Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте дами и благодаря за всичко.
Вичи ще се справиш,  с теб сме. Силна прегръдка.
По това, което сте донесли чакаме списание през декември. Много сговорчив Алан-отговорил е директо какво да очакваме.
Преди малко Туба е сложила прекрасни снимки. Мисля , че са от дома и. Вече е украсила.
И нещо е пострадала. Кракът и е бинтован. Дано не е  нещо сериозно.

Приятна вечер.

# 241
Здравейте!

Вичи, стискам палци и съм сигурна, че всичко ще бъде наред.
Мислѝ позитивно!
Успех!  Hands Pray

Интересно, Туба дали не си пробва новите обувки и праща на някого съобщение, че ѝ стават? Sunglasses
Гледам, че Инан се е отдал на работа, но не точно този тип обувки презентира

Инан навърши 31 год. по време на седмицата на модата. Как ви се струва толкова млад мъж да бъде модния директор на списание Л“Официел Тр. Изключителен талант или изключителни връзки(пари)? Аз залагам на второто, но след като е приятел на Туба със сигурност е талантлив стилист.

Имаме нова сн. Туба с фен, сега я публикуват, не зная от кога е.

Активисти в защита на климата, са се опитали да унищожът картина на любимият на Туба художник Густав Климт „Смърт и живот“ във Виена.
Това е картината

Цитат
Туба поставила в Инстастори
Это поступок активиста? Это и есть активизм? Извините, для меня.. нет.. ,
для меня разрушение не может быть проявлением активизма..
В посте написано:
Последней целью климатических активистов стала картина Густава Климта «Смерть и жизнь» в Вене. Картина осталась неповреждённой от нападения, а так называемые активисты получили реакцию за свою непрекращающуюся полосу художественного вандализма. Мы разделяем глобальную обеспокоенность по поводу изменения климата и надеемся, что эти атаки на историю искусства закончатся.

Списание ВОГ Мексико препоръчва 7 турски сериала на НФ, 2 от тях на Туба - ДА и КРА
https://www.vogue.mx/estilo-de-vida/articulo/series-turcas-de-amor-en-netflix

В ТТ и ФБ се появиха съобщения, че в момента по Viasat History върви ВОИ 1 сезон.

Мислех, че излъчват едно и също едновременно поне в източна Европа, ама не, проверих - на нашата Viasat History не го дават. Искаше ми се да си го припомня преди 2-рия сезон, който ще бъде съвсем различен, разбира се.

Лека нощ!

# 242
Привет, момичета

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през изминалите 3 дни - нови снимки на Туба,  постовете в ИГ сторито й, информацията за нея от различните източници, мъдрите мисли
Вичи стискам палци всичко да мине леко и без странични последици Hands Pray Мислите с положителен заряд ще ти помогнат нещата да се случат по-бързо. И аз ти изпращам своите положителни мисли с вярата, че всичко ще мине лесно и спокойно, здравословно и позитивно Heartbeat

Линка благодаря ти за всичката информация, която изнамираш от соц.медии, и която споделяш с нас.

Скрит текст:
Здравейте!

Вичи, стискам палци и съм сигурна, че всичко ще бъде наред.
Мислѝ позитивно!
Успех!  Hands Pray

Интересно, Туба дали не си пробва новите обувки и праща на някого съобщение, че ѝ стават? Sunglasses
Гледам, че Инан се е отдал на работа, но не точно този тип обувки презентира

Инан навърши 31 год. по време на седмицата на модата. Как ви се струва толкова млад мъж да бъде модния директор на списание Л“Официел Тр. Изключителен талант или изключителни връзки(пари)? Аз залагам на второто, но след като е приятел на Туба със сигурност е талантлив стилист.

Имаме нова сн. Туба с фен, сега я публикуват, не зная от кога е.

Активисти в защита на климата, са се опитали да унищожът картина на любимият на Туба художник Густав Климт „Смърт и живот“ във Виена.
Това е картината

Цитат
Туба поставила в Инстастори
Это поступок активиста? Это и есть активизм? Извините, для меня.. нет.. ,
для меня разрушение не может быть проявлением активизма..
В посте написано:
Последней целью климатических активистов стала картина Густава Климта «Смерть и жизнь» в Вене. Картина осталась неповреждённой от нападения, а так называемые активисты получили реакцию за свою непрекращающуюся полосу художественного вандализма. Мы разделяем глобальную обеспокоенность по поводу изменения климата и надеемся, что эти атаки на историю искусства закончатся.

Скрит текст:
Списание ВОГ Мексико препоръчва 7 турски сериала на НФ, 2 от тях на Туба - ДА и КРА
https://www.vogue.mx/estilo-de-vida/articulo/series-turcas-de-amor-en-netflix

В ТТ и ФБ се появиха съобщения, че в момента по Viasat History върви ВОИ 1 сезон.

Мислех, че излъчват едно и също едновременно поне в източна Европа, ама не, проверих - на нашата Viasat History не го дават. Искаше ми се да си го припомня преди 2-рия сезон, който ще бъде съвсем различен, разбира се.

Лека нощ!
За Инан и аз залагам на второто. А имам и друго в предвид. Защото в тези среди освен талант трябва да попаднеш на правилния човек, който да ти подаде ръка, за да те измъкне  напред, така че да те забележат правилните хора

Донесла си ни нова снимка на Туба с фен, която гледам, че е може би от лятото. А отзад фона ми прилича на зала от някой музей  

Това, че някои актвисти подкрепящи една или друга кауза , които действат така радикално върху класически произведения на изкуството ми прилича на тероризъм. Дали ще убиеш хора с бомба в името на дадена кауза или ще съсипеш някой шедьовър на изкуството - за мен са равносилни по злината,  с която са заредени Hands V И ми е чудно с какво ще допринесат тези "защитници на климата" за тяхната кауза като съсипят в случая картината на Густав Климпт?  

Снинова днес си късметлийка и си ни донесла нови снимки- селфита на Туба. Flowers Hibiscus Като гледам превръзката й предполагам, че може да е навехнат глезена Hands V Дано да се оправи бързо Hands Pray

Злати сутринта си ни зарадвала с прекрасна новина от Алан. Значи сега ще очакваме новото списание на Elle Turkye  за м.Декември. Да видим с какво ще ни изненада Туба  

Имаме очи, за да се виждаме един друг, но ни трябва огледало, за да видим себе си! А това огледало са именно хората около нас. Ако се вгледаме в тях, ние ще открием много неща за себе си, които до сега не сме и подозирали. Когато пък виждате добрина в хората около вас, това отразява добрината и във вашата душа.
Тибетска мъдрост

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 02:57 от kanti

# 243
Добро утро, момичета!

Снинова ,Линка ,Канти ,благодаря ви за новите снимки,колажи,инфо и коментари! Two Hearts

Да поясня, че снимката на Туба с фенката,която пусна Линка е от 22 октомври!

Скрит текст:
Най-долу пише от кога е оригинала...

От instagram Misal Adnan #TubaBüyüküstün
Надпис: Тя е звезда! Една от най-красивите актриси в Турция #tubabüyüküstün @tubabustun.official #momagrees 🏹❤  
Местоположение: Базиликата Сакре-Кьор дьо Монмартър / Католическа църква в Париж, построена през 1875-1914 г./

Приятен есенен ден!

# 244
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено.
Туба ни е зарадвала днес с  клип.
Усмихната и прекрасна:

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244781%2F1a16cca2 … pl_wall_-63875573
Лека вечер.

# 245
Здравейте!

Красавица нашата Тубиш! Без грим, само с леко червило е прелестна!
Още снощи ми се искаше да ви кажа да не се треввожите за крака ѝ. Не го е наранила. Просто глезена я боли, а сега точно вали и е влажно, сигурно се е позасилила болката. Не знам сериозно ли е, но не ѝ пречи да се разхожда спокойно и дълго. Hands Metal
И преди съм я виждала с бинтован глезен. Струва ми се, че е нещо хронично...
Вчера е започнал някакъв фестивал на танцовото изкуство.

В ТТ са публикували една неясна сн и твърдят, че е на Туба на този фестивал. Не знам...
https://twitter.com/aura06_l/status/1593533771877318658
Цитат
L'aura06
Buongiorno, Buona notte #EnTulandia ☀️🌜oggi ho una domanda: a voi piacciono gli spettacoli di danza? A me sì 😍 ieri sera, 17 novembre, a Parigi c'è stata la prima di uno spettacolo molto bello e la musica è di un compositore turco che apprezzo molto  (non ho scattato io la 📸)
Добро утро, лека нощ #EnTulandia ☀️🌜 Днес имам въпрос: харесвате ли танцови представления? Да за мен 😍 вчера вечерта, 17 ноември, в Париж имаше премиера на много добър спектакъл и музиката е от турски композитор, когото много ценя (не съм я 📸 )

Познавайки донякъде Туба, не е странно да е на танцов спектакъл. Но дамата, пуснала туита,  не е благоволила да напише името на композитора..
Но нито прическата, нито обувките са в стила на Туба, така, че се въздържам да приема това за нейна сн.
Както и да е, ще се изясни в един момент. Но щом не са я подхванали да я разпространяват, и други смятат, че не е на Туба.
Музиката, с която е придружила разходката си сутринта, е  песен на Damien Rice - The Blower's Daughter

Всъщност Туба харесва този изпълнител. Феновете помнят, че тя е била на негов концерт в Истанбул - 2016 г.
https://www.facebook.com/TubaGeoFans

Цитат
Tuba Buyukustun Georgian Fans
#InstaStory 18.11.22 Вчера ни уплаши.. Днес, моля, отнасяйте се добре с нас 🧡
Болката на Деймиън Райс на фона на гласа му Morning Paris ❤
Напомняне, че ирландския певец е един от любимите артисти на Туба... Тя, през 2016 в Истанбул, беше на концерта на Reis с родителите си
https://www.facebook.com/watch/?v=1163472637059298
Още за певеца https://en.wikipedia.org/wiki/Damien_Rice
И превод на песента
Дъщерята на тръбача
И така е,
точно както каза, че ще бъде.
Животът минава безпроблемно,
в повчето случаи.
И така е,
кратката история
без любов, без слава,
без герой в небето ѝ.

Не мога да престана да те гледам
Не мога да престана...

И така е,
точно както каза, че ще бъде.
И двамата ще забравим полъха.
през повечето време.
И така е,
по-студената вода,
дъщерята на тръбача,
зеница в отричане.

Не мога да престана...

Споменах ли, че те ненавиждам?
Споменах ли, че желая
всичко да изоставя?

Не мога да престана да те мисля
Не мога да престана да те мисля33
Не мога да престана...
Да те мисля... да те мисля...
Докато не намеря другиго.

Лека нощ!

# 246
Здравейте,  момичета и от мен в обичайния ми час на поява  

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през деня!

Злати браво на теб за наблюдателността ти. Не бях забелязала датата в коментарите под снимката на Туба с почитателката.

Снинова донесла си ни новото клипче на Туба от Париж, което го направих на гифче и го сложих в началото на поста си

Линка грузинките са голяма работа. Как са се сетили за концерта на Damien Rice в Истанбул прз 2016 г  

Песента от клипчето е много хубава - както музиката, така и текста . Hands V
За крака си много права (че може би е стара травма) И се сетих, че по времето на заснемане на "Пленителката"  се коментираше, че снимките малко са се забавили, защото Туба си е навехнала крака при тичането в махалата. Така, че може от тогава да си носи последиците от травмата.

Отдавна не съм ви предлагала притчи. Сега слагам в спойлера
Една история за товара, който носим в своята душа
Скрит текст:
Една история за товара, който носим в своята душа

Живял едно време човек. Човек като всички други. Минали години, дошло му времето и човекът трябвало да напусне този свят. Разбрал, че е умрял, огледал се и много се учудил. Тялото му лежало на леглото, а у него останала само една душа. Голичка, прозрачна и всичко се виждало като на длан.

Разстроил се човекът – без тяло станало някак си неприятно и неуютно. Всички мисли плавали в душата му като разноцветни рибки. Всичките му спомени лежали на дъното на душата му – взимай и разглеждай. Сред тези спомени имало красиви и хубави, такива, които ти е приятно да разгледаш. Но имало и такива, от които на самия човек да му стане страшно и противно. Опитал се да изхвърли от душата си лошите спомени, но не се получило. Тогава той се постарал да сложи отгоре по-симпатичните спомени. И тръгнал по определената му пътека.

Бог само погледнал човека и нищо не казал. Човекът решил, че Бог в бързината не е забелязал другите му спомени, зарадвал се и се отправил в Рая, тъй като Бог не затворил вратите на Рая пред него.

Минало време, трудно може да се каже колко, тъй като там, където попаднал човекът, времето вървяло не както на Земята. И човекът се върнал назад, към Бог.

– Защо се върна? – попитал го Бог. – Аз не ти затворих вратите на Рая.

– Господи, не ми е добре в Твоя Рай. – казал човекът. – Страхувам се да направя и крачка – малко е хубавото в моята душа и не може да се прикрият глупостите, които съм вършил. Страхувам се, че всички виждат колко съм лош.

– А какво искаш? – попитал Бог, защото Той е творец на времето и има от него достатъчно, за да отговори на всеки.

– Ти си могъщ и милосърден – казал човекът. – Ти видя каква е душата ми, но не ме спря, когато се опитвах да скрия греховете си. Съжали ме, прибери от душата ми всичко лошо.

– Аз очаквах съвсем друга молба, – отговорил Бог. – Но ще направя това, което искаш.

И Бог взел от душата му всичко, от което се срамувал човекът. Премахнал от паметта му предателствата и измените, страхливостта и подлостите, лъжите и клеветите, алчността и мързела. Но забравяйки за ненавистта, човекът забравил и за любовта, забравяйки за своите падения, забравил и за своите полети. Душата стояла пред Бог празна – много по-празна от мига, когато човекът се появил на света.

Но Бог бил милосърден и върнал всичко обратно в душата. И тогава човекът отново попитал:

– Какво да правя, Господи? Ако доброто и злото в мен са така преплетени, къде да ходя? В ада ли?

– Върни се в Рая, – отговорил Творецът, – Аз не съм създавал нищо друго освен Рая, а ада ти го носиш в себе си.

И човекът се върнал в Рая, но минало време и той отново застанал пред Бог.

– Господи! – казал човека. – Не ми е добре в Твоя Рай. Ти си могъщ и милосърден. Съжали ме и ми прости греховете.

– Аз очаквах съвсем друга молба, – отговорил Бог. – Но ще направя така, както искаш.

И Бог простил всичко, което човекът бил извършил. И човекът се върнал в Рая. Но минало време и той отново се върнал и застанал пред Бога.

– Какво искаш сега? – попитал Бог.

– Господи! – казал човекът. – Не ми е добре в Твоя Рай. Ти си всемогъщ и милосърден и ми прости. Но аз сам не мога да си простя. Помогни ми!

– Очаквах такава молба, – отговорил Бог. – Но това е товар, който и аз не мога да помръдна…

Лека нощ!  

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 02:29 от kanti

# 247
Добро утро,момичета!

И вчера Туба ни зарадва с ново клипче,което излезе след моя сутрешен пост! HeartБлагодаря ви,че отразихте всичко! Two Hearts Да пусна и аз колажи с нея,които открих, ще повторя и стари,тъй като ново няма за сега!

Желая ви приятен слънчев есенен ден!

# 248
Здравейте дами и благодаря за споделеното.
Алан Сомерс е публикувал в инстаграма си тази снимка на Туба и е написал:
Любима снимка на Туба

Продължавам да си чакам изненада, различна от фотосесията в списанието. Пък може и само да си остана с чакането. Туба да е ходила до ЛА само ей така Simple Smile)).
Приятна съботна вечер.

# 249
Здравейте!

Здравейте дами и благодаря за споделеното.
Скрит текст:
Алан Сомерс е публикувал в инстаграма си тази снимка на Туба и е написал:
Любима снимка на Туба
Продължавам да си чакам изненада, различна от фотосесията в списанието. Пък може и само да си остана с чакането. Туба да е ходила до ЛА само ей така Simple Smile)).
Приятна съботна вечер.
Нямам представа дали не чакаме напразно нещо друго...
Но погледнато логичо фотосесия за турско списание надали изисква пътуване до ЛА, че и да се съобразяват с ваканцията на децата, като че не могат да я фотнат в Истанбул, и без това беше там.
Но, както е казал слепеца, ще видим...
Тази снимка

получи развитие. Оказа се част от тази сн

а господина, който седи срещу дамата

е непознат за фенското войнство...
Да е жива и здрава Туба, но на един концерт не може да отиде дори в Париж, без да я проследят!
(Ако, разбира се, това е тя! Smiling Imp)

Лека нощ!

# 250
Добро утро,момичета!

Снинова Hug,Линка Hug,благодаря ви за споделеното!
А ние сме в очакване с какво ще ни изненада Туба този път!

...Описание на Netflix:
🏅9 седмици в топ 10 тази година.
😎 #ZeytinAğaci 👑 🔝 #TubaBüyüküstün 👑
@netflixturkiye

От днес светът е футбол! И аз като негов фен ще бъда пред екрана! Wink

Желая ви приятна неделя!

==============================================================

ПП Редактирам за да пусна новото от Туба Heart

От Instagram UNICEF #TubaBüyüküstün
По повод Световния ден на детето имаме послание от нашия посланик на добра воля Туба Бюйюкюстюн.
Hearts

https://twitter.com/unicefturk/status/1594244124215066626
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244793%2F10161fff … pl_wall_-63875573

Превод на думите на Туба:
''Когато става въпрос за деца, всички сме в един отбор. Луда съм по моя Световен ден на детето. Равенство
за всяко дете. Присъединете се към мен, като споделите публикацията си в акаунта си в социалните медии, като използвате следните хаштагове #dunyaçocukgünü #WorldChildrensDay #TubaBüyüküstün''

Репост от УНИЦЕФ
Днес, 20 ноември, е Световният ден на детето.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 14:24 от Zlatina3

# 251
Здравейте неделно, дъждовно и облачно е при нас.
Момичета мерси за споделеното. Днес  Туба се е включила още от  рано, рано по значими теми.
Първо с репост от Джансел.
https://vk.com/eatb_haber?z=video-120865532_456245979%2Fa229ebe4 … l_wall_-120865532
Филм Носталгия (Андрей Тарковски, 1983)
Речта на Доменико пред "луда" публика на Пиаца дел Кампидолио, Рим.
„Когато не съм в реалността или дори във въображението си, сключвам нов договор със света. Нека е слънчево през нощта и сняг през август. Големите неща свършват, малките остават. Обществото трябва да се събере отново и да не бъде толкова разпокъсано. Достатъчно е да наблюдаваме природата, за да разберем, че животът е прост и че трябва да се върнем там, където сме били преди, в момента, в който сте избрали грешния път. Трябва да се върнем към основите на живота, без да замърсяваме водата..."
Освен това днес, 20 ноември, е Световният ден на детето.
Туба е направила репост на Уницеф и по този случай е публикувала и послание от нея.
Когато става въпрос за деца, всички сме в един отбор. Луд съм по моя Световен ден на детето. Равенство за всяко дете. Последвайте ме, като споделите публикацията си в акаунта си в социалните медии,
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244793%2F928c5c69 … pl_wall_-63875573

Имайте приятен ден.

# 252
Здравейте!

Няма как нашето прекрасно и съвестно момиче да не поздрави децата за празника им с искрени и красиви думи.
И като представител на УНИЦЕФ си върши работата перфектно!

.

Туба сподели и това преди малко, пак по повод световния ден на децата.

Интересен откъс е харесал Джансел (той ни е интелектуал) от Тарковски, а Туба го е оценила по достойнство, за да го репостне
Прочетох  коментар по повод този откъс. На руски е, ако ви интересува ще го сложа в скрити.
Скрит текст:
Елена Милютина
Нашла интересный комментарий к этой сцене .
Обратили ли вы внимание - где именно произносит Доменико свою пламенную речь, обращённую к равнодушным современникам? Он стоит на статуе Марка Аврелия. Точнее, на спине лошади Марка Аврелия. Доменико говорит о том, что люди должны проснуться, и привести свою жизнь в согласие с природой. Об этом же писал в своих письмах 'К самому себе', Марк Аврелий, философ - стоик, считавший, что счастье заключается в том, чтобы достичь согласия со всеобщим разумом. А для этого, нужно привести свой разум в согласие с природой. Дальнейшая судьба Доменико вполне соответствует стоической концепции. В ней же заключается секрет прохода Янковского со свечой. Этим объясняется параллельный показ зажигалки в руке Доменико, и в руке Янковского. Пронести свет жизни сквозь бурю житейских невзгод, вот чего хочет его герой. Впрочем, возможны и другие интерпретации.
Речь Доменико, это глас вопиющего в пустыне (опять банальность). Слушатели выглядят как статисты в плохом театре: отчуждённые, равнодушные, занятые своими мелкими делишками. Никто не услышал, и не откликнулся.
Народ безмолвствует.
Занавес.

Лека нощ!

# 253
Здравейте, момичета и от мен  

Туба днес е била доста активна в ИГ. Hands Plus1 Ама няма как да е иначе щом днес е бил Международния Ден на Детето. И Туба като ПДВ към Уницеф го е отбелязала подобаващо  
Благодаря ви за всичко, което сте споделили на страниците на темата Flowers Hibiscus

Злати значи за теб започват емоциите покрай световното по футбол за близо месец Yum

Снинова благодаря ти за превода на откъса от филма, който Туба е репостнала от Джансел. Много силен текст на речта на Доминико. Независимо, че филма на Тарковски е от преди 40 години той е още по актуален днес с всичкото това безумие на незачитане на основните закони на природата от властимащите Hands V

Линка донесла си ни и по-късно споделените от Туба послания във връзка с Деня на Децата

Да ви припомня Туба преди 2 години на този ден имаше едно от нейните живи предавания. И мисля, че пак беше във връзка с Деня на Децата и Уницеф Hands V

Спокойствието (мирът) идва отвътре.
Не го търсете извън вас.
Буда

Ако промените начина, по който гледате на нещата
Нещата, които гледате, се променят.

Уейн Дайър

Лека нощ и спорна нова седмица!

# 254
Добро утро,момичета!

Честито Въведение Богородично -Ден на християнското семейство!
  Обичайте и бъдете обичани, бъдете здрави и задружни!
HeartFlowers Four Leaf Clover

Благодаря ви за всичко,което сте открили и пуснали вчера в темата,а също и за коментарите! Two Hearts

Никой не обича жената заради нейната младост или зрялост, заради красотата или грозотата,
заради глупостта или интелигентността; те я обичат не за какво да е, а просто защото я обичат.

/Оноре дьо Балзак.Случай на настойничество./

Туба постави в Instastore
      Репост от Instagram Oruç Aruob - турски писател, поет и философ)

Как можа да ми дадеш всичко това? - попитахте, когато ви подадох най-важните неща в живота ми,
- така че вие ​​също намерихте красива фраза, за да опишете факта, че успях да направя това:
„глава до глава; бавно - каза ти вместо мен.
Беше истина.
Отношенията могат да се изградят само по този начин: "глава в ръка"; нищо не мисли, нищо не мисли предварително, не пресмята, опитва се да направи нещо, но бавно; решително, усърдно, усърдно
Или, от друга страна, „бавният“ (или сте „тих“ стомах?) е резултат от принудително натрупване, продължило
много години; в този спомен, който беше даден, имаше определено решение, но е така...
Може да е, но....

Приятен ден и лека нова седмица ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт