💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 872
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 130
Ами то попринцип се смята за обидно не само от Генчо, просто защото е аналог на "нямаш топки", демек ти си страхливец, мижитурка и т.н. Защо продължават такива практики, които по-скоро обиждат жените и защо точно жена ги изрече снощи е въпросът.
Много задълбавате Simple Smile
Но ако искате да анализарате дали такова определение се използва с право, аз бих започнал оттук - кои са най-опасните професии и какво е женското участие в тях?

Тръгваш в грешна посока с тоя аргумент. Определението не се ползва с право. Който ползва жена като синоним на "страхливец и мижитурка", първо никога не е виждал разярена майка и второ - по всяка вероятност самият той е такъв.

Обидата да се нарече мъж, че е жена е измислена от мъже. Тъжно е че се ползва от жени, но е факт.
Всъщност много от нещата които се очакват от мъже или от жени са резултат на стереотипи. Мъжете не плачат, жените трябва да "седят като дами" (имаше и такова подхвърляне за Елина по-нагоре в темата). Тези стереотипи са също толкова глупави колкото "Аз съм от Първомай, па ти си от Белозем, смотан такъв!".

# 2 131
  • Sunshine state
Много ми харесва Филип 😍
И на мен ми хареса, че леля Генка има опозиция, защото действително при тях обшо взето той коли и беси. Нека някой да дава отпор, че Куки вече го няма да му досажда.

# 2 132
Много ми харесва Филип 😍
И на мен ми хареса, че леля Генка има опозиция, защото действително при тях обшо взето той коли и беси. Нека някой да дава отпор, че Куки вече го няма да му досажда.
То отпор, то оратори, то чудо🤣

# 2 133
  • Sunshine state
Да върви ревюлюцията там, иначе Генка ще стане диктатор. 😁😂

# 2 134
Генчо се обиди, че му казали жена.
Като види, че тук всеки втори му казва леля Генка.... Ще му трябва Цецо да го напътства да диша. Дишай, лельо Генке, Дишай.

# 2 135
Като види, че тук всеки втори му казва леля Генка.... Ще му трябва Цецо да го напътства да диша. Дишай, лельо Генке, Дишай.
Първо е дишай, после изяж го🤣Вели предаде мъдростта си на Вики и Цецо🤣

# 2 136
  • Sunshine state
Хахаха, така си е. 🤣

# 2 137
  • София
Валери с Вайс, малко позабравената машинка от сезон 2

# 2 138
Още се ядосвам като се сетя за сезон 2. Имахме Ваня, Вайс също беше страшен в доста игри и накрая спечели Милен, който цял сезон не блесна с нищо...

# 2 139
Жени изглежда много добре на снимките от рождения си ден.

Гого се представя много добре, но честно казано не разбирам това боготворене във форума.
Мен ме стблъсква това, че е в коалиция с волейболисгите и мълча като пукал, когато Цецо наричаше другите утайки. Като си трайкаш избягваш конфликтите и си осигуряваш душевен комфорт, ама не заявяваш никаква поэиция. Отделно говори на миеко.
Сега не мога да си кривя душата, че на мускули е перфекген.

Не искам да се заяждам.
Моля те, не се обижда, но четейки коментарите ти имам чувството, че гледаш някое друго предаване.

# 2 140
Ох голяма драма обидата на Генчо . Ползва женски прийоми - манипулация, мрънкане , клюкарене , за това го нарекоха жена

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 21:20 от AuroraBB

# 2 141
Ралица в жълто за съвета на Жълтите Simple Smile

# 2 142
  • Другата България
Значи, Лефтеров говори конкретно за днес, пита за конкретния съвет, за конкретното наговаряне, а дружинната, за да избяга от това, което Лефтеров директно ѝ заби, за да избяга от отговора, се сеща за ланския сняг. Ама много ниЗко, Джаферович.
Много.
А Мирела открито дразни с тази фиксация по Валери.
Отново разумен Чакалов.

# 2 143
Сравнение с вчерашния съвет на червените този на жълтите ми е много скучен. С тези монотонни обяснения прилича на дискусионно студио.Всички говорят толкова бавно и премерено, че ако не е Ралица тук- там да се извика ми действа ,като приспивна песен.

# 2 144
Ами .. взе капитанството Фифо като консолидира вота на мъжете и приключи гласуването преди да е започнало.
Ама изпука два гласа по Мирела на съвета.
Разочароващо, очаквах да са при Жени тези два гласа, но определено му е взела страха.

Общи условия

Активация на акаунт