💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 991
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Че той не каза нещо невярно. Наистина и помогнаха😀
Да, аз също го коментирах, той просто апострофираше след всяка хвалба, която излизаше от устата на жените за Елица. След като отбеляза, че ѝ беше помогнато, апострофира и това, че е успяла да прехърли мокър чувал. Trollface

# 1 396
Помогнаха и да излезе от водата, а не да си прекара чувала. Да, пак е помощ, но не е решаваща, каквито сме виждали

# 1 397
  • София
ОК, но защо не помогнаха на Зорница?
Продукцията бута нагло и безпардонно Алекса и Елица и ви гарантирам, че двамата ще опротивеят на огромна част от феновете в България именно заради нескопосаните сценаристи и монтажисти на ИВ.

# 1 398

Сетих се за двойните стандарти, отново. Които са навсякъде.
Защо позволиха на Генчо да помогне на Елица царица, а на бедстващото Зори не?

Основно заради ръста - при тази дълбочина на водата тя просто не можеше да носи чувала без да се удави.

# 1 399
Утре отново ще видим Валери и Мирела .. Предпочитам тях, от колкото Алекса това, Алекса онова, което ни се натрапва от първия епизод.
От промото изглежда, че другите жълти ги гледат и май Лефтеров изкоментира, че "Обсъждат важни неща", ама предполагам че за някой друг ще става въпрос 😅

# 1 400
Хайде отново “Искрено и лично“ по Джаферович, и това със семействата.
Кой я е накарал Женя да си “остави семейството и децата“ и да се пени по ТВ? Да не мисли, че ние изгаряме от желание да ѝ слушаме ежедневния хейт по наистина мъжете, и възхищението към “великана“ Алекса? Който току що отправи звучна сръбска псувня към ЖЕНА? Само защото повярва безрезервно на ЖЕНА, която излъга, или по-точно - премълча истината с цел да го настрои срещу всички, които пречат на личния им просперитет, и на двамата с възлюбения ѝ?
Какво е казал и на кого, че бях спряла звука?

# 1 401
Значи аз ще гласувам за Пух, да му дам урок, но вие да не сте посмяли. Тоя Генчо е...
Явно утре е битката ще е точно за Гого. Според мен жълтите ще се присъединят към червените.
Но ще гласувам за Мира и вие го направете. Laughing Според мен, обаче, Звезделина няма да го направи.

# 1 402
  • София
Фифо обаче не пропусна да отбележи, че на Елица и помогнаха, хихи. 😁
Фифака е голям. Много обича да ги кълве Grinning Обаче на съвет жълтите ще са интересна гледка.

# 1 403
Продукцията бута нагло и безпардонно Алекса и Елица и ви гарантирам, че двамата ще опротивеят на огромна част от феновете в България именно заради нескопосаните сценаристи и монтажисти на ИВ.
Зорница беше с малък чувал За промушването на чувала не трябва да се помага. За излизането от водата, да. Някой го каза много добре "при тази дълбочина и този ръст, с тези кг, ще се удави". На Мани например можеше да се помогне, защото и тя е дребничка и излизането беше трудно. Но и тя беше с 25кг

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 22:52 от Lafusko

# 1 404
Ама Фейгин как награби чувала, а?

Ние, българите, не сме толкова експресивни. По-обрани сме. Тези, двамата, не усещат кога да спрат. И именно водещите са там, за да ги спрат, а не да ги поощряват да правят сеири.

# 1 405
  • София
Какво завидно самочувствие има този Алекса! Като същи спасител, ходещ по водата се представи. Може и да разпускат целия цирк, той сам ще си е продукция, състезател, водещ... Само не разбрах кои са тези всички негови момичета? Може би освен пандичката визира и съотборничките си, които също ще защитава с голи гърди, защото той е Властелинът.
И уж има прогрес форматът, но двойните стандарти не са мръднали и на йота. Както се казва, за кучета и котки може, за прасета - не.

# 1 406
Аз си мисля, че утре Гого няма да издържи, въпреки, че в промото последен го дадоха. Обожавам го Гого, но съм си реалист. Според мен промото е подвеждащо. Браво на Фифо и Гого за топчетата. Направи ми впечатление, че Гого не се бута на топчетата, преди него 4ма минаха и никой и накрая набутаха него.
И един Гого пресен, пресен за разкош. Heart Eyes

# 1 407
  • София
Колкото да лъже и маже продуккцията истината е, че:
Гого е спасителя на племето, не Алекса. Абсолютно нищо не е направил Алекса до този момент.

Елица правилно беше номинирана, защото каза на племето, че няма нужда от това племе и че нея я интересува само Алекса. Защо не каза това на Алекса? И Веселина гласува срещу Елица, защото Елица директно и каза да си ходи. Сега като гледат поне малко неудобно не се ли чувстват? Не случайно никой не ги отразява в инстаграм. Още там са ги разбрали.
Ама сега всичко лъсва.

# 1 408
  • Другата България
Хайде отново “Искрено и лично“ по Джаферович, и това със семействата.
Кой я е накарал Женя да си “остави семейството и децата“ и да се пени по ТВ? Да не мисли, че ние изгаряме от желание да ѝ слушаме ежедневния хейт по наистина мъжете, и възхищението към “великана“ Алекса? Който току що отправи звучна сръбска псувня към ЖЕНА? Само защото повярва безрезервно на ЖЕНА, която излъга, или по-точно - премълча истината с цел да го настрои срещу всички, които пречат на личния им просперитет, и на двамата с възлюбения ѝ?
Какво е казал и на кого, че бях спряла звука?
Алекса за Веселина, мога да ти го изкажа на сръбски, защото го говоря не по-зле от него, че и на влашки мога, но не искам. На “Великана“ му заглушиха казаното, пиййййп, бийййп, но отношението му и поведението му, а и после квалификациите за Веселина подхождаха повече на джудже, отколкото на великан.
Аз го харесвам сърбина, обаче заради Елица и тази натрапена до безобразие любовна сапунка усещам как ще се отвратя и от двамата. И Елица я харесвам като спортист и състезател, но ми е все по-трудно да разграничавам манталитета и поведението от състезателния елемент. Който явно е смятан и пресмятан много предварително и цялото участие и поведение и на тримата /Алекса, Елица и Продукцията/ с преобладаващо на последните ще доведе до все по-нарастващ хейт.

# 1 409
Промото винаги лъже.Та значи сигурно някой жълт пуска последен .Тия от продукцията не се научиха за 4 сезона Smile

Общи условия

Активация на акаунт