Благодаря ви за всичко, което сте споделили тези дни - новите снимки на Туба от МТ в Лондон, на които е прекрасна и където (според мен) нарочно са търсили варианта за абсолютно копие на Туба с восъчната й фигура; новините, споделеното от Туба в ИГ й
Злати
На празника на Свети Мина (11.11) почти привърших поста си, който беше доста обширен. На края реших да споделя една снимка от ФБ и бг -мама ми се блокира
Рестарирах лаптопа, изчаках един ден, но уви - не става. Затова днес реших да влезна чрез Google Chrome. Може би ще трябва да кача наново Opera-та, но това е свързано с много време, за да си запазя страниците, които съм си харесала. А това ще стане в някой момент, когато имам свободно време.За сега такова нямам
Пак добре, защщото си мислех, че е трябва да влизам чрез телефона
Снинова
благодаря за споделеното от психоложката (предполагам, че може да е такава) за Семейните констелации. Линка
в България има много психолози, лекари и психотерапевти, които ползват в практиката си Семейните Констелации. Не са само в дадени определени центрове. Още по време на излъчването на сериала ви обясних накратко за този метоод, който е много дълбок и помага за лечение на хората и техните семейства. Както виждаме от отклика на зрителския интерес ДА докосва с тематиката си хората от различни страни и континенти. И няма как да не е така, зашото хората навсякъде по света сме едни и същи в същността си 
Новината тази вечер от Истанбул е много тъжна и неприятана. В центъра на града, на една от най-оживените улици - Истакля, която е и често посещавано място от туристите е избухнала бомба, вследствие на което има убити и ранени.
Защо трябва да загиват невинни хора заради нечии виждания (политически или някакви други цели)
Туба вече е реагирала в ИГ сторито си, както са споделили вече Линка и Снинова. Ферзан бей и той е публикувал на стената си в ТТ протест срещу този варварски акт

Днес Злати
ни е подсетила, че е Световен Ден на Добротата. 

Понеже Туба е от хората с големи сърца, може да се каже, че днес си е бил ден на темата ни
Вичи

Предлагам ви и една притча
Един ден, докато за пореден път слушал оплакванията на един от своите ученици за това колко много болка има в живота, Учителят го погледнал строго и го изпратил да донесе сол.
Когато младежът се върнал, му подал чаша с вода и го накарал да изсипе една шепа от солта в нея, а после да изпие водата.
– Какъв вкус има? – попитал Учителят.
– Толкова е горчив и неприятен, че дори не мога да преглътна водата – отвърнал ученикът.
Учителят се усмихнал и предложил на младежа да се разходят до близкото езеро. Когато стигнали, му казал да изсипе същото количество сол в него, след което му подал празна чаша и го накарал да я напълни с вода от езерото.
– Това е вода, в която ти току-що изсипа една шепа сол. Кажи ме какъв е нейният вкус.
– Сладък, нежен и приятен – отговорил младежът.
Тогава Учителят седнал до него, хванал ръцете му и казал:
– Болката в живота е шепа чиста сол – ни повече, ни по-малко. Тя винаги остава една и съща. Но горчивината, която вкусваме, зависи от съда, в който се разтваря. Затова, когато те боли, можеш единствено да разшириш собственото си възприятие... Единствено от теб зависи дали ще бъдеш чаша, или ще бъдеш езеро.
Сердар бей е споделил този клип в ИГ сторито си
Дали и той не е бил на изложбата на Азиатското изкуство ?https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244771%2F3c16eb04 … pl_wall_-63875573

Лека нощ и успешна нова седмица!

Не ме учудва, и аз бях така на времето! 

Благодаря ти за за подробното инфо и коментариите.

за Николай Костер-Валдау.

Желая ти всичко да е наред след лечението!