💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 368
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 750
  • earth
Произходът на Валери не ме впечатлява. Аз също произхождам от сперматозоид-шампион.

# 751
Много се надявам този прословут Алекса да не влезе. Просто тая прекали покрай него.

Гаджето му не проявява никакво уважение към отбора си, все едно са само станция, в която седи и чака, докато Алекса дойде.
А да не говорим колко е тъжно това, една жена да "живее" само за и през мъжа си, просто е жалко.

Иначе пък би помогнал той повече на сините (може би, зависи за кой ще играе реално), ама...

# 752
Аз не се надявам на вариант Алекса да не влезе. Според мен обаче след това ще стане още по-неприятен на форумската аудитория, понеже ще погне да чисти Гого, като най-силен играч и конкуренция.
Все пак се надявам ако гласят победител някой от двойката да е Елица - че ми писна ние като нация с най-ниско самочувствие да правим победители във форматите си все чужденци. Особено след снощните изцепки на македонците по трибуните с освиркания ни химн.

# 753
  • Другата България
Аз съм заложила още миналата седмица, че може Алекса да не влезе.
Не вярвам, но го допускам, ако ще има някакъв остров някъде и човек на него.
Той е далеч по-подходящ от девойката, на която нищо не разбирам от това, което говори.

# 754
1. Гласувах, че Филип ще спечели капитанската битка, въпреки че много ми се иска да е Мани и тия хора да хапнат нещо повече от джанки (и минималните дажби, които предполагам все пак им дават, за да не умрат от глад).
2. Използвах трите гласа и съм сложила продукцията, Касим и Цецо като основни виновници за провала на сините. Като тук искам да вметна, че много се колебаех дали да не пусна само един глас: продукцията. За мен е пределно ясно като видиш колко силни са жълтите и червените, че този отбор е събран с цел да са симпатични на зрителите с това, че са "неудачниците" и да гният дълго време на реката. Няма как от плувните тестове да не знаят, че горе-долу всички плуват, колкото да не се удавят и срещу жълтите, където много слаб плувец няма, ще са смешна гледка. При червените Георги и Зорница плуват перфектно, останалите плуват добре и основно Аспарух ги бави. Еми и срещу тях нямат кой знае какъв шанс, защото Касим не е трениран да издържа на дълго натоварване, на Цецо и Виктория въздухът им свършва много бързо заради височината и тримата едва издрапват и бавят страшно много целия отбор. После остава един Гого, който да наваксва за 3ма. Не, че не се справя доста добре, ама една птичка пролет не прави... Отделно, че са едни срамежливи и страхливи и не искат много много да се изявяват като лидери (разбира се тук изключвам Виктория) и се получават недоразумения като снощното. Абе да, ощетени са, продукцията го знае и е направено нарочно.
3. Затруднявам се да отговоря, защото аз си гладех по време на епизода и не съм гледала достатъчно съсредоточено, че да дам оценка.

# 755
Явно всеки човек има свои предпочитания, нагласи и възприемания. Виктория и Цецо ме ядосват, но изобщо не ме дразнят, напротив, много искам да се представят добре. Харесвам ги, защото виждам човешкото в тях. В същото време, не се учудвам, че много хора не ги харесват.
В другия полюс са ми Мани и Илиян. Отблъскват ме с доста неща, които трудно възприемам.
Мирела, Мирослава, Зорница, Владислава, Ралица, Велислава и т.н. са ми под един знаменател - някакви там, които мога да гледам как се опитват да мислят някакви неща, но изобщо не им се получава.
Евгения ме дразни с това, че продукцията й е отредила специално място. И още куп неща. Но не ми се иска заради нея да преместя канала.
Мъжете, с изключение на Касим и Илиян, играят, стараят се, някои по-добре, други по-малко добре, но най-симпатизирам на Чакалов. Амбициозно, интелигентно момче, на което желая успех.
От момичетата ми харесва най-много Фейгин, защото вярвам, че това момиче ще се развива тепърва в живота.
Елица ми простее, някак ми е хваната от някъде, успяла е в спорта, но никой не я е учил как да се държи сред други хора, а нейният любим е в същата категория.

# 756
Много се надявам този прословут Алекса да не влезе.

Хаха, май забравяме кой е продуцент на предаването:trollface: Как ще изпуснат драмата? Ако трябва ще направят състезание кой ще направи повече суплекси на противника, но ще го вкарат Trollface TrollfaceTrollface

# 757
За Мирела и външния и вид. Аз по-красива жена от нея в ИВ не съм виждал. Естествена красота, натурална, чиста.

Ако ще правим анализи - по-скоро функционална красота отколкото статична. На паспортна снимка надали ще се открои много над другите, но на видео ги бие веднага с усмивката.

# 758
Много се надявам този прословут Алекса да не влезе.
Хаха, май забравяме кой е продуцент на предаването:trollface: Как ще изпуснат драмата? Ако трябва ще направят състезание кой ще направи повече суплекси на противника, но ще го вкарат Trollface TrollfaceTrollface
Ще го вкарат, ама май на острова на отшелника. Да събира пари, за да има за гаджето. За да може Елица да му изпразни касичката, когато настане времето за това Simple Smile
Дано греша Innocent

# 759
  • Където морето целува небето...
Дано! Но до колкото познаваме продуцента, то това е възможен сценарий. Хем още малко драма за Елица, ако влезе Елина. Ще има пак два епизода сълзи и сополи, после още седмица ще се говори. А през това време Алекса на самотен остров ще бие слабите изгонени и ще трупа пари. После в решаващ момент ще влезе и ще има пак сълзи и сополи. Следва битка между него и Елица. Той пада (героично), за да победи тя. Тя получава грошовете му и е финалист... И те така!
Дано грешим!

# 760
Mamma Suzanna, дано не си права. Досега сезонът не е лош, а повторение на номера от миналата година ме дразнят. Симеон поне "намираше" с какво да се храни, а сърбинът ще вземе да умре там, ако наистина не ги хранят. Не дай си боже. Предпочитам да върнат Гайтанов, но знам че няма как. А женската аудитория щеше рязко да укрепне и да се увеличи. След две години ковид имаме нужда от собствени преживявания и увлечения, а не да воайорстваме или съчустваме на други. Осбено на тази борческа двойка. Липсват ми военни и полицаи в каста. За малко респект.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 19:10 от victoria vassileva

# 761
Иначе аз лично предпочитам Алекса в играта пред Елина. С мисъл за сините, той е по-добър вариант за тях определено.

# 762
Е, ако е на остров, като нищо да остане Алекса. Ама егати правилата - за другите един път - навън, за него 120 шанса. Ама е добър сценарий да натрупа парички за Елица.
А и както рекламираха 4 територии - явно обиталището ще си остане...

# 763
Ако го оставят на остров не е честно към вече напусналите като Велислави или Илина. Те нямаха шанс за се преборят с отшелник.

# 764
Иначе аз лично предпочитам Алекса в играта пред Елина. С мисъл за сините, той е по-добър вариант за тях определено.
Започвам да си мисля, че вкарването на Алекса ще бъде да спаси сините от страшната гибел. Продуцентите ще искат да го направят герой, зрителят да признае - един човек, направил толкова много за умиращите на дивата река. Ох, защо ми се струва, че ще е мега досадно. Дали е сценарий или не - не знам, но усещам, че на Алекса ще се даде ролята на спасителя на бедните души.

Общи условия

Активация на акаунт