Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Привет, момичета  

Благодаря ви за всичко, което сте споделили тези дни - новите снимки на Туба от МТ в Лондон, на които е прекрасна и където (според мен) нарочно са търсили варианта за абсолютно копие на Туба с восъчната й фигура; новините, споделеното от Туба в ИГ й
Злати, Вичи, Снинова, Линка

На празника на Свети Мина (11.11) почти привърших поста си, който беше доста обширен. На края реших да споделя една снимка от ФБ и бг -мама ми се блокира
Скрит текст:
Остави, че поста се изтри, но и не мога да влизам във форума през браузъра, който ползвам, защото ми дава "Грешка" Frowning Рестарирах лаптопа, изчаках един ден, но уви - не става. Затова днес реших да влезна чрез Google Chrome. Може би ще трябва да кача наново Opera-та, но това е свързано с много време, за да си запазя страниците, които съм си харесала. А това ще стане в някой момент, когато имам свободно време.За сега такова нямам Simple Smile Пак добре, защщото си мислех, че
е трябва да влизам чрез телефона  

Снинова Flowers Hibiscus благодаря за споделеното от психоложката (предполагам, че може да е такава) за Семейните констелации. Линка Hands V в България има много психолози, лекари и психотерапевти, които ползват в практиката си Семейните Констелации. Не са само в дадени определени центрове.  Още по време на излъчването на сериала ви обясних накратко за този метоод, който е много дълбок и помага за лечение на хората и техните семейства. Както виждаме от отклика на зрителския интерес ДА докосва с тематиката си хората от различни страни и континенти. И няма как да не е така, зашото хората навсякъде по света сме едни и същи в същността си . Надявам се през 2 и 3 сезон Нуран да успее да запази динамиката на повествованието на сериала, който да продължи да вълнува хората по целия свят. Hands Pray
Новината тази вечер от Истанбул е много тъжна и неприятана. В центъра на града, на  една от най-оживените улици - Истакля, която е и често посещавано място от туристите е избухнала бомба, вследствие на което има убити и ранени. Disappointed Relieved Защо трябва да загиват невинни хора заради нечии виждания (политически или някакви други цели) Disappointed Relieved
Туба вече е реагирала в ИГ сторито си, както са споделили вече Линка и Снинова.  Ферзан бей и той е публикувал на стената си в ТТ  протест срещу този варварски акт Hands V

Днес Злати Flowers Hibiscus ни е подсетила, че е Световен Ден на Добротата.

Понеже Туба е от хората с големи сърца, може да се каже, че днес си е бил ден на темата ни  

Вичи и днес ни е зарадвала с прекрасни мисли. Да продължа в този дух и  аз

Предлагам ви и една притча  
Скрит текст:
КАКВО ДА ПРАВИМ, КОГАТО НИ БОЛИ?

Един ден, докато за пореден път слушал оплакванията на един от своите ученици за това колко много болка има в живота, Учителят го погледнал строго и го изпратил да донесе сол.

Когато младежът се върнал, му подал чаша с вода и го накарал да изсипе една шепа от солта в нея, а после да изпие водата.

– Какъв вкус има? – попитал Учителят.

– Толкова е горчив и неприятен, че дори не мога да преглътна водата – отвърнал ученикът.

Учителят се усмихнал и предложил на младежа да се разходят до близкото езеро. Когато стигнали, му казал да изсипе същото количество сол в него, след което му подал празна чаша и го накарал да я напълни с вода от езерото.

– Това е вода, в която ти току-що изсипа една шепа сол. Кажи ме какъв е нейният вкус.

– Сладък, нежен и приятен – отговорил младежът.

Тогава Учителят седнал до него, хванал ръцете му и казал:

– Болката в живота е шепа чиста сол – ни повече, ни по-малко. Тя винаги остава една и съща. Но горчивината, която вкусваме, зависи от съда, в който се разтваря. Затова, когато те боли, можеш единствено да разшириш собственото си възприятие... Единствено от теб зависи дали ще бъдеш чаша, или ще бъдеш езеро.

Сердар бей е споделил този клип в ИГ сторито си Hands V Дали и той не е бил на изложбата на Азиатското изкуство ?  
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244771%2F3c16eb04 … pl_wall_-63875573

Лека нощ и успешна нова седмица!  

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 13:07 от kanti

# 226
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за интересните неща,които сте споделили вчера,както и за коментарите! Two Hearts
Радваме се,че ще има 2 и 3 сезон на ''ДА'', но ще трябва доста да почакаме до тогава!
А моя милост тъй  гледа футбол отдавна знае кога започва световното в Катар!

Скрит текст:

Желая ви приятен есенен ден!

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 09:22 от Zlatina3

# 227
Здравейте

Мили момичетаБлагодаря на всички вас,за многото и интересни неща,които споделяте.

Само не забравяйте закона за причината и следствието, който управлява живота ви.
                       Той никога не престава да действа.
                       Всяка дума, всяка мисъл, всяко действие, които излизат от вас, се връщат
                       Сеете ли това, което искате да пожънете?"

Лиз Бурбо

Приятен следобед,дами
=========================================================================================
==========================================================================================

Цитат
Дигиталната платформа Netflix поднови сериала "Другото ми  аз / Маслиновото дърво / Zeytin Ağacı" за втори и трети сезон. Снимките започват скоро...

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 16:23 от Вичона

# 228
Здравейте  момичета и благодаря за всичко споделено.
И аз не искам да разводняват много историята във втори и трети сезон. Но пък съм забелязала, че не винаги 2 и следващи сезони са със същият брой серии. Така че може и да са по 6, а не 8 примерно, което ще е ок. Ще чакаме.
Иначе Туба е съпричастна към случващото се в Истанбул и не само с там. Споделила е за протестите в Иран.
Да ви кажа направо живот си живеем тук и повечето изобщо не го оценяват.
Приблизително 14 000 невинни демонстранти, борещи се за основни свободи, са осъдени на смърт в Иран. Предимно тийнейджъри и младежи, студенти, адвокати, журналисти и граждански активисти. Това е масова екзекуция.
Иран осъжда 15 000 души на смърт и никъде няма нито грам отразяване на това. Как може светът да мълчи за това?!
Иран: "Девствените затворници трябва да бъдат изнасилени преди екзекуцията, за да не отидат в рая."

Лека вечер.

# 229
Здравейте!

Днес соц.мрежи са тъжни...
Толкова много смърт и несправедливост има на света...
Ние наистина не ценим свободата, която имаме, а трябва.

Другото, което много се коментира, е официалното (най-сетне) потвърждение за 2 и 3 сезон на ДА. Ето едно мнение
Цитат
Eve
Another Self season 2&3 loading!💥✨ I am especially interested in the path of Ada and Zaman! A stronger Ada who, shedding the burdens of the past, looks to the future, opening her mind and her heart to new opportunities.🫒💚🩺
#TubaBüyüküstün #ZeytinAğaci #AnotherSelf @netflix
Идват сезони 2 и 3 на АS! 💥✨ Особено ме интересува пътят на Ада и Заман! Една по-силна Ада, която, отхвърляйки бремето на миналото, гледа към бъдещето, отваряйки ума и сърцето си за нови възможности.
Точно такава Ада очаквам и аз. Да видим с какво ще ни зарадват.

Момичетата в ТТ са забелязали, че Нетфликс са означили КРА като един от сериалите, които най-много се повтарят от вече гледали ги зрители! Grinning Не ме учудва, и аз бях така на времето! Sunglasses

Накрая малко фотки зад кадър от „Мениджерите...“. Не помня да съм ги виждала, но ако ги повтарям - сори!

Лека нощ!

# 230
Добро утро,момичета!

Добрият ден започва с добро настроение.
 А доброто настроение идва с добрите мисли,
за това мислете за прекрасните неща в живота...

Имаме нова снимка от лятото,когато Туба беше в Мексико!
От Instagram Vangelis Petru #TubaBüyüküstün
Надпис: Имало едно време в Тулум 🇲🇽 /щат Кинтана Роо, Мексико/

Скрит текст:

...от снощи...
Туба добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Лека нощ..

https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1592262284977414144
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244775%2F7bcb4a52 … pl_wall_-63875573

Приятен вторник на всички!

# 231
Здравейте

Мили дами Благодаря ви за всичко,което споделяте.

«Животът е въпрос на баланс.
                    Бъди добър, но не се оставяй да те използват.
                    Доверявай се, но не позволявай да те заблуждават.
                    Установявай се на едно място,
                    но не спирай да се развиваш.»

Цитат
Tuba Buyukustun Georgian Fans
Скрит текст:
1 ч.  ·
#InstaStory 11.11.22 მადამ ტიუსოს ლონდონის ოფისი თუბასთან მუდმივ კავშირშია და მასთან აქტიურად თანამშრომლობს იმისთვის, რომ საოცარ კოლექციას სულ მალე კიდევ ერთი ვარსკვლავის ცვილის ფიგურა შეემატოს. 🤍❤️🤍#MadameTussauds #MadameTussaudsistsnbul
#TubaBüyüküstün #UNICEFGoodwillAmbassador #Actress #TubaBuyukustun #Kadin #Beautiful #Star #Women
    #InstaStory 11.11.22 Лондонският офис на Madame Tiusso е в постоянен контакт с Туба и активно работи с нея, за да добави още една восъчна фигура на звезда към заше 🤍❤️🤍#MadameTussauds #MadameTussaudiSnbul
    #TubaBüyüküstün #UNICEFGoodwillAmbassador #Actress #TubaBuyukustun #Kadin #Beautiful #Star #Women

·   ·

Приятен следобед,дами

# 232
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Туба снощи ни е пожелала лека нощ с една парцалена кукла и хубава песен. Явно са  я изработили заедно с момичетата.
И е  много красива на новосподелената снимка от Мексико. Някой фенове имат голям късмет да се снимат с нея и по някое време се сещат, че имат снимака Simple Smile))

Приятна вечер.

# 233
Здравейте!

Скрит текст:
Добро утро,момичета!

Добрият ден започва с добро настроение.
 А доброто настроение идва с добрите мисли,
за това мислете за прекрасните неща в живота...

Имаме нова снимка от лятото,когато Туба беше в Мексико!
От Instagram Vangelis Petru #TubaBüyüküstün
Надпис: Имало едно време в Тулум 🇲🇽 /щат Кинтана Роо, Мексико/

Скрит текст:

...от снощи...
Туба добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Лека нощ..

Разгледайте тази скрита картинка.
Според наблюдателните фенове, на фона на седналия Сердар бей, Туба е сложила кукла и ръката си...
И сигурно е така, иначе защо на тази картинка звучи песента „Татко, разкажи ми приказка“.
И не, не съм научила в спешен порядък турски, тази песен я знам от времето на Аси. Бях много впечатлена как добре пасна на историята на Демир и Асия. Бяха я превеждали в темите. Много затрогваща песен за баща и дъщеря.

Ей, голям сериал! Няколко кадъра и се развълнувах. Не мога да гледам или да слушам музиката на Аси спокойно... Всеки път му се ядосвам на Демир, като се сетя глупостите, които вършеше под мотото „голямо страдание...“
Както и да е, сериал да има...

Иначе ТТ е един голям световен клюкарник. Постоянно чета разни забавни неща
https://twitter.com/La_19x/status/1592590073853542402
Този човек каза "Като турчин научих, че търговците в Саудитска Арабия говорят за 3 неща"...

Ердоган, Истанбул и Туба ...  Joy

Туба е репостнала в ИГС  от модния директор  на ЛОфицел Турция Инан Кирдемир, съответно  той също е публикувал кадри от срещата им

Защо ли ни уведомяват за срещата си? Предстои ли някакво модно мероприятие? Чакаме да разберем...
А на сн от Мексико Туба са прекрасни.

Една дама публикува в ТТ това интересно изследване на феновете.
Цитат
Връзката на Tuba с Netflix:
Tuba започва работа с Netflix с ROE.(ВОИ)
ROE е 100% английски сериал с турска/американска продуцентска компания, базирана в Ел Ей.
Когато Zeytin Ağaci беше обявен, туитър страницата на NetflixUS го направи (което не прави с нито един турски сериал)
Рекламният трейлър е публикуван от NetflixUs, което не е обичайно за турските сериали.
Tuba не следва IG на Netflixtr, но следва NetflixUS и Fr
Тя не присъства на партито на Netflixr, вместо това беше в офисите на Netflix в Ел Ей.
И какво ще кажеш?
Забравих важен факт, сериалите, които се предлагат от Tuba в netflix (които не са продукция на Netflix) се виждат в Северна и Южна Америка в Европа. Но не и в Турция.
Не казвам, че това го оправдава или обяснява, само изложих фактите, всеки сам ще си направи изводите
Но по какъв повод го публикува, не разбрах. Вероятно по повод изказване на Ранини, че Туба има да довършва с НФ - ДА и няма да работи за Дисни, засега. Понеже феновете непрекъснато я питат ще снима ли Туба за Дисни, и нали имаше сн. на Туба от студията на Дисни в ЛА.  Интересно, че сериалите на Туба, които не са правени за НФ, не ги дават в Турция. Това са  - 20 мин и КРА. Сигурно се касае и за други сериали, купени от НФ, или не? Не знаем...  А филмите дават ли ги?

Малко новини за приятели.
Ферзан бей е започнал снимки на нов филм „Новият Олимп“
С тези двама младежи се предполага, че отново ще дъвче вечната, неговата тема...Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
✨Джансель Элчин сообщил, что он был на месте взрыва на улице Истикляль. Бомба взорвалась прямо перед ними. Сам он не пострадал, но к сожалению, пострадали его ученики, которым он преподает актерское мастерство

Виж го ти, собствена школа по актьорско майсторство има...Sunglasses
Хубава вечер и лека нощ!

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 05:10 от Lina_4

# 234
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за споделеното в темата вчера! HugTwo Hearts

Линка,,благодаря ти за обстойното инфо и коментари от ТТ! Two Hearts  И аз прочетох във ВК,че на снимката е г-н Сердар!Благодаря за клипа с кадри от ''Аси''! Ей,когато и да пишеш за сериала няма как да не зачекнеш Демир! Wink
За Джансел,че е бил на мястото на атентата и има школа сега разбирам от инфото,което си пуснала.Явно за това сред загиналите има две деца с майките им.Бяха изписани имената на загиналите на мястото в една статия на турски език.(Едно от децата е на актьор,който не е много известен и не му запомних името,но го четох в една група във ВК)

Хубава сряда ви желая!

# 235
Здравейте 

Мили дами Благодаря ви  за всичко споделено.
                           ЛинкаБлагодаря ти за за подробното инфо и коментариите.

16 ноември - Международен ден на толерантността

Толерантността е уважение, приемане и правилно разбиране
                           на цялото многообразие от култури,
                           форми на самоизразяване и прояви на човешка индивидуалност,
                            но колко лесно е да бъдем толерантни днес?

Туба и любимото и райе .

Приятен следобед,дами

# 236
Здравейте момичета и много благодаря за всичко споделено.
Чакаме си супер изненада от Туба. Надявам се съвсем скоро и любопитството ми се разпалва още повече. Снощи Туба се е видяла с Инан Кирдемир. А Алан Сомер го е последвал в ИГ. Със сигурност не е случайност.
Не знам Туба колко шапки има, но явно са безброй. На снощната снимка е с рошава такава. Simple Smile))

Приятна вечер.

# 237
Здравейте момичета!

Има още 2 фотки, на Инан, едната е от ресторанта

А другата от шоурума на Валентино.

Какво ли ни чака, Снинова! И аз съм много любопотна!

Режика на ВОИ още веднъж (за кой ли път) потвърждава, че втори сезон ще излезе до края на годината! Да видим!

Не знам колко от вас си спомнят,че на Мъж на годината 2014 Туба награди един американски актьор Николай Костер-Валдау. Туба беше както винаги изумително красива!

Прочетох една интересна история за този актьор, и викам да я споделя с вас...
Скрит текст:
https://startefacts.com/news/nikolaj-coster-waldau-was-nearly-fi … t4xrv1ny5190m98a7
Николай Костер-Валдау едва не беше уволнен от GoT заради глупава шега
Повечето хора са съгласни, че изпълнението на Николай Костер-Валдау като Джайм Ланистър е сред най-запомнящите се изпълнения в Game of Thrones.
Семейство Ланистър, въпреки че технически бяха злодеите, имаше всички най-добри актьори, които открадваха шоуто винаги, когато сценарият им предоставяше някаква възможност, и Николай не беше изключение. Но знаете ли, че в един момент той почти загуби работата си поради глупава шега, която направи, защото искаше да се позабавлява?
Златната грива на Джайм Ланистър беше най-отличителната част от външния му вид в книгите. И така, в по-ранните сезони на шоуто Николай също изглеждаше пълен принц с неговите преливащи се руси вълни, преди да получи по-къса подстрижка, която символизира развитието на характера му.
Но това по-късо изрязване може да е било вдъхновено от шега, която той изигра по-рано. „Много се говореше за косата на Хайме в ранните сезони – неговите дълги златисти кичури“, разкри той в интервю . „След като загуби ръката си, си помислих, че може би трябва да се подстриже. И тогава си помислих: „Защо просто не се преструвам?“
„Това беше преди пет, шест сезона – изпратих им стара снимка, на която бях изрязал. Изпратих дълго писмо, в което обясних, че съм поел контрола над характера си и искам да бъда уважаван. Казах, че почтеността ми като художник беше заложен на карта!"

Шегата едва не стигна твърде далеч, защото очевидно писмото беше много убедително и всички му повярваха. От помощник-режисьора, който се обади панически на Николай, през главния фризьор, който се втурна да създаде импровизирана перука в не по-малка паника, до шефовете на HBO.
„Всички повярваха“, каза Николай. "Те също се обадиха на моя мениджър. HBO започна да говори за съдене срещу мен и това беше излязло извън контрол."
Е, за късмет на всички замесени, това беше просто глупава, макар и сложна шега. Може би тогава Николай Костер-Валдау навлезе твърде далеч в ролята на Джайм Ланистър, като се има предвид репутацията на последния за безразсъдни постъпки и склонността му да се държи възможно най-скандално, само защото можеше.

Лека нощ!

# 238
Здравейте

Мили момичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
             Линка за Николай Костер-Валдау.

Всеки може да живее живота си щастливо, като добави някои простички неща
                            торбичка със здраве, шепичка щастие, малко нежност, красота и щипка любов!

Момичета Revolving HeartsRevolving Hearts
Скрит текст:
някой друг ден ще се лиша от вашата компания,започвам битката с химията,просто нямам избор,трябва да победя.Стискайте ми палци.

Хубав и успешен ден за всички.Пазете се  и бъдете здрави.

# 239
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното от вчера! Two HeartsFlowers Bouquet
Линка Hug,спомням си за награждаването на Николай Костер-Валдау
от Туба,защото тогава вече пишех в темата,а не бях само четяща от балкона!

Вичи Hug,стискам палци и те прегръщам! Heart Eyes Желая ти всичко да е наред след лечението! Hands PrayHands PrayHands Pray 

От Instagram историята на фотографа @alena.milan.photo #TubaBüyüküstün
Tuba Büyüküstün за Hello Trkey от мен @hellodergisi
ОТ ПАРИЖ от Hello Tr
Известната актриса, поканена на шоуто на двама световноизвестни гиганти Миу Миу
 и Валентино, се появи по улиците на Париж в ослепителните си тоалети.

Скрит текст:

....Преди малко пуснато в ТуКи...
Алън е казал, че новините за Туба ще се появят през декември в списание Ellе.

Желая ви лек и спокоен ден!

Общи условия

Активация на акаунт