🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 613
  • 842
  •   1
Отговори
# 360
  • София
За мен Иван и Радо са същото ниво като Ивайло и Кирил, може и да не стигнат толкова далеч в поведението си, но това ще е, защото видяха, че така сезон не се печели. Точно като Камелия, която я интересува дали ще ги накажат, а не,  че вижда нещо нередно.

Това дали животните ще се ядат, няма нищо общо с това как ще се гледат.

# 361
Аз гледам пилета, кокошки, до скоро и зайци за храна.  И като ходя да ги прибирам ,или сутрин да ги пусна, им говоря.Някои от тях си имат имена.   Лично аз не ги коля, прави го съседът , но аз съм там и си ги оправям после. И пак не ми харесва това, което видях от Радо и съотборниците му. Ако не друго, поне като го видяха , че е пиян , можеха да му помогнат с прибирането на животните. Една крачка го дели да се държи гадно и с хората , ако пак подпийне.

# 362
А де! И аз това се питам. Според мен там има и други силни играчи. Или може би не е до силни и слаби , не знам. Но прави впечатление .

# 363
  • Вестерос
Това се чудя и коментирам и аз от началото 😁

# 364
  • при късмета
Според мен е защото Яни остана, въпреки отпадането на дуел и някои "мъже" го смятат за слаб. Т.е. преодолим чисто физически и е останал по милост, заради В. Николов и е изключение. Такива участници изобщо не включват социалната игра във формата и колко важна е тя. Мислят, че като победят спечелил сезон, ще станат още по-големи мъже.
Имаше много коментари след сезона на Яни как е могло да спечели точно той, като е отпаднал на дуел и прочие

# 365
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да, от новите само Влад, Елена и Мирела стават. Зле е за мен каста, от толкова хора само трима да са добре.
Ванчето още от нейния сезон ми е непоносима. Гуспата, неговия сезон не съм го гледала и нямах мнение за него, но и той е един неприятник.

# 366
Продукцията!

Всяка следваща година чупите тъпомера - и като кастинг, и като сценарий.

Заради тормоза над животните  - превключих на конкурентното предаване и ... минавам на другия бряг. Благодаря!

Не че са супер интелигентни и там, но поне има мотивирани и добре изглеждащи хора, със ЗНАНИЯ и УМЕНИЯ, а някои са приятни и като личности.
Пак има социални драми и конфликти, но са хора с реални качества.

Всеки ден битки.
Слънце, небе... не навъсено време като при вас - и особено с тъпотията да не е закрита арената.

Е па толкова ли не можахте да метнете отгоре един найлон!
Или подпокривна мушама - преди месец правихме покрива и знам колко струва - бълха ви ухапала!

Във вашия каст, особено новите - НИЩО не знаят, и НИЩО не могат. Скучни - силиконки, мамини дечица и не'кви НИ'КВИ агресивни типове.

Но най-вече са ГАДНИ и НЕПРИЯТНИ за гледане като хора!

Четох, че рейтингът ви вече клони към 0.
Мат'ряла ви е такъв.
Сменете сценариста и правещия каста!

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 15:17 от Tahiti

# 367

Като тръгнеш да колиш животно не му ли причиняваш някакви психични увреждания. Я си представете, че не умеете да свършите работата и то остава живо, а после не може да го хванете. Едно прасе 100+ кила от колко хора се оправя зимата по селата? Дали пък е беззащитно чак толкоз... Прекалено се вживявате ми  се струва, а продукцията показва непоследователност през годинитев това отношение. На хората може, а пък на животните не, че дори и наказания. Съвсем отделно, че не видях нещо кой знае колко фрапантно от излъченото. Това ме дразни мен.

Първо да погледнем какво се случва около нас и работноно място примерно, а едва след това да мислим толкова старателно и за животинките.

едит: Я извадете къде пък било подсъдно тормоз над животните. В НК има един фрапантен текст благодарение на Мая Манолова. В нормалните законодателства най-много до административна отговорност да се стига...

# 368
  • Другата България
Бях забравила какво мрънкало е Лили. И колко досадна може да бъде.
Направо ударих “муте-то“. Ванчето че е нетърпима понякога - факт. Но и ЛилитУ може да изкара от равновесие всеки нормален човек.
Някой писа за Гечо. Да, Гечо е абсолютен егоист, който е много по-голям сексист от Чавдар.

Фермата с цифрите, ограничи се до коментари за предаването, не за потребителите.

# 369
От снощи ме тормози един въпрос, ако има запознати да кажат...Гечо боядисва ли си косата?

# 370
  • Вестерос
Според мен е защото Яни остана, въпреки отпадането на дуел и някои "мъже" го смятат за слаб. Т.е. преодолим чисто физически и е останал по милост, заради В. Николов и е изключение. Такива участници изобщо не включват социалната игра във формата и колко важна е тя. Мислят, че като победят спечелил сезон, ще станат още по-големи мъже.
Имаше много коментари след сезона на Яни как е могло да спечели точно той, като е отпаднал на дуел и прочие
Но Яни отстрани Тома и Станислав с дуели. 🤔

# 371
От снощи ме тормози един въпрос, ако има запознати да кажат...Гечо боядисва ли си косата?
Така смятам. Имаше бели корени преди няколко епизода.

# 372

Първо да погледнем какво се случва около нас и работноно място примерно, а едва след това да мислим толкова старателно и за животинките.

едит: Я извадете къде пък било подсъдно тормоз над животните. В НК има един фрапантен текст благодарение на Мая Манолова. В нормалните законодателства най-много до административна отговорност да се стига...

Предполагам - не съм Альона - хаха - само предполагам - и Вие сте човек от Продукцията!
Имайки предвид малкото Ви мнения досега и начина на изразяване - няма как да не си извадя този извод.
Явно нещата са толкова зле, че тук се напълни с хора от предаването да ни побутват да дискутираме или да гледаме Simple Smile

Само за протокола - хора, които не намират за нередни тормоза, гаднярщината и жестокостта към животните - нямам какво да си кажа с тях!

Мили момичета и момчета от БГ-Мама - прекрасни и много обективни сте!
Приятен сезон от мен.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 14:19 от Tahiti

# 373
  • Другата България
Изгледах.
Няма какво да добавя, всичко сте казали, относно видяното от целия отбор “нови надежди“.
Ако това са новите надежди на България - Иване, със или без Андрей - рейтинг ще чакаш на Връба - това е на северозападен език, ако не знаеш какво значи, питай Финци. Брутално неподходящ каст от новите ви “звИзди“, как пък един не намерихте, който да става за гледане. Вероятно онова момиче - Мирела, или Михаела - но нея не излъчвате изобщо, защото явно е скучна и безинтересна, как да имаме мнение за нея? Вместо това, ефирното време се пълни с хора като Радо, Иван, Евгени, Калин с голямото его, Камелия, Мажена - всички те едно голямо разочарование, въпреки гръмките заявки. И още, и още. Пак ще кажа - пристрастна съм, но в пъти предпочитам да гледам Финци, Яни, Дидо,  дори Гуспата не ме дразни на фона на ония другите, Веселка, Валерия, дори и лудото Ванче. Само може да мечтаете за рейтинга, който имахте преди години, когато бяха сезоните с тези хора като участници, и още други, които ви отказаха да влязат сега. И ако сте го замислили някак сезона да се спечели от “нова БЕЗнадежда“ - жалко. Радвам се, че изборът ми да ви гледам на запис, и то когато преценя АЗ, е бил правилен. Не, че конкуренцията ме кефи особено, но там поне ми е смешно и забавно. При вас ми е тъжно.

# 374
Tahiti , с такива постове не се различаваме много от тези,които коментираме отрицателно.
  Гледай другото предаване, там един сърбин псува една българска жена, а един български волейболист нарича съотборниците си утайки.  Има и още, ама не е по темата.
   На мен пък кастът  ми е окей. Гледам отношения, правя си изводи, наслаждавам се на социалната игра. Не е задължително всички да са в хармония един с друг и да е само цветя и рози. Едни я могат, други не.Навън в живота е така. И е пълно с напомпани джуки и ц.ц. , само че някои имат акъл, други не чак толкова. И Аксения ми е интересна, / не я харесвам , интересна е като типаж/ след това , което поразказа за себе си.  Иска ми се  да остане по-дълго във формата, до обединението. Старите , засега , са готови да й подадат  ръка, да я насочват, ама да видим реално как ще стоят нещата.
   Чудя се  на Мажена. Жена със сериозна  професионална позиция, по визитката съдя, че не й липсват забавления и развлечения, може да си ги позволи, какво търси във Фермата?! Едва ли не е наясно, че ние като зрители, ще търсим най-напред да се хванем за нещо отрицателно.
   И друго ми е чудно - толкова пъти ни бе натъртено , че изражда звездните деца, дали е направила това и с децата на Иван и Андрей? Ама това си е просто любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт