Тренировки в домашни условия - 118

• 57 423
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!

Днес по график ден 20, Епик 3 - ХИИТ за цяло тяло с дъмбели:
Скрит текст:

Очаквано, тази тренировка много ми хареса. Работи се с по-леки дъмбели (Карълайн - 4кг, а аз - 3кг), но в по-бързо темпо. Аз имам и 1.5кг, но ми се сториха доста леки. Всяко упражнение се повтаря в 2 серии. Работен интервал - 30сек., почивка - 15сек.
Продължавам да правя по над 10 000 крачки на ден - водя дъщеря ми пеша до училище, после пеша до офиса и обратно.

Тренирам боса, но вече ми е студено на краката и се притеснявам да не предизвикам болки в кръста. Опитах с чорапи за йога, но ми е много неудобно, защото постоянно се смъкват. Не искам да използвам маратонки и мисля за някакъв друг вариант - може би споменатите от Дух боси обувки. Вие какво обувате като тренирате?

Поздрави и успешен ден!

# 376
Здравейте. Онзи ден малкия стана 1 годинка и отчитам -12кг за една година. Остават още 13кг. Дайте идея за увеличаване на крачките вкъщи. В това студено време с децата излизаме за не повече от час и крачките все са около 3-4000к. Лятото беше лесно ама сега...

Звезди, ако ти се харчат пари, можеш да помислиш за ходеща пътека. Аз продадох моята бягаща пътека и си купих ходеща, защото за всичките пет-шест, че и повече години, които я имах, я бях използвала за бягане не повече от десетина пъти. Ходещата е много по-малка, компактна, лека, мести се лесно и е доста по-евтина.
Недостатъците (поне на моята) - не може да се регулира наклона, нито да се увеличава скоростта над 6 км/ч., което между другото е прилична скорост дори за леко тръс подтичване.

# 377
  • Перник
Аз си тренирам боса на отворен френски прозорец целогодишно. Но аз не съм критерий, тъй като никога не ми е студено. Почти никога не ми е и много топло. Имам си вграден климатик явно Grinning

Продължавам да си тренирам с Рори и Body Challenge, днес - глутеус https://www.youtube.com/watch?v=u5224gx6YT0

# 378
  • Там където
Здравейте. Онзи ден малкия стана 1 годинка и отчитам -12кг за една година. Остават още 13кг. Дайте идея за увеличаване на крачките вкъщи. В това студено време с децата излизаме за не повече от час и крачките все са около 3-4000к. Лятото беше лесно ама сега...

Ако не ти се дават пари за пътечка, според мен може да погледнеш някои от тези видеа. Те са точно за ходене. Срам не срам, аз едвам имам и 1000 крачки на ден дори и да излизам защото съм основно с кола и понякога наистина чувствам, че имам нужда точно от ходене, независимо каква тренировка съм правила. Така, че си гледам новини или някой филм и като луда си ходя с някое от тези видеа.

https://www.youtube.com/@bodykindfitness/videos
https://www.youtube.com/@BurpeeGirlLiss/videos
https://www.youtube.com/@LeslieSansonesWalkatHome
https://www.youtube.com/@walksoflife5308/videos
https://www.youtube.com/@RickBhullarFitness/videos

Максимка, мерси много за добавките; ще погледна къде са. Между другото забравих да спомена, че от вчера правя ето това предизвикателство.   https://www.youtube.com/watch?v=ZxVHbT3SO9U&t=363s
Направо се виждам с крака на балерина ...хахаххаха

# 379
  • Стара Загора
Яки , под описанието на самата тренировка трябва да търсиш
Today’s Optional Add-on:

# 380
В къщи за крачкоходене -качване и слизане на степер или нещо подобно пред тв-то или стълби.

# 381
  • MUC

Тренирам боса, но вече ми е студено на краката и се притеснявам да не предизвикам болки в кръста. Опитах с чорапи за йога, но ми е много неудобно, защото постоянно се смъкват. Не искам да използвам маратонки и мисля за някакъв друг вариант - може би споменатите от Дух боси обувки. Вие какво обувате като тренирате?

Аз тренирам боса. Почти всички упражнения ги изпълнявам на постелката и така не ми е студено чак толкова Simple Smile
Иначе имам едни цвички от естествена кожа и гумирани от долу. Тях ги ползвах известно време, но свикнах боса и съм ги зарязала.

# 382
Qaki, много полезни линкове събрани на едно място, благодаря Hug
Аз знаех само за Walk at home. Преди време се бях опитала точно да ги докарвам повече крачки с такива клипчета докато гледам филм, но бързо ми омръзна и това.

Иначе и аз тренирам боса сега върху постелката.
Преди сто години си бях взела точно от босите петопръстки на Вибрам и основно с тях тренирах, за да не се хлъзгам. Но сега имам проблеми с едното стъпало и май без тях ми е по-добре.

Благодаря ви за мненията за тежестите Hug Ще го помисля още малко освен ако не ме изненадат с гирите от 7,5 кг, че бях споменала, че ги искам. Аз откровено казано не очаквам да кача кой знае колко тежестите и не знам дали биха ми трябвали повече.

Иначе два дни не съм тренирала, просто не успявам, не достига за нищо времето като остана сама с децата. Че и днес имам някаква луда идея да обикалям магазините в час пик след работа та не ми се виждат много добри перспективите.

# 383
Благодаря за съветите. За стъпало ползвам една сгъваема постелка на детето и става към 25см висока. Преди година сложихме на големия шведска стена в стаята и все още не съм измислила какви упражнения мога да правя на нея.. трябва да потърся. А за тежестите, аз си имам две с живо тегло 9кг и 16кг 😂 Особено на малкия му е много забавно като правим упражнения заедно и го размятам нагоре надолу 😁

# 384
  • Бургас
Звездичка, явно са ти кротки дечицата и не ходиш много подир тях, иначе няма да усетиш как ще изпълниш нормата с крачките Wink
И аз съм си поставила за цел да правя по мин. 10000 на ден. Понякога е доста трудно и буквално ходя от единия край на коридора до другия и обратно за да запиша определен брой. Иначе като изляза, гледам да ги направя наведнъж, по-ефективно ми се струва.
Днес ден 17 от Iron, горна част но предимно рамо и трицепс се натоварваха. После направих и една йога за гърба. Доволна съм, след малко излизам да ходя, че до сега съм едва на 1000.

# 385
Крачките и на мен са ми голям проблем.
Живея в прекрасен квартал в гората до езеро и места да се ходи - колкото искаш, но в момента в който стане мрачно навън и ми се изпарява желанието.

Във Вегас преди 8-9г. Бях изгледала сума ти си и сериали на бягащата пътека. Имам степер който събира прах и така и не мога да се накарам да го ползвам...сериозно се замислям за ходеща пътека.
Qaki ще пробвам някое от видеата мерси! Hearts

Вибрам файффингърс - или боси обувки (мисля, че говорим за същото) ми бяха любими, преди да си контузя големия пръст. Ползвах ги за бягане, тренировки, хайкове - каквото се сетите. Моите са обиколили всички национални паркове по западния бряг и Канада. За съжаление не мога да ги нося вече, но задължително гледам поне подметката ми да е Вибрам.

Някой с опит по хайковете в Кауай? От цялото четене за обувки, разбрах че не трябва да са бели заради червения прах, трябва да могат да се мокрят, да не са сандали, но да не са и тежки заради жегата.

Звездичка - браво! -12 са си цифра!

Отивам да си захвана поредната за деня тренировка, преди половинката да ми е объркала плановете за деня пак.

# 386
Не са от най-кротките деца, ама не си давам и много зор 😂 Очаквам малкия скоро да приходи,  та тогава вече ще си наваксвам крачките 😅

# 387
Звездичка, развесели ме с тежестите с живо тегло. Grinning Моите деца са 15кг и 19кг, така че ще мога да ги ползвам, когато напредна повече с тежестите. Stuck Out Tongue Winking Eye И аз съм зле с крачките откакто работя по-активно, а децата не са скоро проходили. Но честно казано, толкова обикаляне по паркове и площадки ми се събра, заедно с тичане след деца, че имам нужда малко от спокойствие. Grinning Особено малкият ми разказа играта. Имаше много дълъг период, в който само да се разсея с нещо и той е побягнал нанякъде. Имала съм и много дни с двете деца, в които почти не съм могла да седна. Така че сега съвсем заслужено гледам си почивам повече. Grinning

# 388
  • Бургас/Пз
Тренирам по план с Каролин Ендгейм, като отвреме на време изоставам с някоя тренировка, но в почивните дни успявам да наваксам. Лудницата през декември е голяма и не ми остава време за нищо.

# 389
За вчера отчитам страхотна тренировка за цяло тяло с Каролин - ден 5 от Pure endure, която ми беше останала. Най-сетне успях да довърша програмата. Тренировката ми мина като един миг, защото е с много разнообразни упражнения. Отново е предизвикателство за по 25 или 50 повторения. Има базови упражнения за горна и долна част, има и за корем. Още от днес сутринта имам мускулна треска. Определено съм загубила малко форма.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт