Търся електронна книга - 40

• 90 920
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Защо просто някой не пусне линк за Карън Суон????

# 721
https://dox.abv.bg/download?id=8e2cd9db86

Другите книги на авторката можете да намерите в Рулит.ме

# 722
Защо просто някой не пусне линк за Карън Суон????

Защото е по - лесно да се дудне и мъмри и от мързел тук някои потребители буквално ще "умрат", с извинение..
Никога не съм отказвала книга (ако я имам налична) на някого и не съм мрънкала, че ще я кача някъде и ще пусна линк за нея или пък, че ще я пратя на пощата на някой... Не разбира, защо е това  мъмрене, но и както една госпожа нагоре каза - НЕ ВСЕКИ ИСКА ДА РАЗПОЛАГАТ С ЛИЧНИТЕ МУ ДАННИ, фб профили, и тн.. Tired Face

# 723
Аз лично имах предвид дали има вариант да се направи място за сваляне, нещо като дигитална папка, където да се качват книги и който има нужда да си сваля. Не съм имала предвид размяна на лични данни, извинявайте ако не съм обяснила правилно.
Наистина всички тук са много мили и любезни и го оценявам ✨

# 724
Предложението за групи във Вайбър и Телеграм означава точно това – хората ще лъснат с имената и телефонните си номера.
Иначе места с книги за четене има много в нета.
Има и MailBooks

# 725
Някой да има Симон - Нарине Абгарян? Намирам я  в Рулит, но само на руски Sad

# 726
  • Euskal Herria
Аз лично имах предвид дали има вариант да се направи място за сваляне, нещо като дигитална папка, където да се качват книги и който има нужда да си сваля. Не съм имала предвид размяна на лични данни, извинявайте ако не съм обяснила правилно.
Наистина всички тук са много мили и любезни и го оценявам ✨
Наскоро две потребителки споделиха личните си библиотеки, които на направили в https://mega.io/ .
Доколкото видях, няма определен срок за сваляне. Така че, ако има и други желаещи, могат да направят същото

# 727
И това не е решение.
 При висока активност  и там  има проблеми и не малко  отметки ми изчезват като активни, пише - не е налично.
 Спиралата бях са отметнала, изчезна, за нея съжалявам, но нямах място да е изтегля нито в МЕГА, нито на компа.
И май почни не остана отметка активна.
 И аз хем не знам как да направя активен линк, към отделна книга, не ми се ще цялата и да я  загубя.Така че, най-доброто е  както е сега, пък като видите  линк си теглете веднага, .
Освен това сякаш точно тук се надяват да мине  номер, на прясно издадена книга търсене. По групите във ФБ не позволяват и доста начукват канчета.
Особено за български автори, тук няма проблем. Може да е още  на чернова, в печатница, щом е споменато, че ще има книга се почва търсенето.

Та малко уважение  и на авторите си трябва, особено на българските, че и издателите.
 Ние вървим  сто години назад,  но и  у нас ще отпаднат тези  разпространения на книги.
 Без пари толкова.

# 728
  • Bulgaria
Здравейте, търся книгата Един от нас лъже от Карън Макменъс.

# 729
  • Mediterraneo
Цял следобед се занимавам с попълване на списъка си от книги. Само от Мейлбукс свалих 20, които никъде другаде не откривах. играчка си е, търсене, но се получава. Отварям табовете с Читанка, Рулит, МБ и 2-3 ФБ групи, копи- пейст на всяко заглавие и ми изпаднаха доста търсени неща.
Ама е по- лесно да настояваш незабавно някой да ти прати точно-тази-книга-точно-сега. И аз искам да чета коментирани актуални книги, но се примирявам и ги чета с година закъснение. Другият вариант- книжарницата, без мрънкане!

# 730
  • Euskal Herria
Случайно да се е появявала електронно 6-та книга от "Отчаяни херцогини" - на Елоиза Джеймс - "Любовта на херцога"?

# 731
  • в края на града
Не бъдете негативни, много хора не умеят да търсят или не са търсили досега, някои срещат проблеми със свалянето и им е по-лесно да поискат на мейл. На мен лично не ми пречи, ако имам книгата да я пратя. Вярно, понякога е леко дразнещо, когато се пита за ново заглавие, излязло примерно преди броени дни, но питащите едва ли знаят кога е излязло. Чули са някъде реклама или препоръка и питат. Хората, които четат редовно си следят издателстата какво излиза, какво предстои, дебнат за любими автори, но не всеки има време или пък подобен навик. Е, хубаво е все пак да се преглеждат няколко страници назад в темата преди да се пита, че понякога се натрупват едни и същи въпроси...

# 732
  • Basel
Здравейте! Търся книги на Рина Кент, специално Империя серията. Имам я първата книга на български, но не намирам следващите две: empire of sin и empire of hate. В рулит ги има, обаче са на руски. От къде мога да ги сваля на английски?
Здравейте, ако можете бихте ли ми изпратили книгата на български. Благодаря 🌺
mare7373@gmail.com

# 733
Здравейте! Търся книгата на Карън Суон - Перфектният подарък. За съжаление всички връзки са изтекли. Благодаря предварително!
blagovestovabl@gmail.com
[/quote

Пратих ви.
Може ли и на мен? Предварително благодаря! Svetlamonivasi@abv.bg

# 734
Здравейте! Търся книгата на Карън Суон - Перфектният подарък. За съжаление всички връзки са изтекли. Благодаря предварително!
blagovestovabl@gmail.com
[/quote

Пратих ви.
Може ли и на мен? Предварително благодаря! Svetlamonivasi@abv.bg

По - горе е качен файл . Може да си го изтеглите.

П.С : ЧЕТЕТЕ !!!

Общи условия

Активация на акаунт