.
Калин все критикува Старите и се заканва, ама той е спортист все пак, свикнал е с това и е повече патос. Мисля си, че и той преиграва и на един по-късен етап ще се сдуши със Старите и ще имат добра обща приказка. Същото не мога да кажа за Иван и Радо обаче.

Ако не направят Радо служебен първи дуелист, то ще ми е интересно какъв избор ще направят Старите. Според мен не бива да изпращат Нина, а да рискуват и да го хванат Радо на Арената. Точно сега ще е разклатен психически и уязвим. Също така може да е силен, но не виждам никаква мисъл и подреденост у него. Твърде разпилян е. Според мен дори Гечо ще го бие. Ще се изложат ако се скатаят и изпратят Нинчето. А, ако все пак Нина е първи дуелист, то тя има две опции: Мирела или Елена. И сигурно ще дръпне Мирела. И шансовете са повече в полза Нина да си го кажем. А на мен, не ми се иска Мирела да напуска толкова рано Фермата, та дано нахендрят именно Радо.

# 341
Дяволе, ти си фен на Гуспата, а за мен има нещо нечисто в него, хлъзгаво и подмолно.
Гечо не мога да го трая с неговите крясъци, и все жените му виновни.
Ох, болна съм,иначе щях да ги наредя и други "звезди".

# 342
  • София
Може, може, всеки си има мнение. Дали е така няма как да знам. Щом толкова много хора го виждат, сигурно има защо. Може и да е заради развода му и участието му в Семейни войни или както се казваше там тази телевизионна глупост, която не гледам.

Е, аз пък му симпатизирам.
А и в случая не съм хвалил Гуспата, само написах, че е време да поеме отговорност и да заяви лидерство. Той знае най-много за битките и е отлично подготвен, в това съм убеден. Никой няма да посмее да го извика на дуел.
А той е пасивен и предпочита да си мълчи. Или поне това виждаме.
Един път отиде да реди точките на Чавдар, който изцяло му се довери и резултата го видяхме, победа на нула. По време на дуелите дава много адекватни съвети, сигурно го слушат.
Но дойде ли отборната бика не съм видял да се опита да направи разбор или да предложи състав и тактика. Не му се чува гласът. Странно ми е и не ми харесва. Сигурно е тактика...

# 343
Йевгени , както той самия се назова, е доста мрачен типаж, гледа лошо, говори странно... Да видим дали ще има мощ и мисъл на арената. Или поне мощ. Не ми е симпатичен.
Калин много кахърен... уж говори позитивно, уж обединител се опитва да е, но няма живец на млад човек, няма плам...Мрън, Мрън...досада. все нещо обобщава и съветва, като свекърва.

Радо е доста недодялан, неприятен, толкова ми стана жал за животините, дано го е срам сега като се гледа. Грозотия. Мажена е виновна колкото него. Видя , че Радо стресира животинките, но не реагира адекватно. Камелия избяга, подли същества са.

За Иван не ми се пише, превъртам като го дават, .
Излиза, че мъжете от старите герои са ми по-поносими, само Финци да не дрънка мъдрости на камерата, да си ги пази за неговата компания и семейство,  явно те са изградили в него самочувствие да плямпа.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 07:02 от dany_nik

# 344
Новият каст показва, че Иван и Андрей изобщо не са си научили урока от миналите 2-3 сезона. Пак сбирщина балъци, които варират от злобни до непоносимо злобни и противни. Единственото, което спасява сезона са старите, но и там хора като Ваня, Чавдар, Гечо, Гуспата са ми далеч от симпатичните образи, които продукцията и те самите имат претенциите, че са.

Гечо е един досаден дядка, на който Фермата му е дала някакво чувство на супериорност, че е "народен човек", а другите са под него, защото са светски и градски и не знам си какво. Ваня пък изобщо не трябваше да влиза в този сезон. Още миналия нейн сезон си я спомням като доста драматична и злобна, когато ножът опре, но успя да спаси положението горе долу с добри представяния на арената и с помощ от другите участници, защото тя беше най-малко неприятната от четирима противни финалисти.

Общи условия

Активация на акаунт